- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.441
Iyi bayramlar tibet güzelleri ve gelecekteki callentics afet-i devranları
Bende yapamadim daha yarim saate yaparım...bugun gec yapiver bişey olmaz :)Iyi bayramlar tibet canlarbugün tibeti yapamadım kosturmacadan bi bulasik yıkim dedim sırtımın ağrısından yıkıyamadım
Olur canısıKızlar diyorum ki 5 ayinin nasıl yapıldığı ile olan bölümü ekleyimKova hatunu da 1.ci sayfaya eklesin ne dersiniz bugün annemin telefonundan deneyeyim yüklemeyi
Tibet kızları selam ben de aranıza katılmak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım aklıma yattı açıkçası. Tek sorun ben senelerdir hiç eksersiz yapmadım çok zorlanır mıyım acaba? Deneyip göreceğim. Bir de sabah yapılması tavsiye ediliyor bu benim için şimdilik mümkün değil ikiz bebeklerim var ancak onlar uyuyunca yapabilirim öğlen yani. Sorun olur mu?
Hoşbuldum :)Hoşgeldinmavimli
Allah bağışlasın ikizlerini
Sabah daha iyi olduğu söyleniyor ama müsaiy olduğun her zaman yapabilirsin.sadece çok tok olmamak şartı var galiba.ilk başlarda çok kısa sürüyor belki sabah yapmaya fırsatın olabilir.sonra duruma göre diğer vakitlerde yaparsın.
Tecrübeli arkadaşlar da yazarlar fikirlerini
Hoşbuldum :)
Sağolasın canım.
Sanırım ev halkı uyanmadan kalkıp yapmayı deneyeceğim. Aslında sabah insanıyımdır ama bebeklerden çok yorgun düşüyorum hep :)
Yaaa surprizimi bozdun.. ben diycektim aynen benimde kalın ve koyulaştı... kendi gelişmelerimde yazacaktım
Hoşbuldum :)mavimli hoşgeldin...tibet seni 1 ayda esnetir hic merak etme :) ben hayatımda spor yapmadim hic tibetten once...
Ben aksam insaniyim...bana kalsa tibeti akşam yaparim ki cocuktan once aksamcıydım...simdi mecbur öglen yapiyorum cunku aksamlari uyuyakalabiliyorum yada cok yorgun olabiliyorum...kaldi ki sende ikiz var aksama hic birakma derim...
Sadece ilk etapta nefese dikkat etmeni istiyorum...egzersizleri zaman icinde zaten kendine entegre edeceksin
Egzersize basladığında nefes al bitirirken ver ve bunlari sadece burundan yapiyorsun
Ha birde her zaman çene göğsüne değecek hem bitirirken hem başlarken egzersize
Hoşbuldum
Kızlarrrrben bugun ne fark ettimmm
Hem alt hem üst kirpiklerim dolgunlastı ve rengi koyulasti...kumral benim kirpikler uclari da acik kumral...simdi baya baya koyu kumral
Yaaa surprizimi bozdun.. ben diycektim aynen benimde kalın ve koyulaştı... kendi gelişmelerimde yazacaktım
madem başladık devam edelim, dizimin tam arkasında koyu renk ve büyükçe bi varisim vardı küçüldü ve rengi baya açıldııııııı bu da ikiiiiiiiiiiiYaaa ciddimisiniiiiiz.bu şahane haber.benimde hamileliklerde döküldü.olsada uçları sarı cinsten belli olmuyor uzunlukları dur bakıyım geliyim 2 dk:))
Benimde öyle olmuş benimde
Siz demeseniz haberim yok.ne güzel farkediyorsunuz ben hiç