- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Hazır bayram yakınken kabağa başla derim bende yapıyorum hafta da 1 2 iyi oluyor kilom durmuştu birden verdim . Gerçi pko ve tsh işi zor ama ne verirsen kardır. Benim tüm sıkıntı karın ve baldirda göğüsler de dik dolgun olsa daha ne isterim geriye ne kaldı zaten
Tünaydın, 7 oldum hadi hayırlısı
Bu kabak detoksu nedir kızlar? Nasıl yapiliyor? Ben de bi 8 kilo vermek istiyorum. Boy 1.55 kilo 63
Yaaa çok teşekkür ederim, ekip harika
Yaaa çok teşekkür ederim, ekip harikahemen kabak alınacak demektir
zip dosyasını buldum pcye indiriyorum tele atabilirsem akşam yaparım yoksa elimdekiler ile idare edecemGüünayyydııın
Denicem mutlaka canım sağol
Benimde tam orda fazlalıklar.diğer yerler çok gözüma batmayitibette çok güzel toparlıyor göğüsleri hem dolgunlaştırıyorda ayrıca callan daki karın hareketleri de dikleştiriyormuş.yapan teyzenin yalancısoyım
Yok burdayim :)))
dinlenebilirsin biraz hızlı yapmana gerek 1. kitapta öyle yazıyorduBugün hareketleri daha rahat yaptım.yeni tekrara geçince bikaç.gün zorlanıyorum tam alışıyorum sayı artıyor
Kızlar hareketleri seri mi yapmalı yoksa sindire sindire yavaş mı yapmalı.bana seri daha kolay geliyorda.hangisi doğru ki.bide son harekette kimileri topuk yere değdirilmeli kimileri değdirilmemeli demiş
Kitapta var mı buna dair bilgi.ne yapmalı?
videoyu indirdimGüünayyydııın
Denicem mutlaka canım sağol
Benimde tam orda fazlalıklar.diğer yerler çok gözüma batmayitibette çok güzel toparlıyor göğüsleri hem dolgunlaştırıyorda ayrıca callan daki karın hareketleri de dikleştiriyormuş.yapan teyzenin yalancısoyım
türkçe değil canım bunu bulduğumuza şükür diyorumYok burdayim :)))
Daha yeni kahvaltı bitti birazdan tibeti de yaparım
Su 10 yas genclesmem icinSchonerDuft etiketledi de bi yerden...turkce degil sanirim ya onun puf noktalari vardir
bence şey olmuştur 2. kitapta yazıyor ya odaklanıp soğuk suya giriyorlar ama battaniye bile kuru çıkıyor senin iç ısın vücudu sıcakta tuttuTibetin bir faydasıni anlatcam simdi...yani tibetten olduğuna eminim...
Gecenlerde duştan çıktıktan sonra oğlum uyandi hemen ve cok zor uyuttum geri
Yattigi oda klimali...benim de sacim havlum islak oyle uyuya kalmışım cocuğu uyutayım derken.. bi ara uyandım bildiğiniz donuyordum artık yaz günü
Ama oyle uykum vardi ki istifimi bozmadım
Sabaha karsi yine uyandim ustume bir pike cekebildim...icimden de diyorum ki
Kesin nezle olcam ve sinuziti cekcem bütün gun diye,çünkü ben islak sacla az ruzgara maruz kalayım benim işim bitik o gün..
Ama gelen giden bir nezle bir sinüzit yok
Iste o dengeyi sağlaması cok süper bir gelisme....bence şey olmuştur 2. kitapta yazıyor ya odaklanıp soğuk suya giriyorlar ama battaniye bile kuru çıkıyor senin iç ısın vücudu sıcakta tuttu
videoyu indirdim
ama hareketler çok komik geldi ya çoğu esneme hareketi zaten tele atabilirsem yapacam zorlanacağımı da sanmıyorum ama terside olabilir
Tibetin bir faydasıni anlatcam simdi...yani tibetten olduğuna eminim...
Gecenlerde duştan çıktıktan sonra oğlum uyandi hemen ve cok zor uyuttum geri
Yattigi oda klimali...benim de sacim havlum islak oyle uyuya kalmışım cocuğu uyutayım derken.. bi ara uyandım bildiğiniz donuyordum artık yaz günü
Ama oyle uykum vardi ki istifimi bozmadım
Sabaha karsi yine uyandim ustume bir pike cekebildim...icimden de diyorum ki
Kesin nezle olcam ve sinuziti cekcem bütün gun diye,çünkü ben islak sacla az ruzgara maruz kalayım benim işim bitik o gün..
Ama gelen giden bir nezle bir sinüzit yok
Yarın görürüm seni:))
Anlatayım canım müsait olduğumda.bugün cafcaflı günümdeyim
Harikaaaaaaa
Beraberce görelimYarın görürüm seni:))
Anlatayım canım müsait olduğumda.bugün cafcaflı günümdeyim
Harikaaaaaaa