● Tibet Kızları ●

daha ilk haftadan masallah
E senin vucut tibet tibet haykırıyormuş

valla ben anlamamisim vücudumun meramını
aslında ben doğumdan sonra çok kilo verdigim için kafama takmistim. aliyim diye ha bire yiyodum hani su eskiden bi calar saat vardi belki gormussundur. yem yiyen tavuk vardi icinde bık bık bık yerdi ayni ona dönmüştüm.

tibeti benim için bulmuşlar gibi hissettim simdi sen öyle deyince

seni anan benim için doğurmuş canım şarkısını söylüyorum su an

Yarın kamp yapıcaz pazartesi de izin aldım Ohhh ya orman çayır çimen ve ben soğuk bira patates kızartması ve hamahta var :)))))))))

ben peeling icin birsey almistim, yuzume surmuyorum tabii vucuda kullaniyorum. cildim cok hassas herseyi kullanmiyorum. su olayi bana tam anlatsana bacim. cene bolgemde bu sira sivilcelenme basladi. yaw ergen gibi dolasiyorum berbat hissediyorum bazen.

valla aynı böyle işte bacim yav :) hani aldığımız peelingler gibi kullanıyoruz. çok bastirma bide çok fazla ovalama. tahriş edebilirsin.

benim eşim hiç kese yapmaz adam kaymak gibi teni. beni de kesele kesele ölü deri çıkar yılan gibi o yüzden benim yaptığım sekilde sana zarar verebilir. sen ilk yavas hafif denersin zamanla duruma göre ayarlarsin.

ama sirkede asit var ve sivilceler kremlerinde kullanilan asit bu. yani sivilce için sirke birebir. üstelik leke açma temizleme yumuşaklık verme özeliği de var.
sen yaparken mutlaka sirke koy.

benim ergenligimden kalan sirtimdaki bütün sivilce lekeleri gitmişti tertemiz olmuştu yüzüm sırtım :)

hadi ya neyse bi ara deneyim..yuzumde cok dikkatliyim ama dedigim gibi...bisey kullaninca gene basima ne gelecek diye dusunurum genelde

ohff bi hamama mi gitsemki valla hicte gitmedim soyle bi kese uzerine sogukca ayran hamam kulturu bunun gerektiriyormus

buarada ne cok yolumuz kesisiyor senle forumda

aynen ya her yerde sen yoksa bir ask mi doğuyor

bu arada unutmuşum haftada üç kez yapabilirsin daha fazla olmaz :)

ayranı tansiyon için iciyolar bide soda iciyolar galiba :) hamama benim de gidesim var da tansiyonum düşük benim girersem cikamam heralde

benim tansyonda dusuk, gebeliklerde az sallanmadim birde cildimde gul hastaligi var aslinda..cok sicaga gelemiyorum..ahahah bende birseye gelemiyormusum hakket :)))

haftada 3 yapsam daha ne , ben birseye baslayinca istikrarli olamiyorum ya..sorunum orda sanirim. bi kac hafta devam ediyorum sonrasi fos

tontriko ya ruh esim misin nesin bende de düzenli kullanim ve düzenli yapma sorunu var. bugün 3 tekrari bitirdim ama bi sor nasil bitirdim. birakacaktim zorla yaptim resmen sürünerek

boşver hamami biz senle baska aktiviteler buluruz

hahaha ama cogu insan oyle degil mi? yani her p.tesi diyete baslayip carsamba birakmiyor mu cogu insan

ben 21 e ciktim baya haftalarcada yaptim..ama sonra bi duzenim bozuldu indim 3'e..5 yaptim sonra 2 gun yapmadim geri indim 3'e.

ben ise hala etkisi ne oldu bende bu tibetin bilmiyorum

neler yapmaktan hoslanirsin mesela, ne yapalim : )

vaaaayyyyy ne kadar güzel ya ben 21 ney göremem sanirim.
bu tibet bende ful artı ful etki yaptı yaa demekki kişiden kişiye de değişiyo

mesela dikiş makinası almak istiyorum, fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmek istiyorum, bi ara tezhipe baslamistim. paraşütle atlama eğitimi almak istiyorum, planör pilotluğu da ilgimi cekiyo.
kısaca seninle herşeye varim tontrikocum :) sen neler yapmaktan hoslanirsin :)

Etkisi iyiyse devam et bence.. 21 gorursun zaten azar azar artiyor aslinda cok etkilemiyorda.. ben sabah kalkinca yapiyorum.. yogunluktan unuttugum oldu ya da firsatim olmadigi.. o yuzden sil basa oldu zaten.

Oo guzel hayaller:)) dikis hayalim benimde vardi bi kac ders kursada gittim. Sonra esim supriz yapip dikis makinasi bile almisti. Ha bire masa ortusu dikiyordum ilerde hayalini kurdugum sey kendi kiyafetlerimi dikmek.. ama cok alengirli isler sabretmek zor geliyir. Zaten zamanda yok simdi : (

Fotografcilik benimde istedigim birsey.. birde ascilik aski var icimde: ( sanirim hepsi hayal simdilik : (

tibet baya iyi geldi bana ya. bugün son 3 tekrardi yarin 5 olcak bakalım ayni sekilde devam edecek mi olumlu etkiler

olsun ama hep ortak hayaller bak yapılabilecek şeyler hem de. inşallah yaparız zamanla hepsini :) ben su an maddi olarak yapamıyorum işe dönüyüm de coooooookkkkk fazla şey var yapılacak alınacak

ne kadar düşünceli ve tatlı bi hediye olmus :) bence biraz üzerine düşünce yaparsin. YouTubeda bi kiz var damla toral diye. baya güzel şeyler yapıyo belki gormussundur :)

Gormedim bakarim ama:))

Ya bi ara manyak bloglara filan bakardim..dikis dikis kafayi yiyordum calisinca valla vakit olmuyo calismayinca para nerde hata yapiyoz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…