● Tibet Kızları ●

dün kefir şişesinin kapağı elimden şampanya tıpası gibi patlayarak fırladı az kalsın gözüme geliyordu parmağımı sıyırdı ama nasıl ağrıdı ya niye patladı anlamadım

şanslısın ne güzel ah ben de incelsem bir bedene de razıyım

dün kefir şişesinin kapağı elimden şampanya tıpası gibi patlayarak fırladı az kalsın gözüme geliyordu parmağımı sıyırdı ama nasıl ağrıdı ya niye patladı anlamadım
aaa şişmiş demekki tarihine de baksaydın
şanslısın ne güzel ah ben de incelsem bir bedene de razıyım
tibette inceltiyor aslında .

mavimli yazamadım reformer a gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum bu haftadan sonra evde yapmaya başlıcam kaç kilosun incelmeye ihtiyacın var sanki seninde

mavimli yazamadım reformer a gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum bu haftadan sonra evde yapmaya başlıcam kaç kilosun incelmeye ihtiyacın var sanki seninde
hem de nasıl 15 kilo kadarcık 1.73 boy 74 kilo. 58, 59 falan olmam gerek. yani eski kilom böyle hamilelik değil de lohusada aldım ben ve veremedim iki seneye yakın oldu delireceğim yarışma grubu falan da banamısın demedi olmuyor bir türlü ayy nasıl da dolmuşum

Halbuki boyun kilon iyi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…