● Tibet Kızları ●

Aynı hisleri paylaşıyoruz önce facebook dondurmayla başladım. Sonra whatsapp dondurdum. En son instagrama el attım. Biraz daha ilerletip tuşlu telefona geçmek istiyorumda. Dışarıda adres vs bulurken sorun yaşarım diye henüz hayata geçirmedim

Geçende kuzenimle konuşurken kıza ben de kirpik bakımı yapmaya çalışıyorum dedim. Daha suratıma bakmadan aman sen yapsan ne olacak zaten sarı hepsi belli bile olmaz deyince birden kaldım öyle içüme dert oldu o günden beri

Günlük hayatta rimel kullanmıyor musun?

İyi yaptin valla canım arada ev temizliğinden baska hayatımıza da bol bol temizlik yapmak lazim facebook cok uzun zaman olmustu donduralı.Benimde sıra whatsapa geldi zaten.Dunya varmış be nasıl bi özgürlük arada iyi geliyo.Ah nerde eski günler telefonlar simdi de millet birbirinin yüzüne bakmaz oldu sosyal medyaya abanmaktan

Sen boyayınca gelişmelerden haberdar eder miisin burdan? Çok merak ediyorum nasıl olacak. Sonra ardından en kısa zamanda ben de yapmaya çalışırım
aslinda bugun yapasim var da...bitane mürdüm rengi rimel aldim o da yarin gelcek onu da boyasiz kirpikte denemek istiyorum...ama yapinca sana foto atarim basarili olursam
Allah korusun gözüne kaçar. Tek başına yapma aman diyim
Ay allah korusun
Kaş kirpik fircama güveniyorum aslinda iyi yakalıyor kılı ama boya cok akışkan olmazsa sorun yok

Çok kutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…