● Tibet Kızları ●

Kizlar hazir oglum uyumusken bende sıvısayim dedim yaninda....bir ruya gordum
Baya mesajli bitti
Ruyayi anlatmiycam...hic iyi degildi
Neyin neden oldugunu da biliyorum verdiğim bir sözden döndüm çünkü...
Ama ruya baya "geldim kalanlara" diyen biriyle bitti ve uyandigimda saniyelik gördüğum bir siluettle ayildim...

Hepiciğini yapıyorum
Maşallah ben yapamıyorum bazı hareketleri de zor geldi kavrayamadım sanırım
Benim de zorlandığım hareket 2 bugün kvdeyken yaptım en kolay olan 3. De bile zorlanıyorum genelde de zorlandım
Tibet iş başında desene .
Hayırlara çıksın içim korktu benim de okuyunca

Zorlaniyorsan dediğim gibi hic acele etme...
Yani ben yillardir hic 21 e gelmedin iste bundan dolayi...kotu hissettigim an fiziksel olarak birakirim ben hic uzatmam...
Ruya da iste benim korkularimi yansitmiz da olabilir ama iste o mesaj aklimi kaaristirdi biraz...

Iste uzaniyorum..kollar yanlara dogru acık
Ayni anda hem basimi hem ayaklarımı kaldiriyorum...bacaklari indirme sirasinda konsantrasyonumu bozuluyor niyeyse
Buldum canım hatanı önce başını kaldıracaksın nefes alırken kafanı iyice kaldırdıktan sonra ayaklarını kaldıracaksın öncee baş yerini alacak sonraa ayaklar gelecek

Buldum canım hatanı önce başını kaldıracaksın nefes alırken kafanı iyice kaldırdıktan sonra ayaklarını kaldıracaksın öncee baş yerini alacak sonraa ayaklar gelecek
Ben ayni anda diye biliyordum yaf...yani diger topicten oyle animsiyorum
SchonerDuft musait olunca kitaptan 2.hareketi atarmisin ?

Bana olan şey sana olmuş benim rüyaların ortak noktası kadın dr hamilelik kürtaj ve sağlıksız gebelik. Biraz korkuların biraz da gerçekler ama gelecekteki gerçekler değıl geçmişin arınması sen o olayda bir yerde takılı kalmışsın

Iste uzaniyorum..kollar yanlara dogru acık
Ayni anda hem basimi hem ayaklarımı kaldiriyorum...bacaklari indirme sirasinda konsantrasyonumu bozuluyor niyeyse

Hah aynı beni anlatmışsın

Hayırdır inşallah.hepte yatacak zamana denk geliyorum rüya yorumlarına:))
Ama çok takılma canım ya ben bazen yüzüstü yatınca bile kabus görürüm.

Ben ayni anda diye biliyordum yaf...yani diger topicten oyle animsiyorum
SchonerDuft musait olunca kitaptan 2.hareketi atarmisin ?

Bende öyle biliyoruum

Ayni anda baş ve ayak yere inecek bunu yaparken de burundan nefes verin diyor. Bende önce ayak sonra başı indirgiyorum yanlış yapmışım

Ben aynı anda indiriyorum ama ayakların ikisini birden kaldıramıyorum

Evet iste dogru biliyormusum...
Tesekkur ederim canim zahmet verdim sana
ha_mim vhalla problem bizde
Aşana kadar şikayete devam

Bence ya karın kaslarında ya da belde bi sıkıntı var yoksa niye olmasın.bide bİz bırakıyıruzya bence bırakmıcaz hareketi ondan da zorlanıyoruz kaç tane video izledim hepsi benim gibi yapıyor ayak kafa aynı anda kalkıp beraber iniyor.ama bırakmadan gevşemeden devam harekete

Bende daha yeni yaptım yatıcam.2.de uyuyacaktm nerdeyse:))callan neyim yapmadım bugün ama koşturmam kaç spora bedeldi
İyi geceler kızlar

sanki ipleri elime alamiyorum ya 2 harakette...ilginc
Hic gevsemesek 1 2 saniye hic cekilmez 2.egzersiz
Callantics herhalde her gun zorunlu degil dimi...peki 10 gun bitince ne yapiyorsun? Devam mi yoksa baska biseye mi basliyorsun?

Kızlaaaaar mutlu bir bayram sabahından günaydııın.bakmayın şimdi dediğime gün bana 6 da aydı:))

Kurban bayramınız mübarek olsun.sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara
sanki ipleri elime alamiyorum ya 2 harakette...ilginc
Hic gevsemesek 1 2 saniye hic cekilmez 2.egzersiz
Callantics herhalde her gun zorunlu degil dimi...peki 10 gun bitince ne yapiyorsun? Devam mi yoksa baska biseye mi basliyorsun?

Yoo asıl gevşemeyince zor oluyor benceee

Callanetics de 6 gün yapıp 1 gün dinlenme diye okumuştum.ama forumda herkes 21 gün yapmış.en fazla 36 saat ara verin diyordu callan teyze.10 saat bi reklam canım ya o kadarcık kime yeter.ebru şallının 2 haftada 2 bedeni gibi satış amaçlı yoksa nirdeeee.mesela kitapta şey yazıyırdu bu videoda sürekli öğrencisinin resimlerini paylaşıyorya işte kız yeter artık diye bırakmak istiyor callan devam etmesini söylüyor. sonuçlar daha da şaşırtıcı oldu diyordu.yani istediğin forma gelinceye kadar yapıyorsun.sonrasında süperi filan var koruma programı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…