● Tibet Kızları ●

Tek renk olsa uyar...minilerin altinda zaten günlük boyle şeyler daha iyi gidiyor,ve beyaz alacaksan tonu uymasi onemli ona dikkat et ton ton beyazlar degisiyor cunku
Elbise eline ulastiktan sonra elinle sec ayakkabini bence

Evet ya da krem ten rengi bişey mi bakayım acaba ?

HEHHE Bence bu olur ya olur dimi ?

Eklentiler

• HAKİ.jpeg
    125 KB · Görüntüleme: 18
Bugün 5 olacak şekilde başladım. İkinci harekette zorlanıyorum biraz. Bacak ve başı kaldırınca otomatik sırtımda havalanıyor

İkinci harekette zorlanıyor musun?
Beni de en çok zorlayan hareket 2. Hareket idi... 13. tekrarda acaip zorladı hatta belim agrıyordu. O yüzden dinlene dinlene yapıyordum ama 15. tekrarda düzelmeye başladı. Şimdi zorlamıyor .. Alıştım heralde

3. Ve 5. hareket en sevdigim 3. harekette belimin çıt çıt sesini duymak niyeyse beni rahatlatıyor.

Yanılıyorsun bence ayva göbeğin falan olsa anca o zaman yakışmaz. Merak ettim foto koysan olar mı? Kafayı kırpıp
kıyafet daha gelmedi cnm gelince atarım tabi ki de kafam kırık zaten daha önce attığım bir sürü fotom var ayva göbek mi didin çok yanlış kişiye dedin onu valla DDDDDDDDDDD

Bunun altına nasıl bir ayakkabı giycem ya beyaz yarım bot olurmu ufak topuklu çok yüksek giyemiyorum aldım bu takımı şimdi ne halt etcem diye düşünüyorum
ooww cok guzelmis bu :)) gosterdiklerin olur bence ama en guzel topuklu olur cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…