● Tibet Kızları ●

Yaaa bende 14.takıma takıl dicektim gerçi üye fazlamız da var ama takılırsın aday listesinde.
Bence 5 6 kilo versen yeter ama spor ile vermelisin senin sıkılasmaya ihtiyacın var bence boyun var çünkü
tarihi geçmişti ondan patladı muhtemelen ama patladığını hiç bilmiyordum büyük korku yaşadım gözüme gelse bitmiştim ben
Allah korumuş valla . Dikkat et bir dahaki sefere açarken tarihi geçmemiş olsa bile şişebiliyor

Olsun vakit buldukca gel yaz ciz birseyler :)
Kendime ceki duzen verip soyle bir silkelenmem lazim.İyice abarttim yedikce yedim 71 ide gordum.Kendimden intikam aliyorum sanki yedikce yiyesim geliyo.Spor sadece tibetle devam ediyorum Allahtan.Nerde o eski azimlerim hirslarim.Benki en agir sporu yapar kolayi degil hep zoru severdim sınırımı zorlardım.Burdaki spor topigindeki eski yazilarimi gordum anilarim canlandi.2012 de hep grup arkadaslarla motive olurduk hep beraber hirslanirdik.İnsanity Shaun T'nin 60 gun programini yapmisligimiz vardi kan ter icinde aman Allahim ne gunlerdi.Ozlemisim topikteki arkadaslarida ayol ne oluyo bana yaşlaniyomuyum nene programlar yaptim yanliz sunu gordum fitnes beni kalinlastirdi fitnes bana uygun degil.Pilateside hic sevmiyorum.Kan ter icinde olmayinca da spordan bisey anlamiyorum.Ee nede olsa savasci mucadeleci kadinim bol ekşın lazim bana

Yaslilik degil bu ya rehavet rehavet istesen cok da guzel yaparsin yine,icinde var bir kere

Topigimde herkes yaslandim diye yakiniyor çıtırlar kendinize gelin ayol

Yaslilik degil bu ya rehavet rehavet istesen cok da guzel yaparsin yine,icinde var bir kere

Topigimde herkes yaslandim diye yakiniyor çıtırlar kendinize gelin ayol
İnsallah canim calleneticse baslamak istiyorum onun etkisi de inanilmaz.
Evet ayol ne bu bosvermislik ne bu miskinlik.sopa geliyo bize

Son düzenleme:
geldimmm burdayım. 5. tekrardayım. arada aniden gelen bi asabiyet sormayın gitsin. diyorum sakin ol içimden ama tutamıyorum patlıyorum. bazrn uzunca gçz dalması ve alakasız zamanlarda çocukluğa ait anılar geliyor aklıma. son olarak vücudumun çeşitli yerlerine aniden iğne batması gibi bişilerr oluyor saniyelik. idrarda bişicikler yok. ya toksin yok yada o kadar taşlaştı ki sökülemiyor henüz.

Buarada bugun 7 defaya basladim : ) cok vakit almiyo simdilik: ) 21 defa alir ama ..

Buarada 21 den sonra geri basa mi donuluyo kizlar 21 de mi devam ediliyo?

evet işte 3,4 aylık da yaptırmaya değmez ama %20 'si kalıyormuş bir kaç kere yapırınca kalan %20 ler artıormuş falan kalıcı dolgunluk oluyrmuş da kim uğraşcak o kadar
Ha kalici mi olur mu ne kadar olur bilmiyorum. Kimi bi kerede kurtulmak ister kimide her nevsim gecisinde dolgu botoxa gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…