- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.461
Hoş geldinHoşbuldum :)
Tüyolar çok iyi teşekkürler
madem başladık devam edelim, dizimin tam arkasında koyu renk ve büyükçe bi varisim vardı küçüldü ve rengi baya açıldııııııı bu da ikiiiiiiiiiii
Soyle burayi takip etsinAnneme kuzenim ve kızı geldi.kizi okuduğum kitabı gördü kilosu da vardı eşinden de yakın zamanda ayrıldı kız bayağı sorunluymus adam kitap tan resimleri çekti ve hiç rüya görmüyormuş irtibatta olacam kendisi ile bakalım onda neler olacak
Çok guzel....bayiliyorum boyle guzel sonuclar duyuncamadem başladık devam edelim, dizimin tam arkasında koyu renk ve büyükçe bi varisim vardı küçüldü ve rengi baya açıldııııııı bu da ikiiiiiiiiiii
Iste burasi bunun icin var birbirimizi aydinlatiyoruz ne guzelYaaa ciddimisiniiiiiz.bu şahane haber.benimde hamileliklerde döküldü.olsada uçları sarı cinsten belli olmuyor uzunlukları dur bakıyım geliyim 2 dk:))
Benimde öyle olmuş benimde
Siz demeseniz haberim yok.ne güzel farkediyorsunuz ben hiç
Waaoww bu cok iyi.Yok mu arttıran
Dur bende söyliyim bişeyler
Yıllaaaar önce tiroid ameliyatı olmuştum.kızım dediki anne izlerin rengi açılmış uzaktan farkedilmiyor.hafif kırmızılık vardı.
bide bebek saçlar çoğalmış saçlarım diken diken:))
Egzama vardı elimde o hafifledi
Tibet magazinden bu kadar
Bugün 9 son
13 öncesi son çırpınışlar:))
Ben kendim 4 kere 21 e geldim korkuyorum burasi bana ters tepki yapmasın ayrilsam mi acaba yol yakinkenWaaoww bu cok iyi.
Demekki araliksiz devam etsen izler mikroskopla gorulur anca...
13 neydi ?13 emekti
Biraz da seyle alakali..simdi burda bir ortam bir topluluk varya aynı frekansta olan...iste bu birbirimize guc veriyor bence ve gayet de kolayca devam ederiz biz bu gidişle
Hoşbuldum yarın sabah başlıyorum ben de :)Hoş geldin
Ben kendim 4 kere 21 e geldim korkuyorum burasi bana ters tepki yapmasın ayrilsam mi acaba yol yakinken
Ben de öyle diyorum... hadi inşallahyok sen artık hic birakmazsin daha
Tibetin etkilerinden biri daha önce de okumustum birindenBenim suratimi sivilce basti ya 2 gundur
Reglin de etkisi vardir mutlaka ama bu kadar sivilceyi bir arada en son üç bucuk yil once gordum
Anneme kuzenim ve kızı geldi.kizi okuduğum kitabı gördü kilosu da vardı eşinden de yakın zamanda ayrıldı kız bayağı sorunluymus adam kitap tan resimleri çekti ve hiç rüya görmüyormuş irtibatta olacam kendisi ile bakalım onda neler olacak
Waaoww bu cok iyi.
Demekki araliksiz devam etsen izler mikroskopla gorulur anca...
13 neydi ?13 emekti
Biraz da seyle alakali..simdi burda bir ortam bir topluluk varya aynı frekansta olan...iste bu birbirimize guc veriyor bence ve gayet de kolayca devam ederiz biz bu gidişle