- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.341
Kiz sen zaten hep boylesin tibetten degil oDuygusal dalgalanmalarim var benim ama bu tibetin sucu degildir bence, ondan oluyo diyemem.. cunku bi anda gulerken bisey oldugunda aglayabildm biriyim. Dun aksam mesela biraz kagit kurek isim vardi.. basim o kadar agridiki oturup sinirde agladim bi sure sonra devam.. : )
Aynen yaaa: ( burcumun gozu kor olsun: )Kiz sen zaten hep boylesin tibetten degil o
Çünkü 5 gun yapip 2 gun yapmamakla gecti son aylarımHa ok: ) bacim 435 sayfa olmus sen niye 7 desin hala: )
Neydi ki :)Aynen yaaa: ( burcumun gozu kor olsun: )
Ben gecen 1 gun unutmustum.. umarim unutmadan 21 i gorurum. Dahada cok hafta var yawwÇünkü 5 gun yapip 2 gun yapmamakla gecti son aylarım
En son baktim 3 tekrardan kurtulamiyorum 5 tekrarla basladim
Ben 21 e 1 kere gelebildim onu da 3 gun sonra biraktimBen gecen 1 gun unutmustum.. umarim unutmadan 21 i gorurum. Dahada cok hafta var yaww
Aslan: ) organimiz kalp bizim, cok duygusaliz. Balik kadar sulu goz olmasakta sulu gozlulukte var. Lider olmaya lider ruhluyuzda ahhh bizi yoneten duygular isteNeydi ki :)
Nasil ya? Omur boyu nasil yapcan? Bunlar donem donem olur yani.. tatile gittin onzamsn bile sporun tibetin sekteye ugrar bence. Hic mi deli gibi yorulup yattigi olmuyo yapanarin..Ben 21 e 1 kere gelebildim onu da 3 gun sonra biraktimoff bunu bir omur sürdüren var :)
Vhalla yapan yapiyor :)Nasil ya? Omur boyu nasil yapcan? Bunlar donem donem olur yani.. tatile gittin onzamsn bile sporun tibetin sekteye ugrar bence. Hic mi deli gibi yorulup yattigi olmuyo yapanarin..
Bugun set atladim ben iste 7 oldu.. hadi senle ayniyiz bakalim kim once birakcak:)Vhalla yapan yapiyor :)
hmmm bakalim :) bi araBugun set atladim ben iste 7 oldu.. hadi senle ayniyiz bakalim kim once birakcak:)
2 hafta sonra bırakmamak üzerebaşlıyorumhmmm bakalim :) bi araSchonerDuft ile bunu yaptik da,ikimiz de birbirimizden tembeldik birakan birakana
Sen aslansin dişlisin hakkindan gelirmiyim ki? Gelirim yaaaa
Sen bana iyi bile gelirsin habirakmam tibeti bu azmimle :))
Inanmiyorum zateneSporumu da yaptım geldim mis gibi yanıyorum
2 hafta sonra bırakmamak üzerebaşlıyorumduyda inanma
Inanmiyorum zatene
görümcemler gelip gitsin tekrar başlarım alkol alacam umarım komasına girmem