- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.801
Bencede oylesi dogru canimben bazen uyum var mi diye ayakkabi almaya gidince kiyafetimide goturup bakardim giyip degilde renklerine bakmak icin
Nedenkivalla bu kıyafeti sırf teyzemi uyuz etmek için aldım dayımın düğünü var trabzonda orda giycem de :))))))
Nedenkimini karsiti mi
Ne bicim kuzensin sen kizYok cnm öyle değil kendi tipsiz kızı benim yüzümden dikkat çekmiycek o yüzden sinirden deliricek :
Ne bicim kuzensin sen kizaramiz iyi degil galiba❤
Hak etmis pis kadin o zaman. Allahta boylelerine para veriyo iste hikmetinden sual olunmaz.. parada olmasada karakter sifir.Kızla bir sorunum yok anasını sevmiyorum çok zenginler benim babam olmadığı için çok zor şartlarda okudum mesleğimi elime aldım diye birde gerçekten dikkat çekici ve güzel bir kız olduğum için beni kıskanıyor çocukluğumdan beri böyle bu diğer kuzenlerimde aynı şekilde tek bana yapılan birşey değil yani iki kuzenim daha var biri benle yaşıt onlarda efsane güzeldir ve hepimiz yoktan var edip bugünlere geldik o kadar zengin olmasına rağmen asla yardım etmedi ki annem büyütmüş onu diğer hiç bir kuzenim dayımlar gitmiyor benim saf annem gidecek işte bende onu yalnız bırakmıycam bu sırada biraz eğlenirim :)
Hak etmis pis kadin o zaman. Allahta boylelerine para veriyo iste hikmetinden sual olunmaz.. parada olmasada karakter sifir.
Ya boyle pis kalplilerin sansi neden boyleİşte para veriyorda paralarıyla rezil oluyorlar o başka :) Teyzem çok güzel bir kadın aileden zengin dedem de çok zengindi kocası da öle bu yüzden çok şımarık ve kaprisli büyümüş kendinden baskın biri olmıycak çevresinde beni kişisel olarak kıskanmıyor onun kıskandığı neden kendi kızının aptal ve çirkin olduğu cidden öyle ama annesiyle alakası yok ki babası da çok yakışıklı bir adam ve teyzemden çok çekiyor bu yüzden kıza da çok üzülüyorum teyzem onu çok aşağılıyormuş annemden duyuyorum
İstemez o kendi ilkokul mezunu bi kere benle tartışırken senin gibi ilkokul biriyle tartışarak vakit kaybetmek çok gereksiz kaldı ki vaktimi iyi değerlendirdiğim için üniversite bitirip yüksek lisans yaptım o günden beri iyice çıldırıyor daha çok önemli şeyler var da kim olduğum ortaya çıkar :)Ya boyle pis kalplilerin sansi neden boyleahh guzel olmasaydik diyesim geldi kiskaniyor iste onunki senden neden daha iyi degil diye, kompleksli biri bence. Herkes ister evladi en iyisi olsun, kendimizden bile ama insan yegenininde iyiligini ister sanirim
Kibir iyi birsey degilde bu kadin hak ediyor hakketİstemez o kendi ilkokul mezunu bi kere benle tartışırken senin gibi ilkokul biriyle tartışarak vakit kaybetmek çok gereksiz kaldı ki vaktimi iyi değerlendirdiğim için üniversite bitirip yüksek lisans yaptım o günden beri iyice çıldırıyor daha çok önemli şeyler var da kim olduğum ortaya çıkar :)
Kibir iyi birsey degilde bu kadin hak ediyor hakketne zaman dugun?
Çok şık duruyoışıktan üstündeki taşlar belli olmuyor içinde yine saten diz altı uzun kollu bi elbise var annem tesettürlü saten siyah başörtüsü ve siyah sitiletto altına annem 45 kilo zaten çok tatlı olur ya :)
Ben genelde kendime alirken cok fazla abiyemsi olmamasina bakiyorum, ama yakinlarin dugunu olunca mecburen bazen kaciyo450 tl ama olsun alcam
Cnm bizimkiler baya tanınmış bir aile kendi kardeşi mecbur ağır giymesi lazım teyzemler kolay onlar açık ama anneme zor beğendiriyorum var bir sürü kıyafeti gündelik ne istese alırım ben onaBen genelde kendime alirken cok fazla abiyemsi olmamasina bakiyorum, ama yakinlarin dugunu olunca mecburen bazen kaciyo
Annen icin demedim zaten canim:)) wuhuuu unlu biriyle mi gorusuyorum suanCnm bizimkiler baya tanınmış bir aile kendi kardeşi mecbur ağır giymesi lazım teyzemler kolay onlar açık ama anneme zor beğendiriyorum var bir sürü kıyafeti gündelik ne istese alırım ben ona
Kızkardeşim de bayıldı abla valla sen bu işlerden anlıyosun he diyoÇok şık duruyogule gule giysin canim:))
Simdide eminim cok guzel giyiniyosundurKızkardeşim de bayıldı abla valla sen bu işlerden anlıyosun he diyokapalı olsam on numara giyinirim he
yok kız ben değil annemin ailesi zenginliktenve siyasetten ünlüler yoksa medyatik bir tarafları yokAnnen icin demedim zaten canim:)) wuhuuu unlu biriyle mi gorusuyorum suan