● Tibet Kızları ●

bende sabah unuttum yapmayı dolmuşta aklıma geldi kalk yap hemen valla üşenmeye gelmez. yptıktan sonrki mutluluğunu ve ter damlalarını düşün

Ter7 tekrarda

A cok sasirdim...normalde en sogutan harekettir tibetten...benim eskiden 5 ti simdi 4...

Bende 5.sen 4 ün nesini sevdin yaaanlatta bende seviyim.ben onun alternatifini seviyorum.yapsam nolur ki

ben çok severek yapıyorum pencereleri açıyorum ya da klimalı yerde ypıyorum o rüzgarın tene değmesi muhteşem oluyor ayrıcaa 5. ayinide çok seviyorum kendimi birşey sanıyorum o hareketi yaparken ..

Ohh ortam harika
Dimi.ama yapamayan çok sanmakta haklısın

Hep birlikte inşallah da bi de şu doğru video hakkında da bilgi vereydin ya arkadaşım yahu

Yapacaksan veriyim

https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLaye...stpos=chan_3&_prevCmd=movieLayer&tkn=906#lst#

Bak bu ingilizce olan orjinali

https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLaye...stpos=rec_3&_prevCmd=movieLayer&tkn=7333#lst#

Bu da süper callanetics miş kızlar

şu koskaca kk da bir 1 elin parmaklarını geçememişiz birde bunu şehrimize ve tr ye ordan dünya olarak düşünürsek kendimizi çok şey sanmalıyız

Ben ilk başladığımda herkese hep bunu anlattım akraba eş dost filan.hareketleri görünce herkes ama bu ne kilo verdirir ne de diğer egzersizler gibi vücudu forma sokar diye düşünerek hafife aldı başlamadı.nadir 1 2 kişi yaptı onlarda devam ettirmedi.ortanca kızım küçüktü oda benimle yapıyordu her gelene bak annem böyle spor yapıyor diye gösteriyordu.
bende artık kimseye bişey dimiyom kendim yapıyorum

ya ben 3 te bile hafifte olsa bir ter atıyorum . sen terlemiyor musun .
valla havalardayım tibet yapıyorum diye

Çok tişikkir ifinim

bende kimse ile paylaşmıyorum ne diyet programımı ne de sporumu çünkü insanlara göre ekmek yemedin mi günde 1 kilo veriyorsun spor da yürüdün mü tamamdır . hele ki tibet gibi bir muciziye kimseye anlatamazsın anlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…