- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.621
17 tekrardayim5 ya da 7 tekrar ile başlar o şekilde devam ederim olmazsa . sen kaç tekrardasın şuan .
evet 7 den sonra sıkıntı benim çok direniyorum sanırım . birde hızlıca ilerlemek isteme gibi huyumvar yarın sabah 3 ile başlarım olmazsa geçen de 5 ile denedim pes etmiştim17 tekrardayim
Bence sen 3 ile basla 5 veya 7 tekrarda sabitle
Cunku benim sende fark ettigim kadariyla o sayilardan sonra zorlanma basliyor ..sadece bir fikir
Her hafta arttirmak zorunda da degilsin aslinda bu kadar acele etmenin alemi yokevet 7 den sonra sıkıntı benim çok direniyorum sanırım . birde hızlıca ilerlemek isteme gibi huyumvar yarın sabah 3 ile başlarım olmazsa geçen de 5 ile denedim pes etmiştim
3 ile başlarım havlar ısınana kadar 3 ile devam ederim çok iyi geliyordu tibet bana enerjim artıyordu .Her hafta arttirmak zorunda da degilsin aslinda bu kadar acele etmenin alemi yok
Relax ol
çok güzel olmuş kuzu
Uzatayim biraz daha ki boyunu?çok güzel olmuş kuzu
bence iyi canım uzun olursa konuşmayı da değiştirebilirUzatayim biraz daha ki boyunu?
diş mi dudak mı ben anlamdım valla ne yaptırdıysan demek çok doğal olmuş
Diş kızdiş mi dudak mı ben anlamdım valla ne yaptırdıysan demek çok doğal olmuş
Atayım duray normal resim atsana bana ya ben size atıyorum amayad afaceden ekleyin beni sadece face kullanıyom
ben anlamadım valla dudaklara bişey yaptın sandım aklım fikrim dudak dolgusu yaptırmakta çünkü :)Diş kızaha doğalık dedin kalbimden vurdun
çok tatlısınn hiç anne olan bi kadın gibi deil valla maşallah cnmAtayım dur
☺ sagol canım güzel bakışına saglikçok tatlısınn hiç anne olan bi kadın gibi deil valla maşallah cnm
evet gözüm güzel ama biliyosun☺ sagol canım güzel bakışına saglik
Seni geberteni gebertirsin sen bisey olmazevet gözüm güzel ama biliyosungebermiyim
Seni geberteni gebertirsin sen bisey olmaz