- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.101
Amin cümlemizinAllah iyiliğini versin
Tesekkur ederim o dediğin zamanlar gelince haber verir misin lütfen hep beraber yaparız güzelleşirizKulis tiyatro saçlarını ay aslan burcundayken kesmekte saça çok iyi geliyor.zamansız kesimler saç beyazlamasına dökülmesine küsüp uzamamasına filan sebep oluyor.mesela saç yeni ayda kesilirse beyazlamasına sebep oluyor.yıllardır kendi saçlarımı çocuklarınkini filan 1 cm de olsa keserim tabii yeni ay filan değilse.dökülğyor ama o dökülmeye başkası olsa kel kalırdı sirekli bebek saçlar çıkıyor.bide çok cılızdı saçlarım telleri kalınlaştı.ben sana bunu tavsiye ederim:))madem bakımcısın ay burcuna göre yap bakımlarını ekstra fayda sağlarsın.bazıların da nem bazılarında yağ maskeleri yapılıyor mesela...
Heee burda canımBakımlı bağğyan
Yemek yapayım derken kahvaltı kaçtıAfiyet olsun.kahvaltın biraz fazla kaçmış ama
Eski konusunda hanımlar totoyu küçültmesinden şikayetçiydi.bazıları yapmıyordu.zaten basen kalça sorunun yok atlasan mı sende
Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa
Yıkasakta geçmez sanki
Bakımlı bağğyan
Hangi markaymış ki oo
Bu konu hep muamma oldu biliyomusun.diğer konusunuda okurdum ordada yapın yapmayın diyen oldu.son mehmet öz ün bir videosunda izledim orda adam ayağını basmadan yapıyordu .video ingilizce ne anlattı anlamadım maalesef
Allah iyiliğini versin
Hu huuu şonere bak seeen
(Okunuşu böyle miydi:))
Korkma canım korkacak ne var:))
Bi spor eğitmeni az tekrar kasları şişirir çok tekrar yağları yakar inceltir demişti.dene bakıyım doğrumuymuş
Kozmik bakim yaz ordan takip edebilirsinTesekkur ederim o dediğin zamanlar gelince haber verir misin lütfen hep beraber yaparız güzelleşiriz
Mersin merkez bende :)Kızlar memleketler neresi? Herkes çok espirili cana yakın.. ben başlayayım önce Rize
Düşünemiyorum beynim yandı benim nasıl birşey gelmiş olabilir aklına acabaSence bu açıklamadan ne olduğunu bilmeyen biri ne çıkarabilir? Hah işte ben de onu çıkardım. ..
Hatun senin bayağı bilgi birikimin var astroloji bakımından. Takip ettiğin bir astrolog var mıKozmik bakim yaz ordan takip edebilirsin
Ayın her 2 gunu birseyi temsil ediyor
Kızlar memleketler neresi? Herkes çok espirili cana yakın.. ben başlayayım önce Rize
Herkesi takip ederim....:) ama en çok Nuray Sayarı ilginc bulurum begenirim gerci ikide bi hava atıp duruyo ama olsunHatun senin bayağı bilgi birikimin var astroloji bakımından. Takip ettiğin bir astrolog var mı
Kan değerlerime baktirmak hiç aklıma gelmedi nasıl oluyor ki?Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa
Yıkasakta geçmez sanki
Bir şey gelmedi deli kız daha açıklayıcı ol demeye çalıştım sadeceDüşünemiyorum beynim yandı benim nasıl birşey gelmiş olabilir aklına acaba
Ben bi ara sarımsak yagi yapiyordum suruyordum kışın...ama yazın dahi sacim islakken ne bicim kokardiKan değerlerime baktirmak hiç aklıma gelmedi nasıl oluyor ki?
Koku olmuyor yıkadıktan sonra bir şey kalmıyor. Şimdiye kadar kimseden bir şey duymadım
Temiz saça derken banyoda şampuanla yıkadıktan sonra mı ceviz suyunu döküp bekletiyoruz yoksa temiz kuru saça mi döküyoruz ceviz suyunuSaç dökülmesine karsi benim de bi tavsiyem var. Ilk ve en etkilisi tibetin 5 ayini♡
Ekstradan ceviz kabuklarını kaynatıp temiz saçları bu suyla yıkıyoruz yarim saat bekleyip duruluyoruz. Kendim bunu bir ay boyunca haftada iki kes fln yaptım. Cidden işe yaradı tabağa en fazla 5 10 tel sac gelmeye basladi.
Bir de ısırgan ile lavantayi 8-10 dk kaynatıp bu su ile de aynı şekilde temiz saçı yıkayıp bekliyoruz.
6 ayda 1, 1 ah kadar uygulansa bile ciddi ciddi dökülme azaliyo bebek saçlar çoğalıyor.
Bu gerçekten kokmuyor şampuanladiktan sonra. Zaten tek dış katılıyorBen bi ara sarımsak yagi yapiyordum suruyordum kışın...ama yazın dahi sacim islakken ne bicim kokardi
Sut kokusunu aliyor zaten onunBu gerçekten kokmuyor şampuanladiktan sonra. Zaten tek dış katılıyor