- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.901
Aynı hisleri paylaşıyoruz.Hello Tibet girls instagrami dondurdum da geldimyoğun ilgiden sıkıldım valla beni çok oyaliyodu bu surede kendimle meşgul olurum inşallah.Spora ağırlık veriyim squat yapmayı istiyorum da kalcam zaten büyük 105 cm yane daha önce yaptım etkisi belli.Değişim istiyorum ya kendimden sıkıldım ne kadar sıkılganım yahu.Hayatima aksiyon gelsin macera ekşın gelsin monotonluk bana göre değil ki.
Cok biliyo oGeçende kuzenimle konuşurken kıza ben de kirpik bakımı yapmaya çalışıyorum dedim. Daha suratıma bakmadan aman sen yapsan ne olacak zaten sarı hepsi belli bile olmaz deyince birden kaldım öyleiçüme dert oldu o günden beri
Ay hiç bilmiyordum böyle birşeyi ama araştıracagumCok biliyo oal bacim bi kirpik boyası
Bende ki new well ama daha birkac marka var sanırım ama uzerine kirpik de yazmasına dikkat etAy hiç bilmiyordum böyle birşeyi ama araştıracagum
Sen boyayınca gelişmelerden haberdar eder miisin burdan? Çok merak ediyorum nasıl olacak. Sonra ardındanBende ki new well ama daha birkac marka var sanırım ama uzerine kirpik de yazmasına dikkat et
Günlük hayatta rimel kullanmıyor musun?Geçende kuzenimle konuşurken kıza ben de kirpik bakımı yapmaya çalışıyorum dedim. Daha suratıma bakmadan aman sen yapsan ne olacak zaten sarı hepsi belli bile olmaz deyince birden kaldım öyleiçüme dert oldu o günden beri
Allah korusun gözüne kaçar. Tek başına yapma aman diyimBende ki new well ama daha birkac marka var sanırım ama uzerine kirpik de yazmasına dikkat et
Yok kullanmıyorum dogal yolla uzatmaya çalışıyorum. Aslında bana göre baya uzadı ama işte gerçekten sarı sarı uçları da beyazGünlük hayatta rimel kullanmıyor musun?
Aynen dikkat ederim ona. Olmadı yardım alırım zatenAllah korusun gözüne kaçar. Tek başına yapma aman diyim
İyi yaptin valla canım arada ev temizliğinden baska hayatımıza da bol bol temizlik yapmak lazimAynı hisleri paylaşıyoruzönce facebook dondurmayla başladım. Sonra whatsapp dondurdum. En son instagrama el attım. Biraz daha ilerletip tuşlu telefona geçmek istiyorumda. Dışarıda adres vs bulurken sorun yaşarım diye henüz hayata geçirmedim
Bende öyle düşünüyorum canimcim ama önce sıkı sporla kampa da girmem gerek.Kaportayı düzeltelim önce boya cila da atarız evelallahGit sac bas giyim neyim değiştir ilk etapta
Insan açılıyor...bende kirpiklerimi boyicam 2 haftadir tirsiyorumyapiyim bugun
He farkindayim bir ilk yarattim surdaBende öyle düşünüyorum canimcim ama önce sıkı sporla kampa da girmem gerek.Kaportayı düzeltelim önce boya cila da atarız evelallahkaşı duydumda kirpigide senden duydum
aslinda bugun yapasim var da...bitane mürdüm rengi rimel aldim o da yarin gelcek onu da boyasiz kirpikte denemek istiyorum...ama yapinca sana foto atarim basarili olursamSen boyayınca gelişmelerden haberdar eder miisin burdan? Çok merak ediyorum nasıl olacak. Sonra ardındanen kısa zamanda ben de yapmaya çalışırım
Ay allah korusunAllah korusun gözüne kaçar. Tek başına yapma aman diyim
Ne oldu ki?Kızlar aranızda matematiği iyi olan var mı
Çözemediğim bi soru varNe oldu ki?
Koy soruyu buraya bir bilen cikarÇözemediğim bi soru var
Çok kutlu olurumaslinda bugun yapasim var da...bitane mürdüm rengi rimel aldim o da yarin gelcek onu da boyasiz kirpikte denemek istiyorum...ama yapinca sana foto atarim basarili olursam
Ay allah korusun
Kaş kirpik fircama güveniyorum aslinda iyi yakalıyor kılı ama boya cok akışkan olmazsa sorun yok