- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Demin sandalyeden birden kalkinca kasiğima bir ağrı girdi anlatamam dik duramadım resmen söküyolardı sanki
Orda tadilat var anlaşılan
Bazen enerjim çok yükseliyor bazen de parmağımı kipirdatmaya halim olmuyor
Burdayim :))) ♡
Yazamiyorum bir kaç gündür ama takipteyim.. Hareketlere devam 9 tekrardaydım. Aksam 1 saat spor, yatmadan önce de tibet... herkese sağlıklı ve mutlu günler
Gümaydın kızlar
Geçmiş olsun canım.inşallah tadilat bitmiştir:)
Merhaba hoşgeldin
Bu bende hep oluyor.ortası yok hiç
En kıdemlimiz sensin şu an:)
Dün yapamadım callaneticsi misafir vardı 12 de gitti2 günde bile farketmeye başlamıştı ara vermesem iyiydi
Hoş buldum. Hemen yapıp geliyorum ara vermek yokkkkk
Ben de bakalım beni hatırlayan olacak mı diyordum mesajını gördümKulis tiyatro biz seninle eski tibet topiğindede konuşmuşuz.nickin yabancı gelmemişti zaten:)kolların nasıl oldu.o zaman ağrıdığını belirtmiştin.alternatif sormuştun.rahat yapabiliyor musun?
Tamamdır kızlarcenin şeklinde durmam gerektiğini bilmiyordum. Onu da yaptım ilk kez. En az yarım saat dinlenmek gerekiyor diye biliyordum ben ve yapamıyorum diye uzuluyordum. Neyse bu daha kolaymiş sevindim
Hépsinin orjinalini yapıyorum ağrım olmazsa aynen devam
Callaneticsi ne ?Gümaydın kızlar
Geçmiş olsun canım.inşallah tadilat bitmiştir:)
Merhaba hoşgeldin
Bu bende hep oluyor.ortası yok hiç
En kıdemlimiz sensin şu an:)
Dün yapamadım callaneticsi misafir vardı 12 de gitti2 günde bile farketmeye başlamıştı ara vermesem iyiydi
Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Videolarına bakayım dedim çok sıkıcı görünüyor işe yaradı mı sendeGünaydın canım sanada mutlu hafta sonları olsun
Callanetics yoga plates karışımı bi egzersiz.forumda bununla ilgili eski bir konuda var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/
Bakmak istersen burda.vücut ağrılarına da iyi geldiği söyleniyor
Cansınnnnn en tepeye çıkaran Başkanımız var kızlar çok sansliyizGünaydın kızlarrr...
Bende yarım saat dinlenemiyorum ama 3-5 dk uzanmaya calisiyorum...
Kulis tiyatro basladigin tarihi hatirliyorsan listeye alayim :)
Hemde en tepesine
Videolarına bakayım dedim çok sıkıcı görünüyor işe yaradı mı sende
Tuh listenin sonuna geliyorsunHadi ugrastirmayayim seni kiyamadim 30 Temmuz pazartesi
@HemDeliHemAsik la ayni gundesiniz ne guzel :) senin eski nickin neydi belki anımsarım...Hadi ugrastirmayayim seni kiyamadim 30 Temmuz pazartesi
@HemDeliHemAsik la ayni gundesiniz ne guzel :) senin eski nickin neydi belki anımsarım...
Pazartesi 7 olucam demiştim karistirmis sin sanırımTuh listenin sonuna geliyorsun
9 tekrar değilmiydi senin?