● Tibet Kızları ●

Kıza burdan bahsetmedim severim kendisini de annesini de wp sorarım kendine yapması içinde teşvik ederim. Hayat bazi insanlar için çok zor iyileşecek derin yaralar açıyor hakkında hayırlısı

Çok sevindim merak ettiğin birşey varsa yine atarım kitaptan söylemen yeter li ilerledikçe bende alıntılar eklemeyi düşünüyorum

Burda takıldığımız noktaları sürekli konuşuyoruz.sende kitapta bu bilgilere rastlarsan aydınlatırsın canım sana zahmet:KK15:zaten hepimiz aynı yerlerde patlak veriyoruz:KK70:

Burda takıldığımız noktaları sürekli konuşuyoruz.sende kitapta bu bilgilere rastlarsan aydınlatırsın canım sana zahmet:KK15:zaten hepimiz aynı yerlerde patlak veriyoruz:KK70:
Ok canım yarın uykusuz kafa ile incelerim esneme hareketleri de göstermiş onları da paylaşırım geldiğim zaman o sayfalara

Okudum ilk yanlışımı buldum.ilk harekette soldan sağa dönülecekmiş ben sağdan sola dönüyormuşuuum:KK34:
2 hareket bitince kısa süreliğine kasları gevşetin sonra harekete devam edin diyor Kova hatunu Kova hatunu doğru diyormuşsun
3 te sorun yok
4 ile 5 net çıkmamış okunmuyor birer sayfa çekilmeli galiba

Okudum ilk yanlışımı buldum.ilk harekette soldan sağa dönülecekmiş ben sağdan sola dönüyormuşuuum:KK34:
2 hareket bitince kısa süreliğine kasları gevşetin sonra harekete devam edin diyor Kova hatunu Kova hatunu doğru diyormuşsun
3 te sorun yok
Yarın çekeyim onları o zaman tek tek

3 te sorun yok
Kiz saat yönüne doneceksin nereye gidiyon :KK70:...cidden yillarca bunu mu yaptin :)))
SchonerDuft SchonerDuft ...emeğin icin tessekur ederim canım...resimleri ilk sayfaya almadim ama videonun ustune not dustum 148 e gelin diye :KK200:

Kiz saat yönüne doneceksin nereye gidiyon :KK70:...cidden yillarca bunu mu yaptin :)))
SchonerDuft SchonerDuft ...emeğin icin tessekur ederim canım...resimleri ilk sayfaya almadim ama videonun ustune not dustum 148 e gelin diye :KK200:

Kalktım yaptım 1 tur doğru yapıyormuşumya la:oha: .gece gece beynim sulandı:confused:.bende şaşırdım nasıl yanlış yaparım diye.oturduğum yerden yargısız infaz yapmışım:KK70:ilk sağa doğru dönünce aha dedim yanlış:deli:

Daha iyi oldu gün içinde net olmayanları tekrar yüklerim. Ne demek canım

Naptınız kızlar

Napalım canım kurban işleri misafir ağırlama filan.dün kvdeydik bugün anneme gidiiyoruz:halay:spor olarak callanı sadece bayramın ilk günü yaptım tibete devam.11 tekrara geçtim.her zamanki gibi 2 ye iyi başladım sonlara doğru epeeeeeeyyy zorlandım.diğerlerinde sıkıntı yok.özellikle 4 ve 5 te çok rahattım.kollarım güçlenmiş.sayılar arttıkça 2 de bi numaralar yapıcam galiba :işsiz:

Sizler nasılsınız bakiiim:dondurma:

Selam 9/ 4 tamamdır :KK76:
Arkadaşım Romanya'dan şarap getirdi, tadına bile bakamadım bu tibet yüzünden :işsiz: hiç mi içemiycem yoksa var mı bi yolu bi deyin hele canlar :KK45:

X