- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.261
Ilerlemiyceksinki.. ne guzel gidiyor isteSacma bi donguye girdim cunku ilerleyemiyordum,durumu resetleyeyim dedim biraz
Nasil ya? Bel incitilcek bi hareket mi o? Ay cok gecmis olsun yaKiz belini incitti 2. Harakette
Kiz 3 5 tekrarda takilip kaldıydım sinir oldumIlerlemiyceksinki.. ne guzel gidiyor iste
Vucut zorlanir da kasarsan oluyor yani...Nasil ya? Bel incitilcek bi hareket mi o? Ay cok gecmis olsun ya
Farketmedim..dinlenerek yapiyorum demekki ben. Isin dogrusu en zor hareket zaten 2. Hareket..Vucut zorlanir da kasarsan oluyor yani...
Ee squat yapiyon demek.. sen bayadir yapiyon dimiKiz 3 5 tekrarda takilip kaldıydım sinir oldum
Yok ona da ara verdimEe squat yapiyon demek.. sen bayadir yapiyon dimi
Oo bi kac aya etkisini gorursun o zaman.. ben gunde 45 yapiyorum cogu zaman agirlikli ve bana yetiyor. 9 aydir yapiyorum ama..Yok ona da ara verdim
Ama simdi tek cesit degil 4 cesit yapiyorum 10'ar tane
Guccican yillik izinde
Hee belli ne zamandan beri gelmemis burayaGuccican yillik izinde
Bu bile eşsiz bir his biliyorsun değil miBenden de Tibete devam kızlar. Tibet yaparken sanki engin dağların zirvesine çıkmışım da şöyle buz/mis gibi havayı içime çekiyormuşum gibi hisleri yaşayarak yapıyorumonun dışında bir farklı etkisi yok bu aralar...
Bu his bana şöyle birkaç gündür olmaya başladı ama dedigin gibi eşsiz birşey, ruha acaip bir dinginlik veriyor o sırada.. Herkesin hissetmesi lazımBu bile eşsiz bir his biliyorsun değil mi
Sen ve ben haric kimse tibeti içsellestiremedi galibaBu his bana şöyle birkaç gündür olmaya başladı ama dedigin gibi eşsiz birşey, ruha acaip bir dinginlik veriyor o sırada.. Herkesin hissetmesi lazım
Ay bilmiyorum ki bunun şerefine bana bir daha mı madalya versenSen ve ben haric kimse tibeti içsellestiremedi galiba
Basladin mi ☺ben içselleşmek istiyorum