● Tibet Kızları ●

Hanınlar ben 7 tekrardayım şuan yalnız yaparken hep kaç kere yaptıgımı unutuyorum. Mesela 7 mi yaptım yoksa daha mı az, daha mı fazla yaptım hepten karışıyor.. 7 tekrardayım ama kesin arada 9 a çıkıp 6 ya iniyorum. Siz nasıl sayıları aklınızda tutuyorsunuz ya. Ben aklımda tutayım diyorum sonra bi bakmışım başka şeylere dalıp gitmişim tibeti yaparken :KK53:
Cok normal bu,bir sure sonra kendiliginde saymaya başlıyorsun otomatikman
Karistirma olayi bana da hala olur kafam biraz allak bullaksa

Cok normal bu,bir sure sonra kendiliginde saymaya başlıyorsun otomatikman
Karistirma olayi bana da hala olur kafam biraz allak bullaksa
Aynen öyle her defasında da özellikle tüm dikkatimi vermeye çalışıyorum ama sadece birkaç saniye sürüyor o dikkat :olamaz: ne ara hayale dalmışım farkında bile değilim :KK49: neyse alışırız inşallah bakalım.

Enerji alanin ışık sacmaya basliyor tatlim...bak demin duraktayim otobus bekliyordum bir kadin daha var nesse iste bana dedi ki x otobusu mu bekliyorsun (burda sadece 2 tane geciyor) evet dedim telden bakti 10 dakkika var dedi bende tesekkur ettim...
Karsiliksiz iyilik yani bu,ki sana yemin ederim durup dururken konusmaya calisan insanlara ben pek denk gelmem ama bu hafta denk geldiklerim seyler bi acayip 😁
Bu harika bisey 😍insanlar sanki bana dogru cekiliyolar iyi seyler oluyo ki daha dune kadar umudumu kaybettiydim yenidenmi yeserdim acaba biseyler oluyoda iste ama nihayetinde guzellikleri yasiyorum.Senin adina da cok sevindim canim daha da guzellikleri mucizeleri yasariz insallah

Bu harika bisey 😍insanlar sanki bana dogru cekiliyolar iyi seyler oluyo ki daha dune kadar umudumu kaybettiydim yenidenmi yeserdim acaba biseyler oluyoda iste ama nihayetinde guzellikleri yasiyorum.Senin adina da cok sevindim canim daha da guzellikleri mucizeleri yasariz insallah
"Insanlar sanki bana doğru cekiliyorlar" bu cumlen aslinda hepsinin özeti...nokta atışı

hepsini yaptım hepsini youtubede bi adam buldum onun teknikleri uyguladım bide tuncay yeşilpınar valla işe yaramasa bile adam çok güzel anlatıyo ya transa geçip 2 saat izlemişim dün akşam :)
Tuncay Yesilpinar'i bende takip ediyorum sıkmıyo insani anlatirken bide usenmeyip uygulamalarini yapabilsem

X