● Tibet Kızları ●

Tesekkur ederim o dediğin zamanlar gelince haber verir misin lütfen hep beraber yaparız güzelleşiriz

Yemek yapayım derken kahvaltı kaçtı 2 incir yedim evden çıktım.
Korunmadiğım için yapmıyorum aslında bu ay güzel değerlendirdim riske hiç gerek yok yapsam en az 150 tane yaparım

Icimde fırtınalar kopuyor herkesi bir kaşık su da boğdum öldürdüm normal de regliden 1 hafta önce böyle olurdum şimdi yumurtlama dönemine denk geldi bu belirtiler sinir bozucu

Saç dökülmesine karsi benim de bi tavsiyem var. Ilk ve en etkilisi tibetin 5 ayini♡
Ekstradan ceviz kabuklarını kaynatıp temiz saçları bu suyla yıkıyoruz yarim saat bekleyip duruluyoruz. Kendim bunu bir ay boyunca haftada iki kes fln yaptım. Cidden işe yaradı tabağa en fazla 5 10 tel sac gelmeye basladi.
Bir de ısırgan ile lavantayi 8-10 dk kaynatıp bu su ile de aynı şekilde temiz saçı yıkayıp bekliyoruz.
6 ayda 1, 1 ah kadar uygulansa bile ciddi ciddi dökülme azaliyo bebek saçlar çoğalıyor.

Kan değerlerime baktirmak hiç aklıma gelmedi nasıl oluyor ki?
Koku olmuyor yıkadıktan sonra bir şey kalmıyor. Şimdiye kadar kimseden bir şey duymadım

Temiz saça derken banyoda şampuanla yıkadıktan sonra mı ceviz suyunu döküp bekletiyoruz yoksa temiz kuru saça mi döküyoruz ceviz suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…