● Tibet Kızları ●

Güünayyydııın

Denicem mutlaka canım sağol
Benimde tam orda fazlalıklar.diğer yerler çok gözüma batmayitibette çok güzel toparlıyor göğüsleri hem dolgunlaştırıyordaayrıca callan daki karın hareketleri de dikleştiriyormuş.yapan teyzenin yalancısoyım

Tünaydın, 7 oldum hadi hayırlısı
Bu kabak detoksu nedir kızlar? Nasıl yapiliyor? Ben de bi 8 kilo vermek istiyorum. Boy 1.55 kilo 63

Boy kilo aynı nerdeyse.kabak detoksu ile ilgili konu vardı buralarda:)tibetle zayıflayanlar var.metabolizmayı hızlandırıyormuş.yapmaya devam

Bugün hareketleri daha rahat yaptım.yeni tekrara geçince bikaç.gün zorlanıyorum tam alışıyorum sayı artıyor

Kızlar hareketleri seri mi yapmalı yoksa sindire sindire yavaş mı yapmalı.bana seri daha kolay geliyorda.hangisi doğru ki.bide son harekette kimileri topuk yere değdirilmeli kimileri değdirilmemeli demiş
Kitapta var mı buna dair bilgi.ne yapmalı?

zip dosyasını buldum pcye indiriyorum tele atabilirsem akşam yaparım yoksa elimdekiler ile idare edecem

dinlenebilirsin biraz hızlı yapmana gerek 1. kitapta öyle yazıyordu

videoyu indirdim
ama hareketler çok komik geldi ya çoğu esneme hareketi zaten tele atabilirsem yapacam zorlanacağımı da sanmıyorum ama terside olabilir

Tibetin bir faydasıni anlatcam simdi...yani tibetten olduğuna eminim...

Gecenlerde duştan çıktıktan sonra oğlum uyandi hemen ve cok zor uyuttum geri
Yattigi oda klimali...benim de sacim havlum islak oyle uyuya kalmışım cocuğu uyutayım derken.. bi ara uyandım bildiğiniz donuyordum artık yaz günü
Ama oyle uykum vardi ki istifimi bozmadım
Sabaha karsi yine uyandim ustume bir pike cekebildim...icimden de diyorum ki
Kesin nezle olcam ve sinuziti cekcem bütün gun diye,çünkü ben islak sacla az ruzgara maruz kalayım benim işim bitik o gün..
Ama gelen giden bir nezle bir sinüzit yok

bence şey olmuştur 2. kitapta yazıyor ya odaklanıp soğuk suya giriyorlar ama battaniye bile kuru çıkıyor senin iç ısın vücudu sıcakta tuttu

videoyu indirdim
ama hareketler çok komik geldi ya çoğu esneme hareketi zaten tele atabilirsem yapacam zorlanacağımı da sanmıyorum ama terside olabilir

Yarın görürüm seni:))

ha_mim simdi anlat puf noktalari var mi birde her gun mu yapilmali

Anlatayım canım müsait olduğumda.bugün cafcaflı günümdeyim

Harikaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…