● Tibet Kızları ●

Gormedim bakarim ama:))

Ya bi ara manyak bloglara filan bakardim..dikis dikis kafayi yiyordum calisinca valla vakit olmuyo calismayinca para nerde hata yapiyoz bilmem☺

evlenmek en büyük hata olabilir sorumluluk katlanarak artıyo sürekli. ama bu vakit nakit meselesini ben de çözemedim. neden ikisi hiç bi arada bulunmuyo ki

YouTubeda çok fazla dikiş kanali var ya. ben ara ara bakıyorum. hatta ilk hedefim totoro yastik yapmak :)

Evet yarama tuz bastinevlilik yaptigim en buyuk hata bence

Selam kuzzuu Tibetsiz olmuyor basladim.. sayi 3 henuz:))

Ya uslu durmaya gelmemistim zaten en son bile bile lades diyorum bazen maalesef: )

Seni pek gormuyorum konularda demek uzsk takipcisin

gucci noruyon bacim, ozledim seni

Ben burdayım cnm bi ara gene mapusa düştüydüm her zamanki işler işte biliyosun beni ya kızlar bişey dicem ama ben barıştım benim eskiyle gerçi sevinçlimiyim değilim üzgünde değilim bi tuhaf ruh halim var SchonerDuft bana bakmıştın ya sen sabrettim bekledim o yazdı cnm ben yazmadım Kova hatunu kızma he :)

Eski derken? Hangi eski? Su dysundugumse seni ben dovcem asil

Ya deli misinaciyon diye biriyle olunur mu:))) ah bu yufke yuregimiz
ya tam barışma denemez benim açımdan işte sabaha kadar konuştuk inan hiç uyumadan işe geldim davranışlarına öfke nöbetlerine hakim olup olamayacağını görmek istediğimi söyledim nasıl yeminler etti o burnu yere düşse eğilmeyen adam nasıl karşımda ezildi fır döndü anlatamam söz verdi ama tabi zamana bırakıp görücem bakalım ne yapıcak

Selam kuzzuu Tibetsiz olmuyor basladim.. sayi 3 henuz:))

Ya uslu durmaya gelmemistim zaten en son bile bile lades diyorum bazen maalesef: )

Seni pek gormuyorum konularda demek uzsk takipcisin
Yok kiz bakmiyorum bile konulara eskisi gibi,dejavu yaşıyorum basliklari gorur gormez beynim tum cevapları veriyo sinav minav olsa yeminle birinci cikarim

Tarih vermedin bende listeye almiyorum :)
Bende biraktim yine ki,gerekli sartlar oluşmuyor bi türlü

Yok kiz ne kizcam
Keyfine bak,kavga edince tekrar cok uzulme ama çünkü sizin stiliniz böyle ekşınlı anam

Sevmedigin biri icin uykusuz kalma bitanem

Dimi? Basliklar yorum yapankar hersey bellibanlanmaya ne gerek var nefsime hakim olamiyom ben

Haline üzülüyorum iş olarak batmış durum da şuan bütün emekleri mahvolucak sponsorluk durumu için uğraşıcam yardımcı olabilirsem çok iyi olucak
Insan olarak yani.. bazen sen iyilik edersin karsidaki yone seni yuz ustu birakir.. sen yinede iyiligini yapip denuze at

Insan olarak yani.. bazen sen iyilik edersin karsidaki yone seni yuz ustu birakir.. sen yinede iyiligini yapip denuze at

İnsan olarak tabi kim olsa elimden bişey geliyosa yapmak isterim zaten ben pek bişey hissetmediğimi farkettim ona karşı ama kendime kızıyorum çünkü o güçlü karizmatik adam çok zavallıydı birden içim soğudu bu yüzden de vicdan yaptım galiba iyi olduğunu bileyim de içim rahat etsin işte onun için uğraşıyorum

Selam kizlar özlüyorum valla sizleri ya.Bes yıldızlı otelde ise basladim ama ne tempo ne kosturma anlatamam.Eve gelince pert olup yatıyorumBu zamanda tibetten de uzaklasmis oldum offtekrar basladim ertesi gun yine unuttum akil mi kaldi .
Birde anlamadığım bi şekilde biri kalbimden çıkmıyo bu nasıl bisey ilk gördüğüm anda cekim oldu bide aa nasilda yüzü bana benziyo dedim ki oda aynisini bana dedi birbirimize benziyoruz dedi.Suan iletişim felan yok ilk zamanlar iyi flört oldu ama sonra koptuk.Bende acayip sekilde tarot acilimlarina merak saldim@SchonerDuft canim yanilmiyosam sen bakiyodun dimi cok acayip bi donemdeyim cevaplarimi ariyorum her konuda.Rica etsem banada bakar misin

Tarot işlerine ben de sardıydım ama unuttum Allaha şükür ya baktırmıyorum zaten bakılcak biri de yok :) sen ne iş yapıyosun otelde ne güzel iş ya ben daha tatile çıkmadım cam bile yokki açalım hava alalım

Canım valla işin içinde aşk olunca biz kadınlar soluğu hemen fallarda alıyoruz zatentakıntı oluyo resmen.Otelde özel güvenlik canım resepsiyona geçiş yapmak istiyorum aslında ama temposu yoğun.Bende çıkmadım ki yaz bitmesin istiyorum dolu dolu yasayamiyoruz ki yazı isten güçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…