● Tibet Kızları ●

ben de elimde olsun isterim kuzum. o yüzden bende direk alırım :) çok teşekkür ederim.
Koliler dolusu kitap bağışladım evde daha 5 büyük koli var hala da alıyrom annem cinnet geçiriyor tam kurtuldum derken yine birikti bu kitaplar diyor napim bekarım bi bu zevkim var bide yabancı dizilerim :)

Koliler dolusu kitap bağışladım evde daha 5 büyük koli var hala da alıyrom annem cinnet geçiriyor tam kurtuldum derken yine birikti bu kitaplar diyor napim bekarım bi bu zevkim var bide yabancı dizilerim :)

babam da senin gibi adamin gecesi gündüzü kitap okumak kitaplariyla aşk yasiyo resmen. bence çok güzel bi alışkanlık ve bağımlılık :)

Selam Tibet güzelleri 2 haftalık 3 tekrarın ardından bugün 5 tekrara geçtim. Kendimde en büyük fark ettigim tibeti yaparken saç dökülmem acaip azaldı. Bir ara kısa süreligine tibeti bırakmış gibi olmuştum tekrar saç dökülmem başladı ve şimdi tibete başlayınca resmen saç dökülmem tekrardan azaldı bu acaip güzel birşey

Bundan daha önce bahsetmistin sanki simdi emin oldun...cok guzel bir sey bu

bazen benim de çok dalasim geliyo lafla da tutuyom ban korkusuna. geçmiş olsun deyim ben sana

peeling nasıl gidiyo canım. devam edebildin mi :)

ESKİDEN ZIRT PIRT BANLANIYORDUM ŞİMDİ YİNE BAYA UZUN DAYANABİLİYORUM EVET EVET YAPIYORUM PEELİNGİ TATİLE ÇIKMADAN KAYMAK GİBİ OLIYIM :d

ESKİDEN ZIRT PIRT BANLANIYORDUM ŞİMDİ YİNE BAYA UZUN DAYANABİLİYORUM EVET EVET YAPIYORUM PEELİNGİ TATİLE ÇIKMADAN KAYMAK GİBİ OLIYIM :d

yap Gucci yap. ben üşengeçlikten baslayamadim hala sen birakma sonuç muhtesem olacak

ban candır gucci gerektiğinde itinayla yenir

yap Gucci yap. ben üşengeçlikten baslayamadim hala sen birakma sonuç muhtesem olacak

ban candır gucci gerektiğinde itinayla yenir

ya ben niye yiyorum bilmiyom Allah çarpıyo bence ya kadın burda saçmasapanda olsa derdini paylaşıyor ben de dalga geçiyom sonra polemikten hopppp mapusa ayıp ediyorum bence

ya ben niye yiyorum bilmiyom Allah çarpıyo bence ya kadın burda saçmasapanda olsa derdini paylaşıyor ben de dalga geçiyom sonra polemikten hopppp mapusa ayıp ediyorum bence

polemik kraliçesi gucci o zaman ban sanindandir gucci. valla beni benden alıyo bazi dertler. dün mü ne vardi 30 yaşında evlenemeyenler konu aciyomus. konu sahibi de korkmuş. sizce ben de 30 yaşında buraya evlenemedim diye konu acar miyim diye sormus buna da ban yenir yani

oo o üye her gün o tarz konu açıyor zaten ya ilk defa değil yani kafa gitmiş en son biri niye aynı konuları açıyorsun ne istiyosun bizden gibi bişeyler yazmış çok güldüm ya DDDDD

Yok yok degilimde giremiyorum fazla canim Buarada tibet yalan oldu su sicak gunlerde Ama yakinda bomba gibi baslicam insallah

Ben çok fena spora odaklandım kas ağrılarım vardı anca geçti bacağımı sakatladım yine ama devam ediyorum spor bana en iyi gelen şey ya bide tatil yaparsam missss miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…