- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.501
Hatun sana ne oldu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel ya imreniyorum . Kocam ile takıldık bizde. dün annemdeydim salı akşamından gittim dün öğlen döndük bugün amcama uğradım eşimin teyzeleri gelmişti manavgattan onlara uğradık ve bayram bitti . Yarın yaylaya çıkıcaz 1 gece kalacaz . Kitabı da okuyamadım bitse düzgün şekilde başlıcam tibete bendeNapalım canım kurban işleri misafir ağırlama filan.dün kvdeydik bugün anneme gidiiyoruzspor olarak callanı sadece bayramın ilk günü yaptım tibete devam.11 tekrara geçtim.her zamanki gibi 2 ye iyi başladım sonlara doğru epeeeeeeyyy zorlandım.diğerlerinde sıkıntı yok.özellikle 4 ve 5 te çok rahattım.kollarım güçlenmiş.sayılar arttıkça 2 de bi numaralar yapıcam galiba
Sizler nasılsınız bakiiim
Şey bi hatirlatiyim dedim biz hepimiz hatunuz?Hatun sana ne oldu öyle
Ahahaah ayy evet bütün olarak doğru dedinŞey bi hatirlatiyim dedim biz hepimiz hatunuz?
Eee noolcak yani noli ki ban yiyinceAhahaah ayy evet bütün olarak doğru dedin
Kova hatunu ban yemiş ama neden yemiş anlamadım
Ceza süresine göre foruma giriş yapamıyorEee noolcak yani noli ki ban yiyince
Haydaaaa nooldu ki acepCeza süresine göre foruma giriş yapamıyor
Mesajlarına baktım ama abes bir durum yoktuHaydaaaa nooldu ki acep
İkinci tibet grubu kurdu diye mi acaba ? Benim ilk o geldi aklımaMesajlarına baktım ama abes bir durum yoktu
Kaç gün ara verdin? 2- 3 günse eğer bir kaç sayı düşüp devam edebilirsin illa 3 den başlaman gerekmiyorKova hatunu bayram çok yoğun geçti yapamadım o yüzden yeniden başlıcam. Başlayınca haber veririm inşallah
O nasıl rüya böyle korkmadın mıbende kafa karışıklığı başladı, bugün 9 un son günüyken sabah 11 yaptım
sabaha karşıda rüyamda yerden yükselen iki insan gördüm biri erkek diğeri bayan, ben evdeyim (5.kat) pencereden görüyorum ben odadayım camda bi bayan bi erkek dümdüz duruyorlar ve yükseliyorlardı
korkmaz olur muyum zaten korkmuştum evvelinde başka bi rüya daha görmüştüm ama onu hatırlamıyorumO nasıl rüya böyle korkmadın mı
Bende ilk başladığım zamanlar oldu korkulu rüyalar.tat alma duyusu değişen var mı? daha önce bayıla bayıla yediğim maraş dondurması hiç de güzel gelmedi bana bugün iştahımda kesildi, normalde bu saatlerde deli gibi acıkan ben bu saat oldu bir şey yeme gereği duymuyorum
Boyum 1.55 kilom 63 biran önce 53 olmam lazım eski günlerime dönmek istiyorumBende ilk başladığım zamanlar oldu korkulu rüyalar.
Tat değilde iştahım kesildi kilo fazlan varsa kilo vermeye başlarsın
Hafif bir diyet ile verirsin tibet yaparken .Boyum 1.55 kilom 63 biran önce 53 olmam lazım eski günlerime dönmek istiyorum
Ekmeği kestim, bugün yoğurt zerdeçal karışımına da başladımHafif bir diyet ile verirsin tibet yaparken .
Ben 68 kiloyum boy 1.60 civarı 8 kilo versem muhteşem olacak
Onun çok işe yaradığını duymuştum.Ekmeği kestim, bugün yoğurt zerdeçal karışımına da başladım