● Tibet Kızları ●

Spora başlamak için bir adım atmam lazım senin video çok sıkıcı geldi birde çok donuyor.
Olumsuz düşünememeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum bakalım ne kadar ilerlicem .

sende bunun cdsi mi var turkce dublaj?
Sen nerden yapıyorsun

Ben usb den yapıyorum canım.bilgisayardan anlayan birileri varsa torrent sitelerinden indirilebiliyormuş.dediğim gibi kardeşim indirip atmıştı

Biraz gec de olsa yaptim tibetimi
Oğlum 3.egzersizde beni taklit ediyor
Ben yaptıkca oda sırtıyla kendini kanapeye bırakiyor

Çok tatlı maşallah

Spora başlamak için bir adım atmam lazım senin video çok sıkıcı geldi birde çok donuyor.
Olumsuz düşünememeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum bakalım ne kadar ilerlicem .

Sen bu videoyu 3 gün yap bi sonra sonuca göre başka spor yapmak isticekmisin bakalımolmadı leslie jillian ya da ip atlama yaparsın.onlarda çok etkili

Bende 2 gündür yapamamıştım callan ı baktım bugünde fırsat olmıcak yarısını öğle yarısını da akşam yaptım.şu an bacaklarım ve kollarım tir tir titriyor

Leslie sıkıyor beni jillian ı çok yaptım muhteşem bir değişim . Ama bu bana jillian kadar heyecan verici gelmedi sıkılırım muhtemelen birde donuyor video donmasa belki sevme ihtimalim olurdu sıkılaşmaya ihtiyacım var aslında

Bende sıkılmıyor değilim ama senin gibi benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var benden 5 kilo fazla olanlar bile benden ince görünüyor.en az bi 10 gün yapmak istiyorum aldığım sonuca göre devam edicem.kollar sırt 2 günde değişmeye başladı

Bu arada itunes dende indiriliyormuş ama ücretliymiş

Yarın pc den bakarım indirebilirsem indiririm.
Bayramda 9 günlük iznim var o dönemde yapacam nasip olursa. Bu sefer ölçü dr alacam. Kaç kilosun . Bende diyetteyim 1 seneden fazla oldu diyet içinde aşılama ve 2 gebelik geçirdim vücut çok yoruldu dengesizlesti iyice. 79 dan 67 ye düşebildim ancak

Kolay değil canım az çok biliyorum o aşamaları.yine iyi atlatmışsın güzelde kilo vermişsin.Allah tekrarını nasip etsin sağlıcakla.ben şimdi 59 60 arasıyım ama boy 1.55bide tabi 3 doğum haliyle deformasyon oluyor.kilo vermekten çok toparlanmak istiyorum.yanında 3-5 kiloda gitse fena olmaz hani

Esmer seker ve zeytinyağı çatlaklara iyi geliyormuş doğru mu acaba ?
Kabak detoksu yapsana 1 2 kilo verirsin kesin hemde yağdan gidiyor .
Mekik plank squat.bile yapsan sıkılasirsin .
Aminn kuzum artık kabul etmeye çalışıyorum daha iyi olur benim açımdan

Bende kahve limon duymuştum.
Kabak detoksunu kızımda dedi beraber yapalım diye bi türlü başlayamadık.canım bayadır ekmek yemiyorum tatlı sevmem paketli ürünlerden uzak duruyorum ama nedendir bilmem gram oynamadım.oysa geçen sene 2 haftada 2 kilo vermiştim bu sistemle .
hem pko hemde tsh işimi zorlaştırıyor.bide metabolizma yavaşladı galiba.kansızlıkta var.tek hatam suyu az içiyorum.mide ilacı alıyorum oda ödeme sebep olurmuki acaba.gerçi.kilo vermemişim ama incelmişim.züğürt tesellisi

Canım callan teyze diyokii mekik yüzde 85 sırtı çalıştırır.plank yapıyorum ara sıra.mide vakumu yapıyorum.doğum yapan kadınların mekik çekmesi dopru değilmiş ilk önce bu egzersiz yapılmalıymış.bununla ilgili bi konu vardı hatta.squatı da anca toto küçülünce yaparım.şimdi yaparsam kim kardashiana dönerim ben en iyisi callan a devam ediyin beni anca o inceltir

Hazır bayram yakınken kabağa başla derim bende yapıyorum hafta da 1 2 iyi oluyor kilom durmuştu birden verdim . Gerçi pko ve tsh işi zor ama ne verirsen kardır. Benim tüm sıkıntı karın ve baldirda göğüsler de dik dolgun olsa daha ne isterim geriye ne kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…