- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.421
EvetBenimde 2 de sorun var.2 hatalı galiba
Maşallah ben yapamıyorum bazı hareketleri de zor geldi kavrayamadım sanırımHepiciğini yapıyorum
Benim de zorlandığım hareket 2 bugün kvdeyken yaptım en kolay olan 3. De bile zorlanıyorum genelde de zorlandımO zaman tibeti birak bi kac gune geri basla....yoksa oyle yarari olmaz boşuna yaparsın...
Bende yaptim demin tibeti...2.egzersiz haric her bir hareketin enerjis alanima etki ettiğinj algılıyorum...
2 de bir sorun var ama...ya cok kasiyorum ya yapamiyorum cozemedim
Tibet iş başında desene .Kizlar hazir oglum uyumusken bende sıvısayim dedim yaninda....bir ruya gordum
Baya mesajli bitti
Ruyayi anlatmiycam...hic iyi degildi
Neyin neden oldugunu da biliyorum verdiğim bir sözden döndüm çünkü...
Ama ruya baya "geldim kalanlara" diyen biriyle bitti ve uyandigimda saniyelik gördüğum bir siluettle ayildim...
Zorlaniyorsan dediğim gibi hic acele etme...Maşallah ben yapamıyorum bazı hareketleri de zor geldi kavrayamadım sanırım
Benim de zorlandığım hareket 2 bugün kvdeyken yaptım en kolay olan 3. De bile zorlanıyorum genelde de zorlandım
Tibet iş başında desene .
Hayırlara çıksın içim korktu benim de okuyunca
Buldum canım hatanı önce başını kaldıracaksın nefes alırken kafanı iyice kaldırdıktan sonra ayaklarını kaldıracaksın öncee baş yerini alacak sonraa ayaklar gelecekIste uzaniyorum..kollar yanlara dogru acık
Ayni anda hem basimi hem ayaklarımı kaldiriyorum...bacaklari indirme sirasinda konsantrasyonumu bozuluyor niyeyse
Ben ayni anda diye biliyordum yaf...yani diger topicten oyle animsiyorumBuldum canım hatanı önce başını kaldıracaksın nefes alırken kafanı iyice kaldırdıktan sonra ayaklarını kaldıracaksın öncee baş yerini alacak sonraa ayaklar gelecek
Bana olan şey sana olmuş benim rüyaların ortak noktası kadın dr hamilelik kürtaj ve sağlıksız gebelik. Biraz korkuların biraz da gerçekler ama gelecekteki gerçekler değıl geçmişin arınması sen o olayda bir yerde takılı kalmışsınZorlaniyorsan dediğim gibi hic acele etme...
Yani ben yillardir hic 21 e gelmedin iste bundan dolayi...kotu hissettigim an fiziksel olarak birakirim ben hic uzatmam...
Ruya da iste benim korkularimi yansitmiz da olabilir ama iste o mesaj aklimi kaaristirdi biraz...
Tamam atayım canımBen ayni anda diye biliyordum yaf...yani diger topicten oyle animsiyorum
SchonerDuft musait olunca kitaptan 2.hareketi atarmisin ?
Kova hatunu resmi yükleyemiyorum yarın anneme gececem ondan yükleyim telefon değiştirdim ondan sanırım oldu
Ayni anda baş ve ayak yere inecek bunu yaparken de burundan nefes verin diyor. Bende önce ayak sonra başı indirgiyorum yanlış yapmışımCanim dusunmen yeter..ama yapilis sekline ne diyor? Ayni anda mi olcak?
Evet iste dogru biliyormusum...Ayni anda baş ve ayak yere inecek bunu yaparken de burundan nefes verin diyor. Bende önce ayak sonra başı indirgiyorum yanlış yapmışım
Ne zahmeti kuzuEvet iste dogru biliyormusum...
Tesekkur ederim canim zahmet verdim sana
ha_mim vhalla problem bizde
Aşana kadar şikayete devam
Neyi doğru biliyor muşsun ?Evet iste dogru biliyormusum...
Neyi doğru biliyor muşsun ?Çok yaşa e mi. Bu hareketin bir de başlangıcı yok mu?
Iste uzaniyorum..kollar yanlara dogru acık
Ayni anda hem basimi hem ayaklarımı kaldiriyorum...bacaklari indirme sirasinda konsantrasyonumu bozuluyor niyeyse
Kizlar hazir oglum uyumusken bende sıvısayim dedim yaninda....bir ruya gordum
Baya mesajli bitti
Ruyayi anlatmiycam...hic iyi degildi
Neyin neden oldugunu da biliyorum verdiğim bir sözden döndüm çünkü...
Ama ruya baya "geldim kalanlara" diyen biriyle bitti ve uyandigimda saniyelik gördüğum bir siluettle ayildim...
Ben ayni anda diye biliyordum yaf...yani diger topicten oyle animsiyorum
SchonerDuft musait olunca kitaptan 2.hareketi atarmisin ?
Ayni anda baş ve ayak yere inecek bunu yaparken de burundan nefes verin diyor. Bende önce ayak sonra başı indirgiyorum yanlış yapmışım
Evet iste dogru biliyormusum...
sanki ipleri elime alamiyorum ya 2 harakette...ilgincHah aynı beni anlatmışsın
Hayırdır inşallah.hepte yatacak zamana denk geliyorum rüya yorumlarına:))
Ama çok takılma canım ya ben bazen yüzüstü yatınca bile kabus görürüm.
Bende öyle biliyoruum
Ben aynı anda indiriyorum ama ayakların ikisini birden kaldıramıyorum
Bence ya karın kaslarında ya da belde bi sıkıntı var yoksa niye olmasın.bide bİz bırakıyıruzya bence bırakmıcaz hareketi ondan da zorlanıyoruz kaç tane video izledim hepsi benim gibi yapıyor ayak kafa aynı anda kalkıp beraber iniyor.ama bırakmadan gevşemeden devam harekete
Bende daha yeni yaptım yatıcam.2.de uyuyacaktm nerdeyse:))callan neyim yapmadım bugün ama koşturmam kaç spora bedeldi
İyi geceler kızlar
Her ikisi birden kalkacak birden inecek canım bende aynı anda kaldırmıyordumSchonerDuft başlangıc icin bisey yaziyor mu ?
sanki ipleri elime alamiyorum ya 2 harakette...ilginc
Hic gevsemesek 1 2 saniye hic cekilmez 2.egzersiz
Callantics herhalde her gun zorunlu degil dimi...peki 10 gun bitince ne yapiyorsun? Devam mi yoksa baska biseye mi basliyorsun?