- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.621
evet paramparça etmişo nasıl birşey ya parçalamışlar mı kadını aaa
Saol canım Allah sana da kolaylık versin.Şimdilik kalçamı zorlamamaya çalışıyorum.Amin zor iş kırık kaç yıl geçti hala ara ara ağrıyor sağ tarafıma yatmıyorum fazla ağırlık gelince de ağrıyor falan Allah kolaylık versin jel sürüp sıcak soğuk su şoklaması yapabilirsen çok iyi geliyor dayanabildiğin kadar sıcak ve soğuk sonra jel
Basin sagolsunevet paramparça etmiş
Hoşgeldin...baslayabildin mi?Kızlar beni de aranıza alırmısınız.
çok ihtiyacım var gerçii topik sahibi banlanmış ama
olsun bana hoş geldin diyen olur belki
perşembeden beri ellerinde ....Basin sagolsunokudum konunu...o kadar uzuldum ki...ne hakla ya ne hakla bir insanin elinden yasamini alirsin ne hakla bir cocugun elinden annesini alirsin....inanilmaz ofkelendim onsallah omur boyu cikamaZ ordan....adam kayip degil dimi ellerinde mi?
Ruh hastası öldürmüş niye parçalamış ya gömüp ortada saklamak için mi yapmış ? ay Allam ya çok üzüldüm cnm böleleri benim karşıma çıkmıyor ki nefsi müdafadan parçalanmak nasıl oluyormuş göstersemperşembeden beri ellerinde ....
ş..... işte psikopat şerefsiz allah bilir ne kadar sürede planladıRuh hastası öldürmüş niye parçalamış ya gömüp ortada saklamak için mi yapmış ? ay Allam ya çok üzüldüm cnm böleleri benim karşıma çıkmıyor ki nefsi müdafadan parçalanmak nasıl oluyormuş göstersem
Benim de tibet yalan oldu...zaten regl oldum da. Ayin sekizini bekliycem su merkur gerilemesi de bitsin oyle basliycam...benim tibet yalan oldu ...
başlamam lazım kendimi toparlamam için özellikle başlamam gerek acaba 5 tekrar ile başlasam mı
bira içtin mi aklıma takılmıştıBenim de tibet yalan oldu...zaten regl oldum da. Ayin sekizini bekliycem su merkur gerilemesi de bitsin oyle basliycam...
Sen bi ara daha 5 ile basladin yanlis hatirlamiyorsam...icinden oyle geliyorsa oyle yap ama 3 daha iyi olur gibi...yinede kendini dinle...
Yok icmedimbira içtin mi aklıma takılmıştı
bende öyle yapayım başladığım zaman içimden nasıl gelirse öyle yapayım sanırım 5 ile başladığım oldu tam anımsamıyorum
canın çeti ise iç ben favorim bu yaz amber di .. cila olarak üstüne tekilaYok icmedimama bak gene aklima getirdin :) su malta biralari varya alkol orani dusuk olan...yazin buz gibi ne guzel gidiyor o aklima dustukce canim cekiyor bak gene cekti
Amber tuborg mu ...yazinca o cikti dacanın çeti ise iç ben favorim bu yaz amber di .. cila olarak üstüne tekilabende cuma günü içerim
TA kendisi yoo tadı güzel ağır da değil ..Amber tuborg mu ...yazinca o cikti da
Nasil ki agir mi cok :) tekila 2 sefer denedim ne meret bisey carptigini da sonradan anliyon
Az kaldı sabretAy bi susun yav yılbaşından önce actiracaksiniz mis gibi Romanya'dan gelmiş şarabımı@poudre SchonerDuft
Rose saraplar makarnayla guzel gider evet...OKova hatunu gelsin sorucam ayrıca, yanlış yönlendirme yapmak neymiş, benim şarap makarnayla değil kırmızı etle içiliyormus bi kerem
İnadım inat diyorsun yani, seni mi kırıcam kalanı da yılbaşı sonrası makarnayla içerimRose saraplar makarnayla guzel gider evet...