- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.141
Sizin İngilizceye japoncacilar mi giriyordu bütün videolar çan Çin çon diyo.. hani videolar ingilizceydi
bende durup durup ağlıyorum allhım bir arınamadımYok canım japoncayı ingilizceye çevirebiliyoruz ama ingilizceyi türkçeye çeviremiyoruz
O gördüklerin çakma da ondan orjinali değilkiiii
Biz burda kaç gündür niye oramızı buramızı yırtıyoz yosam video yok türkçe dublajlısı yok diyeeee
Şimdi sporu yaptım tüm kaslarımı titriyordu bide üstüne gülme bastı iyice anormal oldumha böyle gülüyorum
Sen çok yaşa emii
Biri üstüme tibeti atsın hiç yapasım yokkk
bende durup durup ağlıyorum allhım bir arınamadım
benimde yapmam lazım üstümde ölü toprağımı var silkelenmem laım
bir yığın işim var şuan ama akşamları izliyorum olumlu düşünmek için iyi oluyormuş bir topikte okumuştum . zaten sabahta tibeti yapmayı unuttum eve gider gitmez yapmam lazımKomik bişiler aç.izle veya oku ya da neşeli bişeyler dinle kafan dağılsın içinde bulunduğun durumdan uzaklaş.kendini meşgul et
bende sabah unuttum yapmayı dolmuşta aklıma geldiBiri üstüme tibeti atsın hiç yapasım yokkk
Pimini çekip attım 5 dakikan var.yoksa tüm etkiler fıss diye sönecek
5 dk once yaptimbende sabah unuttum yapmayı dolmuşta aklıma geldikalk yap hemen valla üşenmeye gelmez. yptıktan sonrki mutluluğunu ve ter damlalarını düşün
namaste ...5 dk once yaptim
O kadar yapasım yoktu ki ve konsantrasyonumu sağlayamıyordum ki
tın tın yavas yavas yaptım ...inadına hissede hissede...kendimi esnete esnete...
gere gere
Kulis tiyatro gelip şimdi ne demeye calistin demez inşallah
A cok sasirdim...normalde en sogutan harekettir tibetten...benim eskiden 5 ti simdi 4...namaste ...
1.ayini çok seviyorum gözlerimi kapatıp dakikalarca dönesim geliyor
ben çok severek yapıyorum pencereleri açıyorum ya da klimalı yerde ypıyorum o rüzgarın tene değmesi muhteşem oluyor ayrıcaa 5. ayinide çok seviyorum kendimi birşey sanıyorum o hareketi yaparken ..A cok sasirdim...normalde en sogutan harekettir tibetten...benim eskiden 5 ti simdi 4...
Hep birlikte inşallah da bi de şu doğru video hakkında da bilgi vereydin ya arkadaşım yahuSen çok yaşa emii
Kulis tiyatro gelip şimdi ne demeye calistin demez inşallah
Senin adın GICIK BAŞKAN olsun mu nolur nolurrrrrrrr ha olsun mu ?
ben çok severek yapıyorum pencereleri açıyorum ya da klimalı yerde ypıyorum o rüzgarın tene değmesi muhteşem oluyor ayrıcaa 5. ayinide çok seviyorum kendimi birşey sanıyorum o hareketi yaparken ..
şu koskaca kk da bir 1 elin parmaklarını geçememişiz birde bunu şehrimize ve tr ye ordan dünya olarak düşünürsek kendimizi çok şey sanmalıyızay illahi ya
Ooo bakış açısına gelşu koskaca kk da bir 1 elin parmaklarını geçememişiz birde bunu şehrimize ve tr ye ordan dünya olarak düşünürsek kendimizi çok şey sanmalıyız
Ayyy yok be gayet memnunum. Sadece bilmediğim konularda açıklama istiyorum, ekrana yamuk yamuk bakıp bu ne ki ne ola ki diyorum sonraSeni bi memnun edemedik ondan sey ettiydim@Kulis tiyatro
Ooo bakış açısına gel