- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.921
Sen kirpigine hangi bakimi yapiyorsun?Çok kutlu olurum :)
Ya bi ara hindistan cevizi yagı, vazelin, badem yagı be eczaneden bir tane krem almıştım kirpiklerime sürmek için. Bunlar öyle pek işe yaramadı. Kozmik bakım diye bir site var orda içtiğimiz çayı hafif ılıkken kirpiklere uygulayın dşye gördüm. Nasıl olsa diger yagar gibi zararı yok diye başladım sürmeye. Özellikle dolunay takvimine göre verdigi tarihlerde sürünce daha da etkili oluyor sanki. Kaç aydır böyle gayretle çay sürüyorumSen kirpigine hangi bakimi yapiyorsun?
Bu aradaNameles benimki bir saatir soruna kafa patlatiyor inat etti bide
Göz alti koyulasmadi mi?Ya bi ara hindistan cevizi yagı, vazelin, badem yagı be eczaneden bir tane krem almıştım kirpiklerime sürmek için. Bunlar öyle pek işe yaramadı. Kozmik bakım diye bir site var orda içtiğimiz çayı hafif ılıkken kirpiklere uygulayın dşye gördüm. Nasıl olsa diger yagar gibi zararı yok diye başladım sürmeye. Özellikle dolunay takvimine göre verdigi tarihlerde sürünce daha da etkili oluyor sanki. Kaç aydır böyle gayretle çay sürüyorum
Yok ona çok dikkat ediyorum. Yüzüme akmayacak kadar ayarlıyorum. Yüzüme çay akarsa hemen silerim zaten. Mesela pamukla kompres falan da yapabilriisniz az az sadece kirpikler yiyecek kadar.Göz alti koyulasmadi mi?
Cidden mii. Valla çok sevindim. Kolay bi soru olup yapamasaydım eğer üzülürdüm. Çok teşekkür ederim bu aradaSen kirpigine hangi bakimi yapiyorsun?
Bu aradaNameles benimki bir saatir soruna kafa patlatiyor inat etti bide
Soru tamam ama cozumunu atamiyorum delirdim surda su an cevap 21Cidden mii. Valla çok sevindim. Kolay bi soru olup yapamasaydım eğer üzülürdüm. Çok teşekkür ederim bu arada
Gun icinde kac kere yaptinYok ona çok dikkat ediyorum. Yüzüme akmayacak kadar ayarlıyorum. Yüzüme çay akarsa hemen silerim zaten. Mesela pamukla kompres falan da yapabilriisniz az az sadece kirpikler yiyecek kadar.
Aslında bunu çok düşünmemeye çalışıyorum aksi halde takıntı gibi sürekli aynaya bakıp kaç cm uzamış gibi kontrollere başlıyor insan. Ne zaman çay içtiysem sabah ya da akşam bir sefer uyguluyorum. Bazen hiç yapmadığım da oluyor günlerce. Ama artık günlük rutin haline geldi. Aslında uzadılar ama sarı olunca benden başka kimse anlamıyorGun icinde kac kere yaptin
Ben bunu yillar once denedim ama goz altina dikkat etmemistim koyulasti gibi geldi birakmistim
Rimellesen aslinda fark ederlerdi de boyle acik renk olunca hic belli etmiyorlar kendini biliyorum☺Aslında bunu çok düşünmemeye çalışıyorum aksi halde takıntı gibi sürekli aynaya bakıp kaç cm uzamış gibi kontrollere başlıyor insan. Ne zaman çay içtiysem sabah ya da akşam bir sefer uyguluyorum. Bazen hiç yapmadığım da oluyor günlerce. Ama artık günlük rutin haline geldi. Aslında uzadılar ama sarı olunca benden başka kimse anlamıyorkendim çalıp kendim oynuyor gibiyim arada uzamış falan diye mutlu oluyorum tabi benden başkaları da fark etse daha güzel olacak ama
Biraz fazla dogallık yanlısıyım heralde. O rimel yüzünden bir tane kirpigim dökülse acaip üzülüyorumRimellesen aslinda fark ederlerdi de boyle acik renk olunca hic belli etmiyorlar kendini biliyorum☺
Neyse belki boyayla anlaşırsan daimi kurtaricin olur
Sen benim canığğğmmmsınnnn
Rica ederiz ne zaman istersenSen benim canığğğmmmsınnnneşinede teşekkür ederim uğraştırdım
Ben dişciden geldim deminNasılsınız hatunlar?
1 hafta yoksun desenebugünden sonra izinliyim kızlar 1 hafta
Aaa niye bu kadar erken?bugünden sonra izinliyim kızlar 1 hafta
Öğlene kadar camış gibi uyudum. Bu sebepten ötrüü moralim sıffırr sıffır sıffırrBen dişciden geldim demin
Sen ne ediyon
Aaa niye bu kadar erken?
Öğlene kadar camış gibi uyudum. Bu sebepten ötrüü moralim sıffırr sıffır sıffırr