● Tibet Kızları ●

Dün 3.cü filmi de izledim erotik filan diolardı da bu kadarını beklemiyordum yane adam çok hoş ama onu bu filmden önce izlediğim bir diziden tanıyorum orda da bayılmıştım once upon a time dizisin de oynamıştı bir sezon adam taş taş
Adam mutlu etmeyi biliyo yane her ne kadar sıradışı istekleri olsada yani:KK8: Baska bi filmde Uyumsuz film serisinde oynayan Theo James ismi ona hayran kaldim :KK36::oops:birde bi Shooter filminde oynayan (severim silahli milahli asker filmlerini)Ryan Philippe sarısın pek sevmem ama onada aşık oldum:olamaz::KK51::oops:Bizde de adam kıtlığı var he yakışıklılari iyileri hep kapmışlar zilliler bizde sap gibi ortada böölee bakakalak :KK57::KK70:

Adam mutlu etmeyi biliyo yane her ne kadar sıradışı istekleri olsada yani:KK8: Baska bi filmde Uyumsuz film serisinde oynayan Theo James ismi ona hayran kaldim :KK36::oops:birde bi Shooter filminde oynayan (severim silahli milahli asker filmlerini)Ryan Philippe sarısın pek sevmem ama onada aşık oldum:olamaz::KK51::oops:Bizde de adam kıtlığı var he yakışıklılari iyileri hep kapmışlar zilliler bizde sap gibi ortada böölee bakakalak :KK57::KK70:
Yooo turkiyenin en yakışıklı erkeği şükrü özyıldız bekar (kız gucci gucci göz koyma ha 😂)

Yooo turkiyenin en yakışıklı erkeği şükrü özyıldız bekar (kız gucci gucci göz koyma ha 😂)
O niye bekar kalmıs ki acep kesin kovadir haa.Hem ayol bize sıra mı gelir ki etrafta vampirler varken iki bacak şov alttan üstten havalandirma fanları bi ğöğüs frikiği cilve işve derken al sana gol adam cepte bizde avucumuzu yalarız :KK70::KK12:o_Obu gidişle

O niye bekar kalmıs ki acep kesin kovadir haa.Hem ayol bize sıra mı gelir ki etrafta vampirler varken iki bacak şov alttan üstten havalandirma fanları bi ğöğüs frikiği cilve işve derken al sana gol adam cepte bizde avucumuzu yalarız :KK70::KK12:o_Obu gidişle
Adam hem kova hem yukselen kova😄yani kendi kendini evde bıraktı o isterse 1000 bacak olsun😁

Adam hem kova hem yukselen kova😄yani kendi kendini evde bıraktı o isterse 1000 bacak olsun😁
Oleeyy nirden bildim:KK71:valla kova oldugunu bilmiyodum.Kendimden tahmin ettim özgürlük ağır basiyi ne yazikki.Valla bravo adama kalitesinden ödün vermiyi demekki. O 1000 bacaklara bi tane kova kadini yeter zekasiyla özgüveniyle akliyla adami hakeder.

Basladiginda haber ver seni listeye alayim😉

Yarın aşık olduğum mevsimin başlangıcı ve ben yarın başlamak istiyorum. Listenize alabilir misiniz beni? :)

Bu 5 hareketi 3'er kez tekrarlayarak ilk haftamı tamamlayacağım ve her hafta devam ettiğimi ve kaçar kez tekrar yaptığımı topiğe yazmam gerekecek, doğru mu anlamışım? :)

Yarın aşık olduğum mevsimin başlangıcı ve ben yarın başlamak istiyorum. Listenize alabilir misiniz beni? :)

Bu 5 hareketi 3'er kez tekrarlayarak ilk haftamı tamamlayacağım ve her hafta devam ettiğimi ve kaçar kez tekrar yaptığımı topiğe yazmam gerekecek, doğru mu anlamışım? :)
Evet😁 etkilerini de bilmek isteriz ...🤗

bi ara instamessage de onla neyse Türkiyede ki çoğu erkek sapık o kadar diyeyim bana ordan kimler yazdı kimler önce inanmamıştım ama hepsi orda ya benim özelliklen bayıldığım biri vardı ki ama kendisi ödümü patlattığı için komple sildim uygulamayı ve bilmem bi tarafının resmini gönderen yine çok yakışıklı bir oyuncu vardı ve bilimum sapık normal ünsüz erkekler dedim bu ne ya

tanımadım bakayım bunlara kimmişler :KK70:

Benle hiçbiri başedemez :))))))))))

Kızlar ben de dün 9 tekrara geçtim ama bu aralar böyle farklı bir belirti yok gibi bilemiyorum. Belki de gözlemlemek için biraz erken. Sadece sabahları erken uyanıyorum ama gözler dayanamıyor hemen kendimi geri yataga atıyorum olmadı zorla geri uyutuyırum kendimi o_Oah keşke uyanınca geri uyumasam da erkenden kalkmış olsam ama..... Ayrıca spor yapmanın verdigi bir dinçlik var onu da pas geçemem :spor:

21:00'da yapacağım. :)

Yaptığımıza ilişkin bildirimi her gün yapıyor muyuz? Yoksa hafta bittiğinde mi sonuçlarıyla birlikte yazıyoruz? :)
Tekrarlari artirinca sadece haber versen olur,o da liste guncellesin diye...etkiler zaten duruma gore değişiyor fark hissetikce yazarsın
Onun haricinde istedigin zaman istedigini yaz 😁

X