● Tibet Kızları ●

Gunaydin,

Tibetin 5 hareketini yeni kesfettim. Aranizda uzun suredir yapanlar varsa nasil etkiler gozlemlediniz?

Beyaz saclari eski rengine dondurdugunu duydum, boyle bir sey tecrube edeniniz oldu mu?🥲

Bu başlığa yazmak için üyelik aldım, desem yeri var. Aktif değil ama konuyla ilgili en çok deneyim paylaşılan başlık bu olduğu için buraya yazmak istedim. Umarım başlık sahibi için bir sakıncası yoktur.

15 Ağustos pazartesi günü Tibet'in 5 hareketini yapmaya başladım. Yıllardır orada burada görüp: "Bu kadar kısa sürede bu kadar az hareketle mi iyileşme olacakmış?" diyerek burun kıvırdığım bir egzersizdi. Bir şeylere tutunma ihtiyacımın arttığı bu dönemde denemek istedim. Bu kadar az zaman alacak ise denemekle ne kaybederim ki?

Uzun yıllardır -birkaç kez 1-2 aylık ara vermem dışında- günde ortalama 1 saat egzersiz yaptığım bir spor rutinim var. Bu hareketleri, uyandıktan belli bir süre sonra biraz yoga yaptıktan sonra kapanış olarak yapmaya başladım.
Ilk gün, sindirimimde belirgin bir düzelme hissetmem dışında olumlu ya da olumsuz bir gelişme fark etmedim.

Ilk geceden itibaren gördüğüm rüyaları kolay hatırlamaya başladım. Daha çok duygularımla ilgili rüyalar görüyorum. Kırgın olduğum durum ya da insanlarla barışıyor ya da onlardan hesap soruyorum. Bu sabah kuzenime bağırdığım bir rüyadan hüngür hüngür ağlayarak uyandım.

Gece çok geç yatsam da kendi kendime erken saatte uyanabilmeye başladım.

Cildimde pek sorun yok benim ama göz altlarım biraz mordur. Bugün kapatıcı kullanmış gibiyim. Umarım devam eder.

Pazartesiden itibaren 5 tekrara geçeceğim. Herhangi başka bir iyileşme ya da kötüleşme olursa her hareket artışından birkaç gün sonra durumumu güncelleyeceğim.

12. günündeyim. 5 tekrarlı 5. günü bitirdim. Egzersiz, bu haliyle 3.5 dakika sürüyor.

Rüyalarımı hatırlamaya devam ediyorum. Geçtiğimiz hafta gördüğüm rüyalar, hesaplaşma teması üzerinden ilerlemişken bu hafta duygusal olarak eksikliğini çektiğim mevzularla ilgili rüyalar görüyorum. Dün gece çok güzel bir rüya gördüm. Gerçekleşmesi imkansız bir şeye dair olmasına rağmen uyandığımda rüya olduğuna üzülemeyeceğim kadar güzel bir düştü. Hâlâ mutluyum.

Saçlarım hissedilir derecede geç yağlanmaya başladı.

Birkaç yıldır uykuya dalamama sorunu yaşıyorum. Bu hafta geç de uyansam, çok da uyusam erken saatte uykum gelmeye başladı. Başka bir pürüzden ötürü uyuyamasam da erken saatte uyanan normal insanlarla benzer saatlerde uykumun gelmeye başlamış olmasına da sevindim.

Böyle etkiler görmen ne güzel 😍 uzun uzun yazmışsın
Ben bu ara baya boşladım egzersizleri başlayayım hemen,canım çekti 😃
Aa mesajını yeni gördüm, tibet misyonerliği yaptığın başka sayfalarda da 11 tekrardan sonra başa döndüğüne dair paylaşımlarına denk gelmiştim 😀 Yine 5 tekrarla mı başlayacaksın yoksa? Bir de sende de işlerini rüyada halletme mevzusu olmuş, ben en çok o duruma şaşırıyorum.

O gece yaptım ertesi gün regl oldum daha bugün bitti,bu ara reglim kafayı yedi fazla erken geliyor,doğal olarak ertesi gün durdum...
hahah bu arada misyoner falan değilm
😂😂 tamamen zevkine spor niyetine takılıyorum
Evet tibete ilk başladığım aylarda acayip şeyler olmuştu ruhsal olarak geçmişe dönük,o denli seviye etkiler bir daha yaşamadım keşke olsa,özellikle bir mevzu daha var ruhsal boyutta hal etmek istediğim belki bir gün onu da hal ederim 🤷🏻‍♀️

9 tekrarda 6. gün. Bu haliyle egzersizim tam 5 dakika sürüyor. Devam edeceğim etmesine de bana iyi gelip gelmediği konusunda şüpheye düşmeye başladım. Belki de yaşadığım başka rahatsızlıklar, buradan alacağım verimi perdeliyordur.

Akılda kalıcı renkli rüya görme durumum ilk iki haftaya özgüymüş sanırım, 2 haftadır rüya falan hatırlamıyorum.
Sigarayı daha rahat tüketebilmeye başladım, ciğerlerim mi açıldı ne olduysa... Ama bu hareketlere başka bir egzersizle hemen hemen aynı zamanda başladığım için hangisinin iyi geldiğini anlayamıyorum. Haftaya belli olur, diğerini bırakacağım çünkü.
Övgü dolu bir yazı olamadı maalesef. Ha belki Tibet hareketlerini yapmasam kendimi daha kötü hissedecektim, öyle bir dönemden geçiyor da olabilirim. O konuyu da zaman gösterecek artık.

En güzeli...
sabah uyanıp yapmak gibisi yok bende yarın başlayacam bakalım..
Etki aldın mı
yeni başladım yarin 3.günüm
Ama genel bir pozitiflik durumu var
Daha doğrusu var olanı daha güçlü hissetirdi diyelim başlar başlamaz enerjiyi kaptım 😄
Sanıyorum ki bu şekli en doğrusu 🤷🏻‍♀

X