● Tibet Kızları ●

Ne var ki bu resimde kendimi anca bu kadar çekebiliyorum napim

Eklentiler

• RUGAN.jpg
    RUGAN.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 49
Wuhuuu :halay:kudursun bırak :))
Pantolunun içi çok yünlü ya artık kar filan yağınca giyerim dışarda anca evde giyip çıkarıyorum zırt pırt :) O zaten kudurmaya yer arıyor ben de eline fırsat veriyorum vallahi sıkıldım daraldım böle diken üstün de nereye kadar gitcek bilmiyorum

Pantolunun içi çok yünlü ya artık kar filan yağınca giyerim dışarda anca evde giyip çıkarıyorum zırt pırt :) O zaten kudurmaya yer arıyor ben de eline fırsat veriyorum vallahi sıkıldım daraldım böle diken üstün de nereye kadar gitcek bilmiyorum
Hadi ya cok mu kiskanc hic oyle biri gibi durmuyordu :)))

Hadi ya cok mu kiskanc hic oyle biri gibi durmuyordu :)))
Kızmak için kıskanmasına gerek yok gözünü üstün de kaş var desen esip gürler keşke sadece kıskanç olsa olay çok farklı bir gün kolumu bacağımı kırıcak suratımı dağıtıcak anca aklım başıma gelicek sıla olayını okuduğumdan beri bi tuhafım zaten biz kadınlar kendimiz ne hallere sokuyoruz aslın da canım çok sıkkın ya aşırı derece cumartesi o bi ara konuştuğum çocuğa yazdım o da akşam görüşelim mi dedi tmm dedim beni alacağı saatte yaşlı koltukta uyuyan bikadın resmi attı annesiymiş tansiyon hastasıymış da bilmem ne yalan yani ekildim mi bide üstüne sabah da bana hastane odası ve acil giriş kapısının resimlerini çekmiş atmış salak seni boğarım sakın yazma bana gerizekalı dedim o hastane belgesini görücem anneni görücem bana ancak böle ispatlayabilirsin dedim tamam diyo bakalım napcak Allah belamı veriyo yani evden çıkmadanda nasıl aksiyon yaşanır ? sorun anlatayım peffff :oha:

Kızlaaaar bütün topiği okudum aynen 300 küsür sayfanın hepsini :)

Kozmikbakıma göre bugün başlamak için uygun bir gün başlamak isteyenlere duyurulur:)

Ben de bugün başladım aranıza katılabilir miyiiiimmm

Kızlaaaar bütün topiği okudum aynen 300 küsür sayfanın hepsini :)

Kozmikbakıma göre bugün başlamak için uygun bir gün başlamak isteyenlere duyurulur:)

Ben de bugün başladım aranıza katılabilir miyiiiimmm
Aaaa bende onu bekliyordum Sağol haber verdiğin için Callan Teyze beni bekler bu aksam basliyayim bari :KK6::KK9:

bende bende başlamak
ama bu pantlon kısmanılmayacak bir panton değil adam haklı :)

X