● Tibet Kızları ●

Napalım canım kurban işleri misafir ağırlama filan.dün kvdeydik bugün anneme gidiiyoruz:halay:spor olarak callanı sadece bayramın ilk günü yaptım tibete devam.11 tekrara geçtim.her zamanki gibi 2 ye iyi başladım sonlara doğru epeeeeeeyyy zorlandım.diğerlerinde sıkıntı yok.özellikle 4 ve 5 te çok rahattım.kollarım güçlenmiş.sayılar arttıkça 2 de bi numaralar yapıcam galiba :işsiz:

Sizler nasılsınız bakiiim:dondurma:
Ne güzel ya imreniyorum . Kocam ile takıldık bizde. dün annemdeydim salı akşamından gittim dün öğlen döndük bugün amcama uğradım eşimin teyzeleri gelmişti manavgattan onlara uğradık ve bayram bitti . Yarın yaylaya çıkıcaz 1 gece kalacaz . Kitabı da okuyamadım bitse düzgün şekilde başlıcam tibete bende

bende kafa karışıklığı başladı, bugün 9 un son günüyken sabah 11 yaptım :işsiz:
sabaha karşıda rüyamda yerden yükselen iki insan gördüm biri erkek diğeri bayan, ben evdeyim (5.kat) pencereden görüyorum ben odadayım camda bi bayan bi erkek dümdüz duruyorlar ve yükseliyorlardı :rolleyes:

bende kafa karışıklığı başladı, bugün 9 un son günüyken sabah 11 yaptım :işsiz:
sabaha karşıda rüyamda yerden yükselen iki insan gördüm biri erkek diğeri bayan, ben evdeyim (5.kat) pencereden görüyorum ben odadayım camda bi bayan bi erkek dümdüz duruyorlar ve yükseliyorlardı :rolleyes:
O nasıl rüya böyle korkmadın mı

tat alma duyusu değişen var mı? daha önce bayıla bayıla yediğim maraş dondurması hiç de güzel gelmedi bana bugün :KK43: iştahımda kesildi, normalde bu saatlerde deli gibi acıkan ben bu saat oldu bir şey yeme gereği duymuyorum :halay:

tat alma duyusu değişen var mı? daha önce bayıla bayıla yediğim maraş dondurması hiç de güzel gelmedi bana bugün :KK43: iştahımda kesildi, normalde bu saatlerde deli gibi acıkan ben bu saat oldu bir şey yeme gereği duymuyorum :halay:
Bende ilk başladığım zamanlar oldu korkulu rüyalar.
Tat değilde iştahım kesildi kilo fazlan varsa kilo vermeye başlarsın

X