● Tibet Kızları ●

yok kız ben değil annemin ailesi zenginliktenve siyasetten ünlüler yoksa medyatik bir tarafları yok
Benim lisede hep oyleydi milletvekili cocuklari vardi. Kimler oldugunu soylemeyim lise arkadaslarimin hepsi unlu oldu cogu moda sektorunde suan. Bende burda kk da takiliyom

Benim lisede hep oyleydi milletvekili cocuklari vardi. Kimler oldugunu soylemeyim lise arkadaslarimin hepsi unlu oldu cogu moda sektorunde suan. Bende burda kk da takiliyom

Benim de ünlü arkadaşım çok var bizim liseden baya futbolcu çıktı bide hatta biri Fenerbahçede şuan :)

Benim de ünlü arkadaşım çok var bizim liseden baya futbolcu çıktı bide hatta biri Fenerbahçede şuan :)
Futbolcu candir hahaha esimin arkadaslarida sarkici oyuncu olmuslar. Tuhaf yaa kinse oldugu gibi kalmiyoda. Tv de gorunce sasiriyosun

Sen yine evlendin çoluk yaptın ben onu da beceremedim
Yapacan insallah sende is kadini oldun şıkır şukur çalışıyosun bi gun evlenipte cocuga coluga karisirsan var ya.. bu gunlere hem uzulup hem guleceksin neden dusundum diye. Belki dugunde cikar kismetler hee

Yapacan insallah sende is kadini oldun şıkır şukur çalışıyosun bi gun evlenipte cocuga coluga karisirsan var ya.. bu gunlere hem uzulup hem guleceksin neden dusundum diye. Belki dugunde cikar kismetler hee
kocayı çok istemem de çocuk istiyorum çok çokkkk asla pişman olmam ya çocuklarımdan

Valla eskiye gore zor evlenmek bencede: ( simdi herkes takilayim almayim derdinde. Kizlarda oyle erkeklerde.

Sorma burda da bi hıyar var peşimde görüştük bi kere evlenip boşanmıştı çocuğu yok bana dioki 40 yaşında filan evlenirim şuan 32 yaşında bende bi daha dışarda görüşmedim niyetim evlenmek değil ama ne demek istiyorsun derler insana neyse bugün yine yazmış cafede bi kahve içelimm molada dünden beri aynı laf istemiyorum yani nasıl bi inat anlamadım en sonuda dayağı yiyecek yani

Gecen burda oyle bi konu vardi hatta yorumlarda cakismistik senle neyseki onceden soylemis bacim. Boyle adamlar sorumluluktan kaciyolar. Birde kadinlarda cocuk istiyorum diye istek oluyorda bu herifler iyice azitti o toplara girmek istemiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…