- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.521
Aaa Sağol canım yaa iyi hatırlattın bayram sonrası yaparım demiştim unutmuşumOnun çok işe yaradığını duymuştum.
Kabak detoksunu da bir araştır seviyorsan kabağı kesin 1 2 kilo verirsin yağdan
Tamam canimKova hatunu bayram çok yoğun geçti yapamadım o yüzden yeniden başlıcam. Başlayınca haber veririm inşallah
Cuma günü başladım kuzum devam yâni yapıyorumha_mim hic yazmadin iyimisin acaba
SchonerDuft sildim seni listeden yapmiyorsun galiba
Kulis tiyatro romanya şarapları da ne guzeldir...ictin mi kiz vicadnsiz....cok kiskandim
Bu arada icki icildiginde ertesi gun yapmayin bence...o 1 gunluk hakkinizi kullanin...
Nasil ozlemisim sizi ....
Yine ne yaptın kiBen sanirim yine gidici
Ay başında görüşürük
Yapin tibetlerinizi
Parmaklarım durmiyiYine ne yaptın ki
Selamlar ben izne çıktım 2 hafta bir haftada bayram tatili 3 haftadır yokum ve kesin bitti tartışmadan sonra ne o aradı ne de ben aramam da asla tatilde yaptım ama baştan tabi tekrarı bozdum malesef kafa gittti yani
Sen iyi ol da...toparlandin mi biraz olsun..Selamlar ben izne çıktım 2 hafta bir haftada bayram tatili 3 haftadır yokum ve kesin bitti tartışmadan sonra ne o aradı ne de ben aramam da asla tatilde yaptım ama baştan tabi tekrarı bozdum malesef kafa gittti yani
Hoşgeldin özledik yahu tatlı tatlı atışmalarimiziBen geldiimmm
Huhuhuuuu
Yok daha içemedim çıldiriyorum rengi çok güzel pembe neyle içebilirim diye araştırıyorum bulamadım bi türlü
O pembeler genellikle soslu makarnalarla gider :))Yok daha içemedim çıldiriyorum rengi çok güzel pembe neyle içebilirim diye araştırıyorum bulamadım bi türlü
Ay bendeHoşgeldin özledik yahu tatlı tatlı atışmalarimizi
Supersinnnnnn ciddi miO pembeler genellikle soslu makarnalarla gider :))
Sen iyi ol da...toparlandin mi biraz olsun..[/QUOT
bir zenciden farkım yok şuan tek fark yeşil göz rengim :) çok iyiyim acayip dinlendim hiç bilgisayara internete bakmadım o yüzden hiç yazamadım siz ne yaptınız bakalım :)
Hiç beğenmedim.. Hıh!Ay bende
Ama sana ihanet edip baskalariyla da atıştım her an kayabilirim
Insafa kaldik
Oyle devam et artik haftaya duzeltirsinBu arada ben bugun 11 olacaktım dün ne düşündüm bilmiyorum dün 11 yaptım bugün 2 mi sayıcam.. tey tey tey ha uşak ha içmeye gerenk kalmadı