- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.941
yazarım kız size laptopum da benle geliyorBen dişciden geldim demin
Sen ne ediyon
1 hafta yoksun desene
Tam 3 yıldır öğlen uyanmak nedir bilmiyorum cok sanslisinÖğlene kadar camış gibi uyudum. Bu sebepten ötrüü moralim sıffırr sıffır sıffırr
Maşallahh 88 gün kullanmadığım izinlerim var cnm :) daha çok tatile çıkıcam bu sene :)
Şanslı değilim tembelleştiriyor beni. Ev hanımı modunda tiksindim. Sınava 70 küsür gün varTam 3 yıldır öğlen uyanmak nedir bilmiyorum cok sanslisin
bekarım napayım :) bir süre sonra yalnız kalıyosun tüm arkadaşların evlenmiş oluyor tatillere tek başına çıkıyorsun yapacak bişe olmayınca işe geliyorum iş yerinde daha huzurluyum işimi burdaki arkadaşlarımı seviyorum ailem gibilerMaşallahh 
Kaç senede biriktirdin o kadar izni. Bide bu iş koliklik niyee?
he evet kafası güzel oluyomuş anemden biliyom :) geçmiş olsun cnm valla faceden yazdıydım işler yoğun demiştiSchonerDuft tibet sana küsmüş
Saçlarını yol getirr ağrı dağın eteğinde ve kapanış
Anestezi kafa yapti ha
Ya bide kemik yükseltmesi icin duvara civi cakar gibi çakıyorlar yeminle kulak zarim halay cekiyor beynim uzay dansihe evet kafası güzel oluyomuş anemden biliyom :) geçmiş olsun cnm valla faceden yazdıydım işler yoğun demişti
sen yine dişlerine mi bişe yaptırdın ? bitmemişmiydi o yaYa bide kemik yükseltmesi icin duvara civi cakar gibi çakıyorlar yeminle kulak zarim halay cekiyor beynim uzay dansi
Gelir o ya...unutamaz o bizi
Yok bir implant kaldi.. bağışıklık sistemi dusmesin diye ara vere vere yapılıyor...sen yine dişlerine mi bişe yaptırdın ? bitmemişmiydi o ya
Diş olaylarndan hiç anlamıyom daha bir sorunum olmadı Allaha şükür olursa beni o dişçiye döve döve götürmeleri gerekir bakıyom ben dişlerime ama genetik te sanırım hiç çürüğüm olmadı daha babamın da öleydiYok bir implant kaldi.. bağışıklık sistemi dusmesin diye ara vere vere yapılıyor...
Evet genetik cok önemli bizim o konuda berbat vhalla...gerekince oyle kuzu kuzu oturuyorsun ki o koltugaDiş olaylarndan hiç anlamıyom daha bir sorunum olmadı Allaha şükür olursa beni o dişçiye döve döve götürmeleri gerekir bakıyom ben dişlerime ama genetik te sanırım hiç çürüğüm olmadı daha babamın da öleydi
ne bilem ya yapamam gibi geliyor babama çektiysem 60 yaşına kadar hala kendi dişlerimi kullanıyor olurum gerisi Allah kerim :)Evet genetik cok önemli bizim o konuda berbat vhalla...gerekince oyle kuzu kuzu oturuyorsun ki o koltuga
Yoğunum valla patronda şehir dışında herşey bana kaldı. Sen naptın nasılsınSchonerDuft nerelerde ya işler yoğun diyordu en son facede
Ahahaa ne aldıysan aynisindan bende istiyorumSchonerDuft tibet sana küsmüş
Saçlarını yol getirr ağrı dağın eteğinde ve kapanış
Anestezi kafa yapti ha
Sana bir dis doktoru öneriyorum anestezini yapsin yapsin dursun disine de caksin bitaneYoğunum valla patronda şehir dışında herşey bana kaldı. Sen naptın nasılsın
Ahahaa ne aldıysan aynisindan bende istiyorum
Isler yoğun ağrılarım berbat durumda yogaya başlayacam başlayamıyorum. Sen başladın mı dicem ama implantlar ile yapmıyorsundur
Ahahaa ben genelde kadın dogumculardan yiyorum anesteziyi disciler eksik kalsınSana bir dis doktoru öneriyorum anestezini yapsin yapsin dursun disine de caksin bitane
Tabisi de yapiyorum 5 tekrardayim...
Sen daha düşün dur
Dogru senin agrilarin da vardi dimi...Ahahaa ben genelde kadın dogumculardan yiyorum anesteziyi disciler eksik kalsın
Yaa benim sırtım göğüs kafesim ve kalbim çok berbat durumda . Nefes bile alamıyorum. 3 hareket ağrıları arttırıyor diye yanaşmadım canım. Yaza başlarım ancak
Off evet hiçte geçecek gibi değil. Geçen kalp krizi geçirecem sandım.Dogru senin agrilarin da vardi dimi...
Ben su an bisey deniyorum
Ilk implantimda tibet yapmamistim 1 hafta mi ne
Bu implantta ise ta 1 hafta once tibete basladim ...aradaki farklara bakcam ozellikle ilk 3 gün
Ya cok gecmis olsun...kesin bir tedavi yok mu? Yada neyden ortaya cikti? Sorunun kaynağına inilse...Off evet hiçte geçecek gibi değil. Geçen kalp krizi geçirecem sandım.
Farkı bana da yaz merak ediyorum.
Bende 2 ay sonra aşılama düşünüyorum. Aşılamadan 1 ay önce başlarım tibete . Belki faydası olur .