● Tibet Kızları ●

DELIveCesur DELIveCesur hoşgeldin. Hiç korkma buralar hep dutluktu. Dün pencereleri sildim, bugün dolapları. Eee sen nasılsın? Pardon tanışıyor muyuz? Sonra bir de baktım ben de burdayim. Aaa hep ben mi anlatıcam? İşte böyle..:KK71::KK73:

Nolmuş yani bende dün gece 00:00 de ev sildim bugün ütü yapcam :KK70:
Hoş buldum :KK8:

Olur olur ha_mim ha_mim de 3 tane var bide callantics da yapiyor yaa...
Amacımiz da sey...bildigin gibi degil çok pis amaçlıyiz :KK70:

:KK70: evet her türlü engelleme baltalamaya rağmen ha_mim ha_mim de yapıyor.ama ne yaptığını bilmeden:confused:
Kızlar benimki izne çıktıya o varken yapmak zor oluyor.sabah işi vardı 9 da çıktı evden bende dedim hemen şu callanı yapıyım.tam başlıcam benim tayfa birer birer kalktı mı ev kalk gidelim diyor mu. kızlar bana müsade ben bunu yapıcam dedim ve yaptım .ama görseniz sanki sinemada film izliyorlar .sıra sıra dizildiler:)dedim size mısırda patlatayım mı:KK70:büyük çok destek oluyır ama sağolsun ilk fırsatta anne sporunu yap diyor.yoksa gün içinde her iş bi şekilde yapılıyor.
Bakalım azmim kaç gün devam edeceko_O

:KK70: evet her türlü engelleme baltalamaya rağmen ha_mim ha_mim de yapıyor.ama ne yaptığını bilmeden:confused:
Kızlar benimki izne çıktıya o varken yapmak zor oluyor.sabah işi vardı 9 da çıktı evden bende dedim hemen şu callanı yapıyım.tam başlıcam benim tayfa birer birer kalktı mı ev kalk gidelim diyor mu. kızlar bana müsade ben bunu yapıcam dedim ve yaptım .ama görseniz sanki sinemada film izliyorlar .sıra sıra dizildiler:)dedim size mısırda patlatayım mı:KK70:büyük çok destek oluyır ama sağolsun ilk fırsatta anne sporunu yap diyor.yoksa gün içinde her iş bi şekilde yapılıyor.
Bakalım azmim kaç gün devam edeceko_O
Ay ya cok tatlisiniz :p
Azmin de harika
Bi an üçünü hayal ettim de sen yerde kıvraniyon falan :KK45::KK45::KK53::KK53:

Ay ya cok tatlisiniz :p
Azmin de harika
Bi an üçünü hayal ettim de sen yerde kıvraniyon falan :KK45::KK45::KK53::KK53:

İzlemesi zevkli olurdu dimii:KK48:
Karın hareketlerinde mola vermiyorum artık ortanca diyorki anne iyice esnedin:KK70:güya kuvvetlendin dicek.

Bugün tibeti küçük uyurken yaptım.demin hareketleri gösterip hadi spor yap diyor dedimki ben yaptım anneciğim yarın yapıcam hayır şimdi yap diye ağlıyor.bebe benim çakraları fırıl fırıl döndürmeye niyetli:KK53::KK70:tatilde sıkılıyodu çocuklar eğlence çıktı onlara:halay::spor:

Son düzenleme:
X