- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.521
İlk 3'lü tekrarlarımı yaptım. Rahatça uyuyabilirim şimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye aldım seniİlk 3'lü tekrarlarımı yaptım. Rahatça uyuyabilirim şimdi.
Listeye aldım seni
Sinir oldum ama ya avatar resmi gozukecek sekilde sizi yapamiyorum
Heh oldu
Bende böyleyim bu ara...ama havalar cok dengesiz burda soguk mu sicak mi belli degilKızlar ben çok terliyorum ya. Hadi yaz olsa anlayacağım ama yani havalar da soguk. Bir yandan üşüyorum kalın giyineyim diyorum acaip ter basıyor. İnce giyinsem bir yandan üşüyorum bir yandan da terlemeye devam ediyorum. Bu tibetin etkilerinden birisi mi acaba. Sanki böyle şeyler okumuştum bi yerde. Size de sorayım dedim. Ne zamana geçer ki eger Tibetten ise?
Bilemiyorum belki de havalardan. Bu gidişle yolda düşsem Tibetten kesindir diyecemBende böyleyim bu ara...ama havalar cok dengesiz burda soguk mu sicak mi belli degil
Tibet kaynakli da olabilir,yasayan var bunu ama ben havalara yormustum su anBilemiyorum belki de havalardan. Bu gidişle yolda düşsem Tibetten kesindir diyecem
Ya evet soracaktım hep unuttum...nasıl bir his tibet yapmak ilk defa yaptığın icin merak ettimSelam :)
3'lü tekrarlarımın 4. günündeyim. Çok keyifli ve huzur da veriyor bana. :)
Ya evet soracaktım hep unuttum...nasıl bir his tibet yapmak ilk defa yaptığın icin merak ettim
Cok sevindim sevmene
Cok ilginç eğer sık sık duzensizlik yasamiyorsan bildiğin duzenliyor...bu arada hosgeldin biraz uslansan mi neSelam kizlar tibete devam askim
O benim
Buarada bu ay 36. Gun adet oldum bakalim bi sonraki ay nasil olacak
Aslinda asiri duzenli diyememde bu kadar uzamiyordu hic.. stresli bi ay gecirdim ondandir belki.. yani ben tibeti spor gibi goruyorum zaten6 aydir spor yasamim aktif. Birde yeni yapmaya baslamadimki: (Cok ilginç eğer sık sık duzensizlik yasamiyorsan bildiğin duzenliyor...bu arada hosgeldin biraz uslansan mi ne
Uslu kiz tontri
Sen tibeti spor gibi gormeye devam et sonra nerde benim faydalarım diye dövün dur tibet ruh ister sekerimAslinda asiri duzenli diyememde bu kadar uzamiyordu hic.. stresli bi ay gecirdim ondandir belki.. yani ben tibeti spor gibi goruyorum zaten6 aydir spor yasamim aktif. Birde yeni yapmaya baslamadimki: (
Uslanmaz bu deli gonlum
Hahaha spor yaparkende oyle ter basiyor ya .. o tarafi benziyor bence:)) herkes etki goruyor ben haric.. ruhumu vererek yapiyorum valla ama bilmiyirum kuzu.. devam ediyorum yinede yapmayinca huzursuz oluyorum : (Sen tibeti spor gibi gormeye devam et sonra nerde benim faydalarım diye dövün dur tibet ruh ister sekerim
aaa alisamadin mi daha...eskiye göre daha iyi aslindaYENİ SÜRÜMÜ HİÇ SEVMEDİM DEĞİŞTİĞİNDEN BERİ BURAYA GİRESİM YOK GİRİP ANINDA SIKILIP ÇIKIYORUM