● Tibet Kızları ●

popom yoktu biraz buyudu dolgunlasti kalkti hosuma gidiyorrrrr tibetin 3. Hareketinde oww dunyalar benim kendimi taciz edesim geliyor cok pismanim spora baslsmadan fotomu cekseydim keske: ( akil edemedim
olsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hane

olsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hane
Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsinbazen abarttigimi dusunuyorum

Hmm yaklaşık 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Daha sonrasında pek egzersiz yapmadığımdan sarkmalarım oldu (ameliyat olacak kadar değil) biraz sıkılaşsam daşşşş gibi görüncem. Platese vs. Gitmem gerekiyor bunun için dgs ye hazırlandığımdan vakit yaratmıyorum. yaşımı göstermediğimi söylerler bu hoşuma gidiyor.bu durumu Daimi kılmak adına tibete başladım tibet yaptığımı kimseşşşlere söylemiyorum kocamın bile haberi yok

Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsinbazen abarttigimi dusunuyorum
nwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmek

tibet harici squat ve mekik filan yapsan youtube de videolar var onlar da çok vaktini almaz bence tibeti desteklemen lazım @kovahatunum sen biliyosun o videoları önersen bi arkadaşa

nwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmek
Oyle taniide dedim ya ilk 2 dogumda boyle spor yapsaydim ne cikardi benden bilmem valla keske omur boyu spor yapsbilsem

1 numara: 55 kiloyken 80 i gormeden dogurdum
2 numara ayni
3 numara: 55 kiloyken 67 filandim en fazla sanirim

Simdi 50 kiloyum son gebelik mahvetti beni ikisinde gormediklerim yasamadiklarimi yasatti.
Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet

Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet
Cok sukur evet sansliyim bu konuda.. ki gebelikte kismadim canim
Ne cekerse yedim. Dusunuyorumda 25 kilo almisim ilk ikisinde dogum sonrasi takinti yapsbiliyor insan birde milletin cenesinden dolayi bikabiliyorsun. Ben son dogumumda 40 im cikti 55 in altindayfi zaten kilom. Cocuklarin arasi kucuk cok yoruluyorum uykusuz kaliyom etkiliyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…