- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.541
Hep yokluğundan yoksa sen bana yeterdinHiç beğenmedim.. Hıh!
Madem itiraf ediyoruz evet ben de seni aldattım, diğer topiğe gittim ben de, nerdeyse baştan sona okudum, ilk başladığım tarihi buldum 2014 keşke birakmasaydim hiçHep yokluğundan yoksa sen bana yeterdinbu arada evet ciddiyim makarna konusunda :)
dursun o parmaklarParmaklarım durmiyi
kuzum üzüldüm böyle olmasına .Selamlar ben izne çıktım 2 hafta bir haftada bayram tatili 3 haftadır yokum ve kesin bitti tartışmadan sonra ne o aradı ne de ben aramam da asla tatilde yaptım ama baştan tabi tekrarı bozdum malesef kafa gittti yani
şarapla genelde kırmızı ya da beyaz et ( tvuk ) iyi gidiyor ama pembe ile makarnanın iyi gittiğini öğrendim şirinceden meyveli şarap almıştık onu makarna ile deneyelim olmazsa ay canım kremalı makarna istedi
Beni de gördun mu oralardaMadem itiraf ediyoruz evet ben de seni aldattım, diğer topiğe gittim ben de, nerdeyse baştan sona okudum, ilk başladığım tarihi buldum 2014 keşke birakmasaydim hiç
Pembe bu rose diyo bak :))Yanlış olmasın diye foto atayım bari durun bi
Görmem mi gördüm elbet hamileymişsin bi ara bak bunu gizlemistin bizden meselaBeni de gördun mu oralarda
Bi selam cakaydin
Tamam iste artik birakmiycaz zatenustume bir rahatlik geldi yapmasam falan bi dusundum banliyken sonra dedim ki kalk kalk kalkkk
Allah seniiiii kız pembe Pink rose gül demekPembe bu rose diyo bak :))
ya çok zayıfım ben annem karakuru bişey oldun diyo :) ya iyiyim de işte eşyalarımı almam lazım evden orda yakalancam mecbur evde olmazsan sevinirim diyorum ama bi gidiyorum kapıdan başlıyor mumlar çiçekler merdivenler evi yakacak bi günOoo cok guzel keyfin yerindeyse sorun yok :) esmer cilde yesil goz da tam bir bomba
Biz de iste biraktigin gibi ...tibete baş koyduk gidiyoz :)
gucci
ya biz hep böleyiz bıktım artık ayrılamıyorum da aradan zaman geçince o üzgün köpek bakışlarına dayanamıyorum kendimi telkin edip duruyorum ama yüzyüze gelince dayanamam ben ya vallahi kısır döngü gibi bişey budursun o parmaklar
kuzum üzüldüm böyle olmasına .
şimdi nasılsın tatil iyi gelmiştir
Allah seniiiii kız pembe Pink rose gül demek
Evett yaptim bitane haberin yok mu :)Görmem mi gördüm elbet hamileymişsin bi ara bak bunu gizlemistin bizden mesela
Bende zayifim hatta dun vudumu olctum gelisme var mi diyeya çok zayıfım ben annem karakuru bişey oldun diyo :) ya iyiyim de işte eşyalarımı almam lazım evden orda yakalancam mecbur evde olmazsan sevinirim diyorum ama bi gidiyorum kapıdan başlıyor mumlar çiçekler merdivenler evi yakacak bi günöff hiç kindar değilim keşke affetmesem keşke oda evde olmasa bitse herşey
Bende zayifim hatta dun vudumu olctum gelisme var mi diye
ayrıl barışta nereye kdar kuzum düzenli bir hayatın olmalı ki kafan rahat bir şekilde çocuk düşünebilesin yarın çocuk olursa bu durumlar daha çok can yakacak . gelirse de ona göre restini çekersinya biz hep böleyiz bıktım artık ayrılamıyorum da aradan zaman geçince o üzgün köpek bakışlarına dayanamıyorum kendimi telkin edip duruyorum ama yüzyüze gelince dayanamam ben ya vallahi kısır döngü gibi bişey bu
ayrıl barışta nereye kdar kuzum düzenli bir hayatın olmalı ki kafan rahat bir şekilde çocuk düşünebilesin yarın çocuk olursa bu durumlar daha çok can yakacak . gelirse de ona göre restini çekersin
acil değilse uzun süre gitme eşyalarını almaya beklentisi boşa çıksın biraz içini yesinHem 20 yaş büyük olduğu için kompleks yapıyor onu terkedeceğimden korkuyor hemde yapacağını yine yapıyor huyumu biliyor çünkü dayanamam barışırım diye beklediğini biliyorum nasıl olsa eşyalarını almaya gelecek diyip gayet rahat bekliyodur o şuan evde olmadığı bi zaman da belli değil ki onun işi evden genelde sürekli burdadır bayramda yurtdışındaydı baktım sosyal medyasından ama ben de yoktum istanbulda gidemedim işte evde olmadığı bi anı kollıycam bakalım