● Tibet Kızları ●

İnadım inat diyorsun yani, seni mi kırıcam kalanı da yılbaşı sonrası makarnayla içerim
Kiz Schoner da demisti makarna diye
Ya ben ictigim rose sarabin uzerine yaziyordu makarna balik vs ile gider diye ordan aklimda kalmis...kirmizi etle her turlu sarap gider ama zaten bence
Naptin ictin mi ki :)

Ya ben ictigim rose sarabin uzerine yaziyordu makarna balik vs ile gider diye ordan aklimda kalmis...kirmizi etle her turlu sarap gider ama zaten bence

Valla ezelden beri benim alkolle aram yok hiç cnm çekmiyor ama bahsettiğiniz makarnayı canım çok çekti pesto soslu filan mmmm acıktım ya

Valla ezelden beri benim alkolle aram yok hiç cnm çekmiyor ama bahsettiğiniz makarnayı canım çok çekti pesto soslu filan mmmm acıktım ya
Benim de yok kiz aram :) bi yilbasinda icerim zaten esimin dogumgunu de o gun bide benim dogum gunumde ...ha bide belki yazin o kavurcu sıcağında ama her yil degil
Bunye de alisik olmadigi icin zaten 2.bardaktan sonra iptal :))

Benim de yok kiz aram :) bi yilbasinda icerim zaten esimin dogumgunu de o gun bide benim dogum gunumde ...ha bide belki yazin o kavurcu sıcağında ama her yil degil
Bunye de alisik olmadigi icin zaten 2.bardaktan sonra iptal :))
Benim bünye sağlamdır o konu da hiç sarhoş olmadım aşırı karıştırıp içtiğim zamanlar da bile alkolün tadını sevmiyorum ben limonlu bira severim mesela tadı güzel meyve kokteyl filan da içemem içindeki votka tadını anında alıyorum yazın rakı balık severim oda mezelerden dolayı ama içerim muhabbetle iyi gider tadı güzel olmayan hiç bişeyi yiyemem içemem ben alkol benim için şurup gibi ilaç tadında bişey işte

Votka ve rakinin kokusuna dahi katlanamam

sevdiğim ne varsa sevmiyorsunuz sizde
rakı , votka, tekla, bira bunlarsız olur mu gucci Kova hatunu
Limonlu birayı seviyorum ben de Türkiye de pek bulunmuyor eskiden vardı bir mariachi artık burda satılmıyor efesin vardı bi limonlusu ama oda artık üretilmiyor galiba limonlu bira tavsiyesi olan duyan bilen varmı ?

Yok yav.. dedim ya yılbaşında açıcam diye...getiren arkadaşıma sordum yanında ne yapıyım diye et yap diyince içimde minik minnacık bi poudreeeeeeeeeeeeee geçmedi değil..yalan yok

Limonlu birayı seviyorum ben de Türkiye de pek bulunmuyor eskiden vardı bir mariachi artık burda satılmıyor efesin vardı bi limonlusu ama oda artık üretilmiyor galiba limonlu bira tavsiyesi olan duyan bilen varmı ?
Yok kuzum ben hiç duymadım limonlu birayı bulursam söylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…