● Tibet Kızları ●

Saol canım Allah sana da kolaylık versin.Şimdilik kalçamı zorlamamaya çalışıyorum.

perşembeden beri ellerinde ....

ş..... işte psikopat şerefsiz allah bilir ne kadar sürede planladı

benim tibet yalan oldu ...
başlamam lazım kendimi toparlamam için özellikle başlamam gerek acaba 5 tekrar ile başlasam mı

benim tibet yalan oldu ...
başlamam lazım kendimi toparlamam için özellikle başlamam gerek acaba 5 tekrar ile başlasam mı
Benim de tibet yalan oldu...zaten regl oldum da. Ayin sekizini bekliycem su merkur gerilemesi de bitsin oyle basliycam...
Sen bi ara daha 5 ile basladin yanlis hatirlamiyorsam...icinden oyle geliyorsa oyle yap ama 3 daha iyi olur gibi...yinede kendini dinle...

bira içtin mi aklıma takılmıştı
bende öyle yapayım başladığım zaman içimden nasıl gelirse öyle yapayım sanırım 5 ile başladığım oldu tam anımsamıyorum

bira içtin mi aklıma takılmıştı
bende öyle yapayım başladığım zaman içimden nasıl gelirse öyle yapayım sanırım 5 ile başladığım oldu tam anımsamıyorum
Yok icmedim ama bak gene aklima getirdin :) su malta biralari varya alkol orani dusuk olan...yazin buz gibi ne guzel gidiyor o aklima dustukce canim cekiyor bak gene cekti

Yok icmedim ama bak gene aklima getirdin :) su malta biralari varya alkol orani dusuk olan...yazin buz gibi ne guzel gidiyor o aklima dustukce canim cekiyor bak gene cekti
canın çeti ise iç ben favorim bu yaz amber di .. cila olarak üstüne tekila bende cuma günü içerim

Amber tuborg mu ...yazinca o cikti da
Nasil ki agir mi cok :) tekila 2 sefer denedim ne meret bisey carptigini da sonradan anliyon
TA kendisi yoo tadı güzel ağır da değil ..
valla benim asıl favorim tekila sonradan çakır keyif oluyorsun 2 tane atıp sohbete dalacaksın sonra kıvama geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…