- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.881
Ya spor cok acaip birsey: ( baktin fizigin guzellesiyor daha guzel olsun istiyosun. 6 pack cikinca belirginlessin istiyosun. Sabah kalkinca gobegime belime bakip mutlu oluyorumtontriko 50 kilosun anam daha neyin şikayeti sıkılasma zaten her türlü olur azimlisin
Squata baslayacaktim gene dun bak yine unuttuniyi hatirlattin
Yapinca evet cok yapiyorum birakinca da tamYa spor cok acaip birsey: ( baktin fizigin guzellesiyor daha guzel olsun istiyosun. 6 pack cikinca belirginlessin istiyosun. Sabah kalkinca gobegime belime bakip mutlu oluyorumsu hamuru kessem olcakta bogazima duskunum
Squat cok mu yapiyosunki? Ben 7 aydir squat yspiyorum gunde sadece 3 kere 15, ona ragmen ise yaradi.
Gecen yengem diyordu 100 squat yaptim bi defasinda öldüm diye.. dedim siyirmissinYapinca evet cok yapiyorum birakinca da tam
birakiyorum
Squati hic yukseltmedin miGecen yengem diyordu 100 squat yaptim bi defasinda öldüm diye.. dedim siyirmissinbu iste demekki sureklilik esas olan. Bi kerede yuklenip birakmak pek ise yaramiyor
Hic arttirmadim canim.. ama baska hareketlerde var popoyu destekleyici ondanda yapiyorum aylardir. Tibetin 3. Hareketide etkili bence..Squati hic yukseltmedin mi
Benim bildigim kadarıyla squatin faydasi devamli artirmakla oluyor...o daşşş popolular bilmem kac yüz tane yapiyor gunluk☺
Hiç abiye tarzı almadım internetten. Neyse en iyisi birebir denemek herhaldebu siteyi ilk defa duydum...
siteyi bilmem ama kiyafet cok cici yawwwKızlarrrr help meeee..
İnternetten hiç abiye almadım. Bu site sizce güvenilir midir? Yani fotodakinden başka bişi gelme ihtimali % kaçtır?Eki Görüntüle 2260704
siteyi bilmem ama kiyafet cok cici yawww
Ayyy offfff
hayaller ve hayatlar diyosun :))
Ayyy offfff
Git sac bas giyim neyim değiştir ilk etapta.Hello Tibet girls instagrami dondurdum da geldimyoğun ilgiden sıkıldım valla beni çok oyaliyodu bu surede kendimle meşgul olurum inşallah.Spora ağırlık veriyim squat yapmayı istiyorum da kalcam zaten büyük 105 cm yane daha önce yaptım etkisi belli.Değişim istiyorum ya kendimden sıkıldım ne kadar sıkılganım yahu.Hayatima aksiyon gelsin macera ekşın gelsin monotonluk bana göre değil ki.
Kirpik boyama diye birşey mi var ya hiç bilmiyorumGit sac bas giyim neyim değiştir ilk etapta
Insan açılıyor...bende kirpiklerimi boyicam 2 haftadir tirsiyorumyapiyim bugun
Bende ilk defa yapcamKirpik boyama diye birşey mi var ya hiç bilmiyorumnasıl ve neyle yapılıyor ki? Etkisi uzun mu? Zahmetli degilse ben de mi yaptırsam acaba. Benimkiler de sarı sarı