● Tibet Kızları ●

dudak dolgum inmesin inmesin nolur yaa yine yaptırcam ama ehi ehi

yok cnm ben sevmiyorum sosyal medya faceyide arkadaşların yoğun ısrarında açık tutuyorum varsa yazayım özelden ekle beni
Valla en iyisini yapiyosun canim bende face kapattim instagram var sadece onu da arada kafa dinlemek icin bi sure donduruyorum.Bagimlilik yapiyo cok oyaliyo oto kontrol yapiyorum zaman zaman

Valla en iyisini yapiyosun canim bende face kapattim instagram var sadece onu da arada kafa dinlemek icin bi sure donduruyorum.Bagimlilik yapiyo cok oyaliyo oto kontrol yapiyorum zaman zaman

Benim sosyal medya bağımlılığım hiç olmadı ya başından beri sevemedim faceyi bankadan bi arkadaşım zorla açtı çünkü bişey konuşup gülüyorlardı ben de öle aval aval bakıyodum oda kızdı dünyadan haberin yok diye açtı işte çoğunluk banka ahalisi var ben de akrabaları eklemiyorum en nefret etiğim şey çünkü ben herkes her anımı bilsin istemem sokakta yüzüne bakmayacağım insan benim için yorum yapamaz mesela ağzını yırtarım uyuzun önde gideniyim valla napim DDDDDDDDD

Ben 13 tekrardayım. Her Çarşamba 2 arttırıyorum. Ama belki bu iki hafta 13 tekrarda sabit kalabilirim hareketlere biraz daha alışmak adına. Yoksa 13 tekrar biraz zorladı beni

Kızlar noluyo bize bu halimiz ne aha valla buraya bakmak aklima gelmese bende unutacaktim hemen kalkip yapayim yoksa yarin hep birlikte bastan mi baslayalim
Bak ben de unutmuştum yine, hatırlattığın iyi oldu. Haydi yapalım unutmadan. :)

Bak hele bakkk su ikisine
Tibet size kirgin size kizgin bir hayal kirikligi misali süzülüyor...
Sizden tibetci olmaz

Bak ben de unutmuştum yine, hatırlattığın iyi oldu. Haydi yapalım unutmadan. :)
Bende hemen yaptim valla
Kozmikbakima gore yarin baslayan gec ama saglam etki alıyormuş zaten ben de bu sefer acele etmiycem ozellikle 11 tekrardan sonra
Oylemiymis o zaman bi daha bastan mi baslasam.Bencede kendimizi kasmadan ama gozumuze sokacak yere tibet yazalim tibet ruhlari rahat birakmasinlar bizi

Haftasonu kamp yaptık arkadaşlarla gün doğarken yaptım tibetimi ben doğada yapınca çok keyifleniyorum hoşuma gidiyor çok o yüzden mutlu huzurluyum keşke orman içinde bi evim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…