- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.281
aa allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunhastamız da vefat etti cuma günü cumartesi cenaze , mezarlık sonra da tavuklu ve yağmurlu bir gün olarak geçti
41.Kac ki yaş:)
Icini rahat tut ya :) yaşlı falan değilsin ,annem 30 dan beridir adam akilli regl olmaz hapla baslatirdi hep en sonunda onu da birakti hic ugrasmiyor :)41.
Amh değerlerim zaten çok ama çok düşüktü 2 sene önce bile. Hamile kalma olayını tüpe bağladık mecburen.
evet işte 3,4 aylık da yaptırmaya değmez ama %20 'si kalıyormuş bir kaç kere yapırınca kalan %20 ler artıormuş falan kalıcı dolgunluk oluyrmuş da kim uğraşcak o kadarBen sormustum genel snlsmda 3-4 aylik oluyo dediler.. idrarla cikiyomus zaten enjekte edilen sey
sağol cnmaa allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
napim kaslarım ağrıyor spordan tutuk tutuk oturyorumNapiyonuz millet
Nerdesiniz yaf
Hahaa cok zevklidir ama onapim kaslarım ağrıyor spordan tutuk tutuk oturyorum
reformer da yeni seviye hareketleri ypıyoruz. hafta sonu eğitim varmış salon sahibi asistanlık yaptı yeni şeyleri üstümüzde deniyor şimdiHahaa cok zevklidir ama o
Yeni sporlar mi yapiyorsun
Yaza fimfit giriceksin desenereformer da yeni seviye hareketleri ypıyoruz. hafta sonu eğitim varmış salon sahibi asistanlık yaptı yeni şeyleri üstümüzde deniyor şimdikol ve bacaklar ağırlıklı çalıştık pazartesi bugünde öyle olcak yürüyemiyorum ama zevk veriyor o ağrı 2 beden kadar inceldim desem abartı olmaz sanırım
sanmıyorum mart nisan gibi tedavim olacak yine pürserim gibime geliyorYaza fimfit giriceksin desene
Ne tedavisi? Spor yapmana engel mi olur yoksa senmi tembellesicen :)sanmıyorum mart nisan gibi tedavim olacak yine pürserim gibime geliyor
aşılama yaptıracam canım.Ne tedavisi? Spor yapmana engel mi olur yoksa senmi tembellesicen :)
aşılama yaptıracam canım.
yürüyüş yaparım ama 15 gün sonucu beklerken yani yapmam tutunmayı engellemesin diye
AMİNNNNNNNyaaa insallah guzel haberini aliriz yaa amin amin amin
RENGİ ÇOK GÜZELMİŞ
Ona vurldum bendeRENGİ ÇOK GÜZELMİŞ
dimiOna vurldum bende