- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.501
Kızkardeşim devlet kız koruma yurdunda güvenlik müdürü biz aile boyu tekvandocuyuz ama kardeşim ileri seviyede tabi silahlı güvenlik olarak başlamıştı sonra müdür oldu ama o erkek gibi boy pos tip göreninin ödünü kopartan cinsten :) tehlikeli iş tabi inşallah olur resepsiyon cnm valla artık aşk meşk istemiyom ben tatil istiyorum ya bıktım vallaCanım valla işin içinde aşk olunca biz kadınlar soluğu hemen fallarda alıyoruz zatentakıntı oluyo resmen.Otelde özel güvenlik canım resepsiyona geçiş yapmak istiyorum aslında ama temposu yoğun.Bende çıkmadım ki yaz bitmesin istiyorum dolu dolu yasayamiyoruz ki yazı isten güçten
Oncelikle geçmiş olsun,o kina olayina cilt mantari da mi ne deniyormuş diye duymustum...kabuslar bas agrilari vs bunlar normal başlangıç surecindesin cunku...yaaa başıma neler geldi kova
bıraktım biraz ara verdim sonra tekrar baslicam. yazmaya yüzüm yoktuama üç tekrari komple yapmıştım.
persembe miydi cuma mi sabah bi uyandim iki ayagimda kinalar. netten araştırmaya basladim. bi tanesinde astral seyahat yaziyodu. birden ruh bedene geri dönünce bazen böyle izler olurmuş.
normalde eşim de böyle şeylere inanmaz ama adam baya korktusonradan daha agir şeyler yaşamaya basladim bas ağrısı kabuslar falan. dedim birak sen biseyi de becerse sasardim
bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta tekrar denemeyi düşünüyorum ama :)
Oncelikle geçmiş olsun,o kina olayina cilt mantari da mi ne deniyormuş diye duymustum...kabuslar bas agrilari vs bunlar normal başlangıç surecindesin cunku...
Bende bugün yeniden basladim bugun...
Bence tibet sende baya etki gosterdi kacirmasaydin keske neyse,beklerim yine seni :))
Cok normal...ilk yil ne zaman yeniden baslasam kabuslar ve bas ağrısı hemen bas gosteriyordu...o evreyi atlattigim icin bende bu olmuyor artik,olsa bile cekiliyor durumdalar rahatiz etmiyor bu denli...hepsi bir surec yaniaslında sen başlamışken ben de bugün baslayanilrim senle :) sadece bu kadar herşeyin birden olacağı hiç aklima gelmemişti. türk dizileri gibi uzataaaa uzataaaa yavaş yavaş gelişir hersey sandim ben
ben çok düşer gibi uyandim da o yüzden astral seyahat gibi bişey olduğunu düşündüm :) mantar da olabilir tabi.
ama yaşamaktan korktuğum şeyleri kabuslarda görüyorum bilinç altı kendini temizliyo sanırım :)
bugün durup dururken burnum kanadi bunla alakasi var mi bilmiyorum çok uzun zamandir kanamamisti burnum :)
sende ilk baslarda ne etkiler oldu, ben çok mu fazla abartiyorum ya. normal mi kova olumlu olumsuz hepsinin pat diye birden olmasi :)
Cok normal...ilk yil ne zaman yeniden baslasam kabuslar ve bas ağrısı hemen bas gosteriyordu...o evreyi atlattigim icin bende bu olmuyor artik,olsa bile cekiliyor durumdalar rahatiz etmiyor bu denli...hepsi bir surec yani
Ok baslarsan haber verirsino zaman tekrar baslayim ben de :) napalim artık baş ağrısı da cekicez bi müddetverdiği enerji ve hafiflik muazzam zaten. gece raporu veriyim sana ben bugün
hatta oğlum da gördü yaparken o da yapiyo hareketleri kendince
Ok baslarsan haber verirsin
Cocuklarin bu taklidi muazzam zaten,benimkisi de ayni şekilde sayiyi bile o tutuyor
Ooo maşallah valla kendini yukseltmis.Bende kickboks seviyodum bi ara gittim ama sonra gidemedim.Benimde silahli rahat resepsiyona göre iyi tabi.Neyse diyorum bosver aksiyona ekşına gerek yok daha fazla yorulma diyo maceraperestlikten yorulan ruhumKızkardeşim devlet kız koruma yurdunda güvenlik müdürü biz aile boyu tekvandocuyuz ama kardeşim ileri seviyede tabi silahlı güvenlik olarak başlamıştı sonra müdür oldu ama o erkek gibi boy pos tip göreninin ödünü kopartan cinsten :) tehlikeli iş tabi inşallah olur resepsiyon cnm valla artık aşk meşk istemiyom ben tatil istiyorum ya bıktım valla
aslında sen başlamışken ben de bugün baslayanilrim senle :) sadece bu kadar herşeyin birden olacağı hiç aklima gelmemişti. türk dizileri gibi uzataaaa uzataaaa yavaş yavaş gelişir hersey sandim ben
ben çok düşer gibi uyandim da o yüzden astral seyahat gibi bişey olduğunu düşündüm :) mantar da olabilir tabi.
ama yaşamaktan korktuğum şeyleri kabuslarda görüyorum bilinç altı kendini temizliyo sanırım :)
bugün durup dururken burnum kanadi bunla alakasi var mi bilmiyorum çok uzun zamandir kanamamisti burnum :)
sende ilk baslarda ne etkiler oldu, ben çok mu fazla abartiyorum ya. normal mi kova olumlu olumsuz hepsinin pat diye birden olmasi :)
Çocukluğumdan beri yaşadığım bir durum ben karabasan sanıyordum ama bir çok kişi astral seyahat yaptığımı söyledi daha evden çıkamadım çünkü anladığım anda panik duygusu ve çığlık çığlığa bağırarak uyanma oluyor ben de bir çok kere de kendimi yerde buldum o düşme sayesinde uyanıyordum dışardan izleyen biri sara krizi geçirdiğimi sanır bazen de sesim çıkmıyor çünkü korkmasam keşke nerelere giderdim ohh maldivlerde tatil yapardım aklım fikim tatil de benim ya
benim babaannem anlatirdi cocukken ucardim geceleri, catilarda dolasirdim her yeri gezerdim diye. halam da astral seyahat yaptığını söylerdi :) ben de bir kez evde uyurken bi elin bana dokunduğunu hissetmistim öyle uyanmıştım. bilen birine sormusum. o da bana sevdiğin biri seni ziyarete gelmistir, uyuyunca ruh bedenden ayrılıp gezer biliyosun demisti :)
ama astral seyahat yapsam kesinlikle maldivler bahamalar karayipler oralara giderimnapcaz burda gucci tabiki tatile gitmek istediğimiz yerlere gidicez o kadar uzun zamandır tatile ihtiyacım var ve gidemiyorum ki bir ay tatil yapsam yetmez
ay bunu dün yaptım nihayet çok güzel oldu ya pamuk gibiyim kendimi okşayıp duruyorum insanlar manyak sancak benibu tarifte aslında sadece Türk kahvesi ve madensuyu vardi.
ben icine bikac damla elma sirkesi ve çok az zeytinyağı da koyarak yaptım.
vücudumda yüzümde tek sivilce lekesi pürüz siyah nokta kalmamisti. parlak yumuşak pürüzsüz bi ten oluyo. insana acayip özgüven geliyo :)
haftada üç kez yapiyodum ben. bı şişe maden suyu, iki dolu çorba kaşığı türk kahvesi, yarım kaşık zeytinyağı, bi kac damla elma sirkesi. yüz dahil bütün vücudu ovuyosun bunla. ama çok iyi durulamak gerekiyo. ikinci haftadan itibaren fark inanilmaz :)
duştan çıkınca kremlenmeye yaglanmaya usenirim ben. usenmezseniz siz yağ koymayin :)
valla ya astral filan farketmez tatil istiyom nasıl olduğu önemli değil :) pskiyatr bi arkadaşım var tez hazırlıyordu rüya bilimleri gibi bişey o benim rüyalarımı yazmamı isterdi çok ilgisini çekiyordu çok aydınlattı beni sağolsun bir çok konu da benim bu seyahatimsi durumlar da kendimi kurt gibi yırtıcı bir hayvan olarak koşturduğum bazen hırlayarak uyandığım rüyalar var baya kendi hırlamama uyanıyordum bir keresin de öyle zorlamışım ki boğazım yırtılmış gibi acıdı oda bana bi kitap önerdi mutlaka oku diye kurtlarla koşan kadınlar çok pahalıydı kitap ya ama alcam mutlaka
ay bunu dün yaptım nihayet çok güzel oldu ya pamuk gibiyim kendimi okşayıp duruyorum insanlar manyak sancak beniçok sağol cnm ya iyi ki yazdın bu tarifi
kitabı çok merak ettim. ben de alicam mutlaka.
çok ilginç bir durum ya ilk kez duyuyorum. arkadaşın bunun için bisey demis miydi peki. bı adı açıklaması var miymis. yoksa kızılderili totemleri gibi senin de totemin kurt falan mi kibunla yasamak seni yoruyo mu peki. bazen insan dayak yemis gibi kalkar ya. bence sen kesin astral astral geziyosun da bilinçli olarak gitmeye cesaret edememissin.
tatile gitsem gelmicem o kadar tatile gidesim varhatta parayi iyi biriktiriyim de yurt dışında yazlik ev aliyim emekli olunca taşınırm falan diyorum kendime
his paha bicilemez demiben daha yapamadim ama baslicam inşallah :)
Ya kitapla ilgili anlattı baya benim durumu ama benim anladığım güçlü kadın olmakla alakalı bir durum bi alıntı koyuyorum aslında bütün kadınların okuması gereken bir başyapıt bu kitap
clarissa p. estesin yazmış olduğu, ayrıntı yayınlarından çıkan kesinlikle önce her kadının ve dilerlerse de erkeklerin okuması gereken kitap. yazara göre, kurtlarla kadınlar arasında, vahşilikleri, zarafetleri ve içinde yaşadıkları topluluğun üyelerine duydukları bağ açısından psişik bir benzerlik vardır. kurtlar ve kadınlar arasındaki bu benzerlik vahşi kadın arketipinde ortaya çıkar. ayrıca kitapta farklı kültürlerden derlenen masallar yer alıyor.
netten pdf indiriliyor cnm ama ben öle sevmiyorum o yüzden kitabı alcam yazıcıdan çıktı almak için de çok fazla sayfası var bi bak istersengerçekten çok ilgi çekicidir da bi kitapmis. mutlaka alicam çok teşekkür ederim :)
güçlü kadınlar her zaman farkını ortaya koyuyo desene
netten pdf indiriliyor cnm ama ben öle sevmiyorum o yüzden kitabı alcam yazıcıdan çıktı almak için de çok fazla sayfası var bi bak istersen