- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.761
Yok diyet yapamiyorum ben ergenlik zamanlarimdan bu yana duygusal acliktan yedim hep.Hatta annem mutfagi kilitlerdi ben anahtari bulur yine yerdim.Yemegine fare zehiri koydum derdi midem bulansin diye.Neler derdi bende daha cok yerdim.Bende bu yasak mevzusu kurallar diyetle ilgili ters etki yapiyo.Bunu beynen halletmek icin cok terapi sifa calismalari felan yaptim.Demekki beyindeki direnci once cozmem lazim.Gencligimde cok ac kaldim olumcul zayiflama ilaclari vs caylar kullandim.diyet yapıyor musun ? nerden baksan 9 10 kilo vermelisin herşeyden önce sağlık için canım .
BEN UNUTTUMKimler başladı bugün bakim?
o zaman yiyerek vermek lazım kalori yakmaya çalışacaksın . bşka çaren yok gibiYok diyet yapamiyorum ben ergenlik zamanlarimdan bu yana duygusal acliktan yedim hep.Hatta annem mutfagi kilitlerdi ben anahtari bulur yine yerdim.Yemegine fare zehiri koydum derdi midem bulansin diye.Neler derdi bende daha cok yerdim.Bende bu yasak mevzusu kurallar diyetle ilgili ters etki yapiyo.Bunu beynen halletmek icin cok terapi sifa calismalari felan yaptim.Demekki beyindeki direnci once cozmem lazim.Gencligimde cok ac kaldim olumcul zayiflama ilaclari vs caylar kullandim.
E yapıverBEN UNUTTUM
Tizz vurun kellesiniBEN UNUTTUM
Geldim kızKova noldu sana
Tibet 7 ye geldim bu sabah grip oldum niye oldu acaba valla kendim kaşındım nazar degdirdim hakac gundur bogazim aciyodu anneme dedim ki ben hic grip olmadim bu kış anaa bu sabahına griple uyandim tövbee tövbee iptal olumsuz dusunceler iptal
Allah iyiligini versin emi bende merak ettim bu mapusa bendemi girsem hic siftahım yokGeldim kız
Ufacık bir gırgırdan gittimgerci bi suru uye girdi mapusa hic adil degel
Grip normal olmasi ben hep olurdum son zamanda maşallahim var hic olmadim
Gecmis olsun canim .
Git sataş birine ondan kolay ne varAllah iyiligini versin emi bende merak ettim bu mapusa bendemi girsem hic siftahım yoknasıl oluyo o iş.
Sagol canim bende bu kış hiç olmadim ya tibet etkisiyle buda nazar boncugum olsun
Olur canımBunun altına nasıl bir ayakkabı giycem ya beyaz yarım bot olurmu ufak topuklu çok yüksek giyemiyorum aldım bu takımı şimdi ne halt etcem diye düşünüyorum
Tek renk olsa uyar...minilerin altinda zaten günlük boyle şeyler daha iyi gidiyor,ve beyaz alacaksan tonu uymasi onemli ona dikkat et ton ton beyazlar degisiyor cunkuaslın da bu tarz giymek istiyorum ama bu da uymaz sanki ya