● Tibet Kızları ●

Anneme kuzenim ve kızı geldi.kizi okuduğum kitabı gördü kilosu da vardı eşinden de yakın zamanda ayrıldı kız bayağı sorunluymus adam kitap tan resimleri çekti ve hiç rüya görmüyormuş irtibatta olacam kendisi ile bakalım onda neler olacak

madem başladık devam edelim, dizimin tam arkasında koyu renk ve büyükçe bi varisim vardı küçüldü ve rengi baya açıldııııııı bu da ikiiiiiiiiiii

Yok mu arttıran

Dur bende söyliyim bişeyler
Yıllaaaar önce tiroid ameliyatı olmuştum.kızım dediki anne izlerin rengi açılmış uzaktan farkedilmiyor.hafif kırmızılık vardı.
bide bebek saçlar çoğalmış saçlarım diken diken:))
Egzama vardı elimde o hafifledi

Tibet magazinden bu kadar

Bugün 9 son
13 öncesi son çırpınışlar:))

Soyle burayi takip etsin
Ay hadi insallah toparlar umarim daha fena yapmaz da kiz iyice kötüleşmez...malum tibetin cilvesi cetindir arada

Iste burasi bunun icin var birbirimizi aydinlatiyoruz ne guzel

Waaoww bu cok iyi.
Demekki araliksiz devam etsen izler mikroskopla gorulur anca...
13 neydi ?13 emekti
Biraz da seyle alakali..simdi burda bir ortam bir topluluk varya aynı frekansta olan...iste bu birbirimize guc veriyor bence ve gayet de kolayca devam ederiz biz bu gidişle

Ben kendim 4 kere 21 e geldim korkuyorum burasi bana ters tepki yapmasın ayrilsam mi acaba yol yakinken

İnşallah hayatı düzene girer.tv de rüya görememenin b12 vitamini ile alakası olduğunu dinlemiştim.eğer düşükse kişi rüya görse bile hatırlamaz görmedim sanarmış.bende çok görmem görsemde hatırlayamam benimde düşük mesela alakası varsa eğer:)

Kesinlikle canım.tibetle 5 yıl önce tanıştım bırakmadan devam etseydim kimbilir neler olurdu:))burası olmasa bırakabilirdim birbirimize güç verdiğimiz doğru.vesile olduğun için sana minnettarız Allah ne muradın varsa versin

Şimdi son 9 tekrarı yaptım.bugün izlediğim videoda adam 2.harekette ayakları uzatarak değilde kendine çekerek yaptı.hani şu flex dedikleri pozisyon.ben hiç.dikkat etmemiştim.şimdi aynen böyle yaptım alakası var mı bilmiyorum ama hiç zorlanmadım yaparken.bide siz deneyin bakim nasıl olacak.ayrıca kitabında böyle bi bilgi varmıki.5.hareketide çok rahat yaptım önceden inerken kendimi bırakıyordum.bugün daha kontrollüydüm.çok rahatlattı daha olsa yapacaktım:))hareketlere odaklanınca saymakta zorlanıyorum hala

Bence callanetic yapmak tibeti kolaylaştırıyor.darısı diğer sayılara hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…