- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.861
olsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hanepopom yoktu biraz buyudu dolgunlasti kalkti hosuma gidiyorrrrrtibetin 3. Hareketinde oww dunyalar benim kendimi taciz edesim geliyor cok pismanim spora baslsmadan fotomu cekseydim keske: ( akil edemedim
Geldim geldimSen nerdesin yahubi su boregide benden madem oyle
Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsinolsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hane
kız onu anneme alcam sen niye giycen zaten konuyu hiç anlamadın demiGeldim geldim
gucci taşlı tuşlu parlak metalik şeylere bende bayılırım giymiyorum o ayri yaşıma absürd kaçıyor sonra
HmmBen tibete başlamadan önce de six packlerim vardı o yüzden ben değişikliği fiziksel olarak anlamıyorum hiç yani yıllardır spor yapıyorum çünkü ve ırsi olarak hep zayıfım kilo alamıyorum annemin ailesi komple bu şekildeler iskeletor ailesi :)
Kaç kiloyla hamile kalıp kaç kiloyla doğum yaptın?Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsinbazen abarttigimi dusunuyorum
nwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmekYa sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsinbazen abarttigimi dusunuyorum
Abladim kiz ama sen sectin ya annene o yuzdeb diyorum yine bir zevkimiz çakıştıkız onu anneme alcam sen niye giycen zaten konuyu hiç anlamadın demi
tibet harici squat ve mekik filan yapsan youtube de videolar var onlar da çok vaktini almaz bence tibeti desteklemen lazım @kovahatunum sen biliyosun o videoları önersen bi arkadaşaHmmyaklaşık 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Daha sonrasında pek egzersiz yapmadığımdan sarkmalarım oldu (ameliyat olacak kadar değil) biraz sıkılaşsam daşşşş gibi görüncem. Platese vs. Gitmem gerekiyor bunun için dgs ye hazırlandığımdan vakit yaratmıyorum. yaşımı göstermediğimi söylerler bu hoşuma gidiyor.bu durumu Daimi kılmak adına tibete başladım tibet yaptığımı kimseşşşlere söylemiyorum kocamın bile haberi yok
1 numara: 55 kiloyken 80 i gormeden dogurdumKaç kiloyla hamile kalıp kaç kiloyla doğum yaptın?
heee beğendin yane kokoşuz biz anlamadın mı halaAbladim kiz ama sen sectin ya annene o yuzdeb diyorum yine bir zevkimiz çakıştı
Oyle taniide dedim ya ilk 2 dogumda boyle spor yapsaydim ne cikardi benden bilmemnwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmek
bende uzun tırnakla yazamam hiç hep kesiyorumCadaloz tirnaklarimi kestim yazmakta zorlaniyorum resmen bu ne yaaa
yaparsın bence 3 çocukla uğraşmakda bir nevi spor zatenOyle taniide dedim ya ilk 2 dogumda boyle spor yapsaydim ne cikardi benden bilmemvalla keske omur boyu spor yapsbilsem
Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet1 numara: 55 kiloyken 80 i gormeden dogurdum
2 numara ayni
3 numara: 55 kiloyken 67 filandim en fazla sanirim
Simdi 50 kiloyum son gebelik mahvetti beni ikisinde gormediklerim yasamadiklarimi yasatti.
Haha oyle formumu birazda onlara borcluyumyaparsın bence 3 çocukla uğraşmakda bir nevi spor zaten
benim annem 3 tane doğurduktan sonra 38 -40 kiloydu hep :) son bir senedir kullandığı pskiyatri ilaçlarından heralde 45 kilo oldu şimdi :)Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet
Cok sukur evet sansliyim bu konuda.. ki gebelikte kismadim canimSende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet