● Tibet Kızları ●

Geldim ben de gelmez olaydım dün akşam o öfkemi nihayet patlattım birine akşam 9 gibi eve dönüyordum arkamda bi el hissedince ani şekilde dönüp kafayı geçirdim sonuç kaşım patladı sırtımda boydan boya bir kesik burnum şişti ama kırılmamış kafa atınca olmuş muhtemelen ama siz bide karşıdakinin halini görün :))))))))
Çok büyük geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, ufak tefek görüp dişine göre sandı pislik ama aldı alacağını, helal olsun kız sana, eferum uşağum... olmasaydı daha iyiydi tabi tekrar geçmiş olsun can..

Bu hafta sonunda 2. ayım bitiyor ama çok zorlanıyorum. 10 tekrarda sabitlesem mi acaba diye düşünüyorum. Bi fikir verin kızlar. Alternatifle 21 e mi devam edeyim yoksa orjinalle 10 da mı sabitleyeyim? :işsiz:

Çok büyük geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, ufak tefek görüp dişine göre sandı pislik ama aldı alacağını, helal olsun kız sana, eferum uşağum... olmasaydı daha iyiydi tabi tekrar geçmiş olsun can..
sağol cnm evet ufak tefek görüp yanılıyorlar kolay kolay kavga etmem ama çok kötü yaparım adamı tabi ben de darbe aldım o kadar olur artık napalım :)

Gecmiş olsun ya...sikayetci olsaydin artik her yer kamera bulurlar[/QUOTE
Mahallede ara sokaktaydı dükkan bile yok ki kamera olsun insan da yoktu sokakta aşırı yağmurlu bir gündü sonlara doğru birkaç kişi geldi zaten kaçtı elimden pislik ağzı yüzü dağılmıştı bir daha kolay kolay kadınlara bulaşamaz

Ok baslayalim beraber..
başlayalım bugün başlıyorum hem tibete hem de takip ettiğim yoga videosuna başlıyorum hafta da 1 de platesim var belki bu sefer olur
Artık squata baslasam cok iyi olur ya...hazir merkur geriliyor devamlilik saglarim zira 1 yildir niyetliyim.. hadi iteleyin beni :KK53:
hadi bugün başlayalım beraber benimde itelenmem gerekli şişko oldum çıktım
kanadıysa da koyu renk swet vardı üstüm de ama farketmedim kan filan
aynen fark etmezsin gözünü kırparken acımıyor mu ?

başlayalım bugün başlıyorum hem tibete hem de takip ettiğim yoga videosuna başlıyorum hafta da 1 de platesim var belki bu sefer olur

hadi bugün başlayalım beraber benimde itelenmem gerekli şişko oldum çıktım

aynen fark etmezsin gözünü kırparken acımıyor mu ?
Valla ayı gibi bişeyim ben kolay kolay canım yanmaz :KK70:

Ay bu çok güzel bir haber, bıktım regl dönemimde ağrı kesici içmekten, bi sonraki ay durumunuzu merakla bekliyorum daim olsun inşallah :)
Ben de regl olana kadar orjinal hareketlerle yapmaya karar verdim, belki sadece reglin ilk günü ara veririm sonra orjinallerle devam ederim..

Ben de aynı şekilde. Ayın 2 günü resmen işkence oluyordu. Umarım tamamen iyi gelir hepimize.

Bu hafta sonunda 2. ayım bitiyor ama çok zorlanıyorum. 10 tekrarda sabitlesem mi acaba diye düşünüyorum. Bi fikir verin kızlar. Alternatifle 21 e mi devam edeyim yoksa orjinalle 10 da mı sabitleyeyim? :işsiz:

Bende de aynı durum var. Özellikle 2. harekette baya zorlanıyorum. 11'e sabitledim şimdilik. Bir süre sonra ya 2. hareketi sabitleyip arttıracağım ya da biraz daha bekleyeceğim 11'de.

:KK70: :KK70:
ben yatak döşek yatardım sanırım canım çok tatlıdır benim :KK70:

yapcam ancak akşam yapabilirim :)

yıllarca dövüşmüş biri olarak alışkınım tabi sokak kavgalarını bırakalı çok oldu ergenken onu da yapardım ya neyse :) zaten 2 haftadır ağır antreman yapıyordum yoksa ben de kötü olurdum eskisi gibi değilim yaş 30 a geldi annem laz babam çerkes genlerimde de delilik mevcut işte 70 yaşına da gelsem değişemem :)

Bende de aynı durum var. Özellikle 2. harekette baya zorlanıyorum. 11'e sabitledim şimdilik. Bir süre sonra ya 2. hareketi sabitleyip arttıracağım ya da biraz daha bekleyeceğim 11'de.
Ben de 4. ve 5. Hareketlerde 15 e kadar orjinal gerisini alternatiflerle tamamlıyorum şimdilik. Beyaz saçın dönüşümünü görmeyi çok istiyorum. Naapcam bilmem :işsiz:

yıllarca dövüşmüş biri olarak alışkınım tabi sokak kavgalarını bırakalı çok oldu ergenken onu da yapardım ya neyse :) zaten 2 haftadır ağır antreman yapıyordum yoksa ben de kötü olurdum eskisi gibi değilim yaş 30 a geldi annem laz babam çerkes genlerimde de delilik mevcut işte 70 yaşına da gelsem değişemem :)
Annem laz derken? Benim de babam laz. Rize Ardeşenliyiz. Annen?:KK19:

Ben de aynı şekilde. Ayın 2 günü resmen işkence oluyordu. Umarım tamamen iyi gelir hepimize.

Kova hatunu Kova hatunu kızlaaar bugün 5 tekrara geçtimm :))

Şey dicem 2. Hareket baya zorluyo beni ya ellerimi popomun altına koyup yaparsam hareketin etkisi azalır mı sizce?

Kova hatunu Kova hatunu kızlaaar bugün 5 tekrara geçtimm :))

Şey dicem 2. Hareket baya zorluyo beni ya ellerimi popomun altına koyup yaparsam hareketin etkisi azalır mı sizce?
Rahat edermisin ki bilmem...belden dolayi rahatsiz eder 2.egzersiz ben ilk yaptiğimda o bel kısmı yara olmustu benim sonra alistim....bel boşluğuna ince bir battaniye ser ama boslugu cok da kapamasin....alışana kadar oyle yap

X