- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.481
Kızlar iyi geceler kitaptan paylaşabildim sonunda ekran görüntüsü alıp yükledim herkese ışık olsun
Çok sevindim merak ettiğin birşey varsa yine atarım kitaptan söylemen yeter li ilerledikçe bende alıntılar eklemeyi düşünüyorumTeşekkürler canım.tamda sorularım olan bi zamanda:)
Çok sevindim merak ettiğin birşey varsa yine atarım kitaptan söylemen yeter li ilerledikçe bende alıntılar eklemeyi düşünüyorum
Ok canım yarın uykusuz kafa ile incelerim esneme hareketleri de göstermiş onları da paylaşırım geldiğim zaman o sayfalaraBurda takıldığımız noktaları sürekli konuşuyoruz.sende kitapta bu bilgilere rastlarsan aydınlatırsın canım sana zahmetzaten hepimiz aynı yerlerde patlak veriyoruz
Ok canım yarın uykusuz kafa ile incelerim esneme hareketleri de göstermiş onları da paylaşırım geldiğim zaman o sayfalara
Ne kadar erken o kadar iyi :)Acelesi yok canım ya ne zaman müsait olursan
Yarın çekeyim onları o zaman tek tekOkudum ilk yanlışımı buldum.ilk harekette soldan sağa dönülecekmiş ben sağdan sola dönüyormuşuuum
2 hareket bitince kısa süreliğine kasları gevşetin sonra harekete devam edin diyorKova hatunu doğru diyormuşsun
3 te sorun yok
4 ile 5 net çıkmamış okunmuyor birer sayfa çekilmeli galiba
Kiz saat yönüne doneceksin nereye gidiyonOkudum ilk yanlışımı buldum.ilk harekette soldan sağa dönülecekmiş ben sağdan sola dönüyormuşuuum
2 hareket bitince kısa süreliğine kasları gevşetin sonra harekete devam edin diyorKova hatunu doğru diyormuşsun
3 te sorun yok
4 ile 5 net çıkmamış okunmuyor birer sayfa çekilmeli galiba
Kiz saat yönüne doneceksin nereye gidiyon...cidden yillarca bunu mu yaptin :)))
SchonerDuft ...emeğin icin tessekur ederim canım...resimleri ilk sayfaya almadim ama videonun ustune not dustum 148 e gelin diye
Kalktım yaptım 1 tur doğru yapıyormuşumya la.gece gece beynim sulandı .bende şaşırdım nasıl yanlış yaparım diye.oturduğum yerden yargısız infaz yapmışım ilk sağa doğru dönünce aha dedim yanlış
Daha iyi oldu gün içinde net olmayanları tekrar yüklerim. Ne demek canımKiz saat yönüne doneceksin nereye gidiyon...cidden yillarca bunu mu yaptin :)))
SchonerDuft ...emeğin icin tessekur ederim canım...resimleri ilk sayfaya almadim ama videonun ustune not dustum 148 e gelin diye
Hadi uyu uyu azcık
Naptınız kızlar
Icmemek daha iyi icersende 12 saatten sonra yap tibetiSelam 9/ 4 tamamdır
Arkadaşım Romanya'dan şarap getirdi, tadına bile bakamadım bu tibet yüzündenhiç mi içemiycem yoksa var mı bi yolu bi deyin hele canlar
TeşekkürlerIcmemek daha iyi icersende 12 saatten sonra yap tibeti