- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.781
Tek renk olsa uyar...minilerin altinda zaten günlük boyle şeyler daha iyi gidiyor,ve beyaz alacaksan tonu uymasi onemli ona dikkat et ton ton beyazlar degisiyor cunku
Elbise eline ulastiktan sonra elinle sec ayakkabini bence
Yok ya beyazla hic gitmiyor onlar yani ben begenmiyorum sen bilirsin tabiEvet ya da krem ten rengi bişey mi bakayım acaba ?
WuhuuBunun altına nasıl bir ayakkabı giycem ya beyaz yarım bot olurmu ufak topuklu çok yüksek giyemiyorum aldım bu takımı şimdi ne halt etcem diye düşünüyorum
Yok ya beyazla hic gitmiyor onlar yani ben begenmiyorum sen bilirsin tabi
Haki tonlari bot bence bu modele super olur
Az kaba gibi ya ..HEHHE Bence bu olur ya olur dimi ?
Yanılıyorsun bence ayva göbeğin falan olsa anca o zaman yakışmaz. Merak ettimBende o kadar wuhuuuluk durmıcak yine düşmüşüm 47 kiloya
İkinci harekette zorlanıyor musun?Kızlar ben de 1 saate kadar 17. tekrara geçiyorum
Beni de en çok zorlayan hareket 2. Hareket idi... 13. tekrarda acaip zorladı hatta belim agrıyordu. O yüzden dinlene dinlene yapıyordum ama 15. tekrarda düzelmeye başladı. Şimdi zorlamıyorİkinci harekette zorlanıyor musun?
Şaka yaptım ama gönülden geçen bu tarz bişey çok rahat ya sevmiom topuklu ayakkabıAz kaba gibi ya ..
kıyafet daha gelmedi cnm gelince atarım tabi ki de kafam kırık zaten daha önce attığım bir sürü fotom var ayva göbek mi didin çok yanlış kişiye dedin onu vallaYanılıyorsun bence ayva göbeğin falan olsa anca o zaman yakışmaz. Merak ettimfoto koysan olar mı? Kafayı kırpıp
ooww cok guzelmis bu :)) gosterdiklerin olur bence ama en guzel topuklu olur ciddenBunun altına nasıl bir ayakkabı giycem ya beyaz yarım bot olurmu ufak topuklu çok yüksek giyemiyorum aldım bu takımı şimdi ne halt etcem diye düşünüyorum
ooww cok guzelmis bu :)) gosterdiklerin olur bence ama en guzel topuklu olur cidden
Bencede oylesi dogru canimminik topuklu yarım bot alıcam sanırım ama elbise geldikten sonra kovahatunu öle yap dedi