- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.441
Oha o ney kac tane gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi...o yazdigim saatler pik saatleriymis...
Ya iste 03.00 08.00 arasi istedigin anhe gece 3 de uyan diosuun daha mı iyi olur ?
yaa bence de alma tehlikebulaşınca ben dünyayla bağımı koparıyorum yavrum ya almıyım thankssssssss
her gece noluyomuşgucci her gece degil kiz ana şimdi gordum her geceyi
şuan beynim pek çalışmıyor da toplantıdan çıktım böle sersem gibiyim abuk subuk şeyler yazabilirim dikkate alamayın heyaa bence de alma tehlike
Oooo neler olmuyormus neler caktirma yine yanlış okuyup anlamalarim başıma bela ☺her gece noluyomuş
Bende pek normal degilim problem yohşuan beynim pek çalışmıyor da toplantıdan çıktım böle sersem gibiyim abuk subuk şeyler yazabilirim dikkate alamayın he
Diyecek laf bulamadim yaf anlattiklarin çok güzel etkilerKızlar ❤tahlil sonuclarimi anca doktora gosterebildim.Doktor sonuclarin hepsi gayet iyi dedi.Tiroid icin ilac vericek misiniz? dedim gerek yok dedi.Bende zaten 6 aydan fazla oldu kullanmayali dedim yuzume bakti.Tibetin 5 hareketini yapiyorum dedim onu yapmaya devam etmemi soyledi.Diger husus dernek baskaninin yanina gitmistim ilk kez isle alakali.Resmen adam bana yurudu yani.İlk gordugunden itibaren basladi tovbe bismillah demeye.Noldu biseymi var diyorum sizin farkli bi enerjiniz havaniz var dedi yani anlatamiyorum insanin icini acan bi aydinlik.Hatta siz fal bakiyomusunuz dedi oyle bi hissiyatiniz var sanki dedi.Ve daha neler gozlerini alamadi yani.Neyse ordan ben toz oldum tabi.Nasil bi enerji yayiyosam artik garip seyler oluyo ne biliyim erkekler üredi peşimde noluyosa Mart ayı ondan mi ki
Son olarak kucuk ogluma da ogrettim tibeti sinuzit nefes darligi burun tikali bel sirt agrilari vs vardi.Pazar gunu baslamis yavrumsordum etkilerini burun akintim durdu dedi nefes alabiliyorum dedi.Hah dedim devam et insallah sonuna kadar gider oda.
Valla şu tibet nelere kadirmis şans kısmet te açıyo mu acabaDiyecek laf bulamadim yaf anlattiklarin çok güzel etkiler
Kac tekrarsin su an? Mart ayi esprisine bittim
Hosgeldin aramiza umarim sende faydalanirsinBen de dahil olmak istesem?
Hosgeldin aramiza umarim sende faydalanirsin
Enerji alanin ışık sacmaya basliyor tatlim...bak demin duraktayim otobus bekliyordum bir kadin daha var nesse iste bana dedi ki x otobusu mu bekliyorsun (burda sadece 2 tane geciyor) evet dedim telden bakti 10 dakkika var dedi bende tesekkur ettim...Valla şu tibet nelere kadirmis şans kısmet te açıyo mu acaba
7 deyim pazartesiden itibaren canim.Erkek milleti degilmi işte kediside ayni insanida sonucta hepsi de düz duvara tırmanıyolar
Çok sevinirim hosgeldin aramiza...ilk sanirimBen de dahil olmak istesem?
Çok sevinirim hosgeldin aramiza...ilk sanirim