- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Her zaman vardı. Bu ara kilo da aldım. Giysilerimin hiç biri olmuyor. Üstüne bir de şişkinlik olunca duba gibi oluyorum. Acaba aşırı şişkinlik hareketlerden dolayi mi? Başkası da yazmıştı başlayınca şişkinlik oldu diye. Amannnn yiyom yiyom şişiyorum işte sonrada bahane arıyorum tibetten mi başka birsey den mi diyeEgzersizlerden sonra mı şişti.
Ekmek dağıtırım diye düşündüm ama annemlerin oraya gitmem lazım burda yok kimse verecek.İlk sayfadaki linkler eski açılmıyor galiba.ben araya taraya bi yerde bulmuştum ama bakıyım bi.youtube da yoooook boşa aramayın bulamazsınız:)
Aynen bende şokama diğer yaptığımdada öyle olmuştu.tabi ben yediklerimede dikkat ediyorum canım.sen bi hareketleri yapsan neden etkili anlarsın.bitince heryerlerin titriyor
Ayy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.ben böyle kaza atlatınca hemen sadaka veririm.ya da bi çocuğu sevindiririm.
Egzersizlerden sonra mı şişti.
Kesin kilo alıyorsun .eşim kilo alınca hep oralardan sivilce çıkar.genelde zayıflarda olan bi durum:))
Bende aynı anda indiriyorum
Niye söyliiim bağaneeee .ben sana yetişmeye çalışıyom sen 10 sene daha geriye gidiyon.olmaz cıks haksızlık
Kız Allah cızırtını vermesingüldürdün beni.sonra da gel vefasız gel insafsız diye türkü çığırma
Bizde sana kendii düşen ağlamaz deriz:))
Ayy canım sen girdin diye bende özele girdim.kusura bakmazsın umarım
Bilmiyorum ki. Binerken başladı sanki binme demeyeÇok geçmiş olsun yaabu nasil his? kaza öncesi seni baya huzursuz etmiş
Bununla geçmiş olsun. Çakralarin gücü mü demeli 6.his mi demeli ?
Aslında olumsuz bir insanım çok olumsuz şey düşünürüm genelde . Mesela.annemler yaylaya çıkarlar icimden ya kaza kaza yaparlarsa ya uçuruma uçarlarsa diye korku yaşarım o gün bir kaza atlatmışlar dönüş yolunda durmasa babam kamyon biçecek arabayı yola çıkmadan önce de dikkatli gelin demiştim sabah erken ya da hava kararmaya yakın çıkmayın demişti o olaydan beri olumsuz düşünmeye başladım mı kendimi uyarırım .Kova hatunu buldum videoyu ama bunda türkçe dublaj yok maalesef.indirmek için ararsan fikrin olsun diye atıyorum linkini
https://m.ok.ru/video/17852074642
SchonerDuft genelde hep böyle olumsuz şeyleri mi hissediyorsun.eğer öyleyse bence bu 6.histen çok olumsuz düşünerek olumsuzu çağırmak gibi bişey.bende de böyle bir durum var çünkü.bende hislerimin kuvvetli olduğunu düşünürdüm.farkettim ki ben düşünerek başıma getiriyorum.sözlerimiz düşüncelerimiz hayatımızı direk etkiliyor bence.pozitif olmaya çalışıyorum ama yılların alışkanlığını yıkmak kolay olmuyor
Sende kendini bi gözden geçir bakalım.olacakları hissediyor musun yoksa olumsuzu düşünerek çekiyor musun
Nasıl yani. Burnundan alıp vermiyor musunEvettttt şu an itibariyle 5 bitmiş bulunuyorrrrr
Kızlar size bi sır vereyim mi eğilin eğilin uzatın kulakları BEN BUGÜNE KADAR HEP YANLIŞ NEFES ALIP VERMISIM
Günaydın iyi pazarlarGünaydın kızlar iyi pazarlar
HayırNasıl yani. Burnundan alıp vermiyor musun
Hatuna başlamadan önce bana ben hep burundan alıp verdim. Eksikleri yanlışları burada tamamlarız beraberceHayırDiyafram nefesi alıyordum burundan alıp ağızdan veriyordum hep. Iyi ki buraya geldim
Öyle oluyor zaten cenin 1 nefes 2Hatuna başlamadan önce bana ben hep burundan alıp verdim. Eksikleri yanlışları burada tamamlarız beraberce
Kitaptan ekledimKızlar 6. Ayini paylaşabilir misiniz rica etsem? Ben de vardı bulamadım.
Çok teşekkürler cvp gelmeyince telefondan aradım buldum yaptım bileKitaptan ekledim
Her zaman vardı. Bu ara kilo da aldım. Giysilerimin hiç biri olmuyor. Üstüne bir de şişkinlik olunca duba gibi oluyorum. Acaba aşırı şişkinlik hareketlerden dolayi mi? Başkası da yazmıştı başlayınca şişkinlik oldu diye. Amannnn yiyom yiyom şişiyorum işte sonrada bahane arıyorum tibetten mi başka birsey den mi diye
Ekmek dağıtırım diye düşündüm ama annemlerin oraya gitmem lazım burda yok kimse verecek.
Paylaştığın videoyu youtubede gördüm sanki tekrar bakacam denicem de bayrama kadar bakalım be kadar incelecem .
Bırakınca tekrar vücut kalınlaşıyor mu ?
Valla bir deneyimlemek isterdim ama sonrası ducara tırmanış mı olur başka bir şey mi bilemiyorum
Bilmiyorum ki. Binerken başladı sanki binme demeye
Aslında olumsuz bir insanım çok olumsuz şey düşünürüm genelde . Mesela.annemler yaylaya çıkarlar icimden ya kaza kaza yaparlarsa ya uçuruma uçarlarsa diye korku yaşarım o gün bir kaza atlatmışlar dönüş yolunda durmasa babam kamyon biçecek arabayı yola çıkmadan önce de dikkatli gelin demiştim sabah erken ya da hava kararmaya yakın çıkmayın demişti o olaydan beri olumsuz düşünmeye başladım mı kendimi uyarırım .
Ama kaza günü yoğun çalışma temposunu bırakıp bürodan çıktım babamla konuştum araca bindim düşünmemiştim birşey arkadaşım içinde öyle bir an ağzımdan kürtaj çıkmıştı
HayırDiyafram nefesi alıyordum burundan alıp ağızdan veriyordum hep. Iyi ki buraya geldim
İlk sayfadaki linkler eski açı
sende bunun cdsi mi var turkce dublaj?Kova hatunu buldum videoyu ama bunda türkçe dublaj yok maalesef.indirmek için ararsan fikrin olsun diye atıyorum linkini
https://m.ok.ru/video/17852074642
SchonerDuft genelde hep böyle olumsuz şeyleri mi hissediyorsun.eğer öyleyse bence bu 6.histen çok olumsuz düşünerek olumsuzu çağırmak gibi bişey.bende de böyle bir durum var çünkü.bende hislerimin kuvvetli olduğunu düşünürdüm.farkettim ki ben düşünerek başıma getiriyorum.sözlerimiz düşüncelerimiz hayatımızı direk etkiliyor bence.pozitif olmaya çalışıyorum ama yılların alışkanlığını yıkmak kolay olmuyor
Sende kendini bi gözden geçir bakalım.olacakları hissediyor musun yoksa olumsuzu düşünerek çekiyor musun
Aramızda ünlü mu varÖdemden bende çok çekiyorum.akşam pilav yesem sabah 1 kilo fazla çıkarım
Sana tavsiyem ekmeği kes karbonhidratları azalt.1 haftada foss diye inersin.bende hemen etki eder.insanın yüzü bile güzelleşiyor ekmek yemeyince.demekki ordada şiş oluyor.bide az tuz bol su tabi.bizim gibi ödeme bünyesi müsait olanlar daha dikkatli olmalı
Sanmam canım kalınlaşma olacağını.çok fazla yapmadım ama.callanetics kasları şişiren bir spor değil.kasları inceltip uzatıyor böylelikle daha ince gözüküyorsun.1 defa jillian yapmıştım.çok güzel inceltti.1 sene korudum aynı formuçok fazla kilo alınmadığı sürece sanmıyorum öyle bişey olsun.aslında koruma programıda var galiba.sayılar azaltılarak yapılan forumda olması lazım.
Canım biz istesekte olacakların önüne geçemeyiz tabi.ama yinede olumsuz düşüncelerinden kurtularak olmadan önceki yaşadığın o stresli durumdan kurtulabilirsin.şahsen bu his berbat bişey ben böyle bi 6.hissim olmasını istemem.ya şöule olursa ya böyle olursa diye diye psikolojimizi epey yıpratıyoruz.bazende boşa çıkıyor.yani en azından benim öyle oluyor.yaşadığım kalp çarpıntısıda yanıma kalıyor.o zamanlarda bana en iyi gelen şey dua.kendime de sevdiklerimede korunma duaları okurum.çok iyi geliyor.elimizden başka ne gelir ki zaten
Sanatçı alışkanlığı
YesssssÖdemden bende çok çekiyorum.akşam pilav yesem sabah 1 kilo fazla çıkarım
Sana tavsiyem ekmeği kes karbonhidratları azalt.1 haftada foss diye inersin.bende hemen etki eder.insanın yüzü bile güzelleşiyor ekmek yemeyince.demekki ordada şiş oluyor.bide az tuz bol su tabi.bizim gibi ödeme bünyesi müsait olanlar daha dikkatli olmalı
Sanmam canım kalınlaşma olacağını.çok fazla yapmadım ama.callanetics kasları şişiren bir spor değil.kasları inceltip uzatıyor böylelikle daha ince gözüküyorsun.1 defa jillian yapmıştım.çok güzel inceltti.1 sene korudum aynı formuçok fazla kilo alınmadığı sürece sanmıyorum öyle bişey olsun.aslında koruma programıda var galiba.sayılar azaltılarak yapılan forumda olması lazım.
Canım biz istesekte olacakların önüne geçemeyiz tabi.ama yinede olumsuz düşüncelerinden kurtularak olmadan önceki yaşadığın o stresli durumdan kurtulabilirsin.şahsen bu his berbat bişey ben böyle bi 6.hissim olmasını istemem.ya şöule olursa ya böyle olursa diye diye psikolojimizi epey yıpratıyoruz.bazende boşa çıkıyor.yani en azından benim öyle oluyor.yaşadığım kalp çarpıntısıda yanıma kalıyor.o zamanlarda bana en iyi gelen şey dua.kendime de sevdiklerimede korunma duaları okurum.çok iyi geliyor.elimizden başka ne gelir ki zaten
Sanatçı alışkanlığı
Öneriler için çok teşekkür hemen uyguluycam inşallah farkeder yoksa dolabımı baştan aşağı yenilemem gerekecekÖdemden bende çok çekiyorum.akşam pilav yesem sabah 1 kilo fazla çıkarım
Sensin oAramızda ünlü mu var