- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.521
Koliler dolusu kitap bağışladım evde daha 5 büyük koli var hala da alıyrom annem cinnet geçiriyor tam kurtuldum derken yine birikti bu kitaplar diyor napim bekarım bi bu zevkim var bide yabancı dizilerim :)ben de elimde olsun isterim kuzum. o yüzden bende direk alırım :) çok teşekkür ederim.
Koliler dolusu kitap bağışladım evde daha 5 büyük koli var hala da alıyrom annem cinnet geçiriyor tam kurtuldum derken yine birikti bu kitaplar diyor napim bekarım bi bu zevkim var bide yabancı dizilerim :)
Bundan daha önce bahsetmistin sanki simdi emin oldun...cok guzel bir sey buSelam Tibet güzelleri 2 haftalık 3 tekrarın ardından bugün 5 tekrara geçtim. Kendimde en büyük fark ettigim tibeti yaparken saç dökülmem acaip azaldı. Bir ara kısa süreligine tibeti bırakmış gibi olmuştum tekrar saç dökülmem başladı ve şimdi tibete başlayınca resmen saç dökülmem tekrardan azaldı bu acaip güzel birşey
cnm banlıydım ya yinebabam da senin gibi adamin gecesi gündüzü kitap okumakkitaplariyla aşk yasiyo resmen. bence çok güzel bi alışkanlık ve bağımlılık :)
cnm banlıydım ya yineduramıyorum bi banane başka insanlardan ne karışıosam pefff
bazen benim de çok dalasim geliyo lafla da tutuyom ban korkusuna. geçmiş olsun deyim ben sana
peeling nasıl gidiyo canım. devam edebildin mi :)
ESKİDEN ZIRT PIRT BANLANIYORDUM ŞİMDİ YİNE BAYA UZUN DAYANABİLİYORUM EVET EVET YAPIYORUM PEELİNGİ TATİLE ÇIKMADAN KAYMAK GİBİ OLIYIM :d
yap Gucci yap. ben üşengeçlikten baslayamadim halasen birakma sonuç muhtesem olacak
ban candır guccigerektiğinde itinayla yenir
ya ben niye yiyorum bilmiyom Allah çarpıyo bence ya kadın burda saçmasapanda olsa derdini paylaşıyor ben de dalga geçiyom sonra polemikten hopppp mapusa ayıp ediyorum bence
oo o üye her gün o tarz konu açıyor zaten yapolemik kraliçesi guccio zaman ban sanindandir gucci. valla beni benden alıyo bazi dertler. dün mü ne vardi 30 yaşında evlenemeyenler konu aciyomus. konu sahibi de korkmuş. sizce ben de 30 yaşında buraya evlenemedim diye konu acar miyim diye sormus buna da ban yenir yani
oo o üye her gün o tarz konu açıyor zaten yailk defa değil yani kafa gitmiş en son biri niye aynı konuları açıyorsun ne istiyosun bizden gibi bişeyler yazmış çok güldüm ya DDDDD
Yok yok degilimde giremiyorum fazla canimmapustan döndümtontriko hala mapusta mı ?
evlensin diye dua ediyorum valla :) kurtuluruz :))))))aynen o üye. herkes bezmis durumda uyeden
Yok yok degilimde giremiyorum fazla canimBuarada tibet yalan oldu su sicak gunlerde Ama yakinda bomba gibi baslicam insallah
Yok yok degilimde giremiyorum fazla canimBuarada tibet yalan oldu su sicak gunlerde Ama yakinda bomba gibi baslicam insallah
evlensin diye dua ediyorum valla :) kurtuluruz :))))))
Ben hiç konu açmıyom ya ben de açıcam kafam pırıl pırıl olur belkiöyle kafada bi insan konu acmadan durur mu yavarkadaşım yok, eşimin ailesi benle ilgilenmiyo beni disladilar, esim beni begenmiyo..... bence o üye obsesif
Ben hiç konu açmıyom ya ben de açıcam kafam pırıl pırıl olur belki