● Tibet Kızları ●

Kızlar ❤tahlil sonuclarimi anca doktora gosterebildim.Doktor sonuclarin hepsi gayet iyi dedi.Tiroid icin ilac vericek misiniz? dedim gerek yok dedi.Bende zaten 6 aydan fazla oldu kullanmayali dedim yuzume😊 bakti.Tibetin 5 hareketini yapiyorum dedim onu yapmaya devam etmemi soyledi:KK76:.Diger husus dernek baskaninin yanina gitmistim ilk kez isle alakali.Resmen adam bana yurudu yani.:sopa:İlk gordugunden itibaren basladi tovbe bismillah demeye.Noldu biseymi var diyorum sizin farkli bi enerjiniz havaniz var dedi yani anlatamiyorum insanin icini acan bi aydinlik.Hatta siz fal bakiyomusunuz dedi oyle bi hissiyatiniz var sanki dedi.Ve daha neler gozlerini :KK57:alamadi yani.Neyse ordan ben toz oldum tabi.Nasil bi enerji yayiyosam artik garip seyler oluyo ne biliyim erkekler üredi peşimde noluyosa Mart ayı ondan mi ki :KK70::cool:
Son olarak kucuk ogluma da ogrettim tibeti sinuzit nefes darligi burun tikali bel sirt agrilari vs vardi.Pazar gunu baslamis yavrum:KK36:sordum etkilerini burun akintim durdu dedi nefes alabiliyorum dedi.Hah dedim devam et insallah sonuna kadar gider oda.

Kızlar ❤tahlil sonuclarimi anca doktora gosterebildim.Doktor sonuclarin hepsi gayet iyi dedi.Tiroid icin ilac vericek misiniz? dedim gerek yok dedi.Bende zaten 6 aydan fazla oldu kullanmayali dedim yuzume😊 bakti.Tibetin 5 hareketini yapiyorum dedim onu yapmaya devam etmemi soyledi:KK76:.Diger husus dernek baskaninin yanina gitmistim ilk kez isle alakali.Resmen adam bana yurudu yani.:sopa:İlk gordugunden itibaren basladi tovbe bismillah demeye.Noldu biseymi var diyorum sizin farkli bi enerjiniz havaniz var dedi yani anlatamiyorum insanin icini acan bi aydinlik.Hatta siz fal bakiyomusunuz dedi oyle bi hissiyatiniz var sanki dedi.Ve daha neler gozlerini :KK57:alamadi yani.Neyse ordan ben toz oldum tabi.Nasil bi enerji yayiyosam artik garip seyler oluyo ne biliyim erkekler üredi peşimde noluyosa Mart ayı ondan mi ki :KK70::cool:
Son olarak kucuk ogluma da ogrettim tibeti sinuzit nefes darligi burun tikali bel sirt agrilari vs vardi.Pazar gunu baslamis yavrum:KK36:sordum etkilerini burun akintim durdu dedi nefes alabiliyorum dedi.Hah dedim devam et insallah sonuna kadar gider oda.
Diyecek laf bulamadim yaf anlattiklarin çok güzel etkiler😍
Kac tekrarsin su an? Mart ayi esprisine bittim😂🤣

Hanınlar ben 7 tekrardayım şuan yalnız yaparken hep kaç kere yaptıgımı unutuyorum. Mesela 7 mi yaptım yoksa daha mı az, daha mı fazla yaptım hepten karışıyor.. 7 tekrardayım ama kesin arada 9 a çıkıp 6 ya iniyorum. Siz nasıl sayıları aklınızda tutuyorsunuz ya. Ben aklımda tutayım diyorum sonra bi bakmışım başka şeylere dalıp gitmişim tibeti yaparken :KK53:

Valla şu tibet nelere kadirmis 😍şans kısmet te açıyo mu acaba:KK48::KK8:
7 deyim pazartesiden itibaren canim.Erkek milleti degilmi işte kediside ayni insanida :KK70::-)sonucta hepsi de düz duvara tırmanıyolar
Enerji alanin ışık sacmaya basliyor tatlim...bak demin duraktayim otobus bekliyordum bir kadin daha var nesse iste bana dedi ki x otobusu mu bekliyorsun (burda sadece 2 tane geciyor) evet dedim telden bakti 10 dakkika var dedi bende tesekkur ettim...
Karsiliksiz iyilik yani bu,ki sana yemin ederim durup dururken konusmaya calisan insanlara ben pek denk gelmem ama bu hafta denk geldiklerim seyler bi acayip 😁

X