- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.301
burdayım benNapiyonuz millet
Nerdesiniz yaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım benNapiyonuz millet
Nerdesiniz yaf
burdayım ben artık bir düzen oturtup sabah yarım saat erken kalkıp tibeti yapıp, duş alıyorum. Sonra kahvaltı ve işe koşturmaca. Hareketleri gün geçtikçe daha iyi, daha sağlam yapıyorum.Napiyonuz millet
Nerdesiniz yaf
şanslısın ne güzel ah ben de incelsem bir bedene de razıyımreformer da yeni seviye hareketleri ypıyoruz. hafta sonu eğitim varmış salon sahibi asistanlık yaptı yeni şeyleri üstümüzde deniyor şimdi kol ve bacaklar ağırlıklı çalıştık pazartesi bugünde öyle olcak yürüyemiyorum ama zevk veriyor o ağrı 2 beden kadar inceldim desem abartı olmaz sanırım
çok hoşEki Görüntüle 2225778 bende bu bebegimi bekliyorum acayip bir indirimden cekip aldim onu
hadi bakalım güzel haberlerle gelaşılama yaptıracam canım.
yürüyüş yaparım ama 15 gün sonucu beklerken yani yapmam tutunmayı engellemesin diye
34 beden varmı varsa nerde var ? benim göz rengime tam uyar bu renkEki Görüntüle 2225778 bende bu bebegimi bekliyorum acayip bir indirimden cekip aldim onu
aaa şişmiş demekki tarihine de baksaydındün kefir şişesinin kapağı elimden şampanya tıpası gibi patlayarak fırladı az kalsın gözüme geliyordu parmağımı sıyırdı ama nasıl ağrıdı ya niye patladı anlamadım
tibette inceltiyor aslında .şanslısın ne güzel ah ben de incelsem bir bedene de razıyım
hem de nasıl 15 kilo kadarcık 1.73 boy 74 kilo. 58, 59 falan olmam gerek. yani eski kilom böyle hamilelik değil de lohusada aldım ben ve veremedim iki seneye yakın oldu delireceğim yarışma grubu falan da banamısın demedi olmuyor bir türlü ayy nasıl da dolmuşummavimli yazamadım reformer a gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum bu haftadan sonra evde yapmaya başlıcam kaç kilosun incelmeye ihtiyacın var sanki seninde
Ayyyy geçmiş olsun kova burcumdün kefir şişesinin kapağı elimden şampanya tıpası gibi patlayarak fırladı az kalsın gözüme geliyordu parmağımı sıyırdı ama nasıl ağrıdı ya niye patladı anlamadım
sağol cnm :) hoşgeldinAyyyy geçmiş olsun kova burcum
tarihi geçmişti ondan patladı muhtemelen ama patladığını hiç bilmiyordum büyük korku yaşadım gözüme gelse bitmiştim benaaa şişmiş demekki tarihine de baksaydın
tibette inceltiyor aslında .
Hoşbuldum cınımsağol cnm :) hoşgeldin
geçmiş olsun.tarihi geçmişti ondan patladı muhtemelen ama patladığını hiç bilmiyordum büyük korku yaşadım gözüme gelse bitmiştim ben
xs vardi yetisemedim s aldim :)34 beden varmı varsa nerde var ? benim göz rengime tam uyar bu renk
Allah korumuş ya ....dün kefir şişesinin kapağı elimden şampanya tıpası gibi patlayarak fırladı az kalsın gözüme geliyordu parmağımı sıyırdı ama nasıl ağrıdı ya niye patladı anlamadım
Ooo cok iyi...iste gercek tibetciburdayım ben artık bir düzen oturtup sabah yarım saat erken kalkıp tibeti yapıp, duş alıyorum. Sonra kahvaltı ve işe koşturmaca. Hareketleri gün geçtikçe daha iyi, daha sağlam yapıyorum.
Halbuki boyun kilon iyi ya...hem de nasıl 15 kilo kadarcık 1.73 boy 74 kilo. 58, 59 falan olmam gerek. yani eski kilom böyle hamilelik değil de lohusada aldım ben ve veremedim iki seneye yakın oldu delireceğim yarışma grubu falan da banamısın demedi olmuyor bir türlü ayy nasıl da dolmuşum
Boyum iyi kilom değilHalbuki boyun kilon iyi ya...