- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.381
Evet o sürekli düşünmüyorum ama dün gece de gördüm rüyam da yazlık evi varmış ben de bornoz kafam da havlu dışarı çıkıyorum oda bana kızıyor öle dışarımı çıkılır diye kıçım açıkta kalmış yani o kesin :)Nasil?! O bize anlattığın olay mı?
Evet o sürekli düşünmüyorum ama dün gece de gördüm rüyam da yazlık evi varmış ben de bornoz kafam da havlu dışarı çıkıyorum oda bana kızıyor öle dışarımı çıkılır diye kıçım açıkta kalmış yani o kesin :)
allah seni...
Gecici bir dönem emin ol sadece biraz rahatla
Öyle derler...ama ben suana kadar anlasabildigim bir ikizlere denk gelmedimRüyalar da buluşuyoruz her gece ikizler burcuymuş kova ve ikizler aşırı uyumlu oluyor demi ?
Öyle derler...ama ben suana kadar anlasabildigim bir ikizlere denk gelmedim
Hep cinslerine maruz kaldim
eve çıkarmayı geçtim nerde muhafaza ediyorsun biz bunu göze alamadık eşim ile :)
zorlama ile olmuyor zaten ya isteyince yapmak gerek.
teşekkür ederim pazartesi gidicem nörolojiye bakalım ne dicek
Evet o sürekli düşünmüyorum ama dün gece de gördüm rüyam da yazlık evi varmış ben de bornoz kafam da havlu dışarı çıkıyorum oda bana kızıyor öle dışarımı çıkılır diye kıçım açıkta kalmış yani o kesin :)
İkizler burcu denilince kayıtsız kalamadım bir ikizler olarak :)))
Kova arkadaşım var denildiği gibi çok iyi anlaşıyoruz.Ama hiç bir ikizler burcu birbirini doğru dürüst tutmadığı için siz de haklısınız kızlarhahahha ..
Kimse alınmasin ha burda :) ben ozel hayatta yasadiklarimi aktariyorum sadece :)
Kızlar hislerinize güvenin ve ona göre davranın lütfen. Dün içim çok sıkıldı, olduğum ortamdan uzaklaşmak gitmek istedim ama yapmadım. Sonuç hiç ummadığım bir konudan tartışma çıktı ve tiyatrodan ayrıldım. Çıkıp gitseydim o tartışmanin içinde olmayacaktım. Dünden beri çok üzgünüm..
İnşallah canım, inşallah onlar için de öyle olur, hepimiz çok üzüldük çünkü..Hakkında hayırlısı olsun Kuliscim. Belki de daha güzel bir şeyin başlangıcı olması için böyle bir şey yaşanmıştır.
üzerinden zaman geçince anlıyoruz bizim için daha iyi olacak olanın yaşandığını. üzülme vardır bir hayırKızlar hislerinize güvenin ve ona göre davranın lütfen. Dün içim çok sıkıldı, olduğum ortamdan uzaklaşmak gitmek istedim ama yapmadım. Sonuç hiç ummadığım bir konudan tartışma çıktı ve tiyatrodan ayrıldım. Çıkıp gitseydim o tartışmanin içinde olmayacaktım. Dünden beri çok üzgünüm..
İlk gün çok üzüldüm, şimdi daha iyiyim, hayrolacağına inanıyorum bende...sağol canımüzerinden zaman geçince anlıyoruz bizim için daha iyi olacak olanın yaşandığını. üzülme vardır bir hayır
benim tibetten önce de böleydi rüyalarım hatta bazen bi rüyanın devamını ertesi gece gördüğüm çok olmuştur tibete daha gerçekçi uyandığım da noluyo ya modunda oluyorum :))))Yalnız baya roman gibi seninkiler. Olaylar olaylar :)
Ben severim ikizleri yani kız arkadaşlarım var ikizler tam benim kafada oluyorlar genel de :)İkizler burcu denilince kayıtsız kalamadım bir ikizler olarak :)))
çok üzüldüm cnm ben de öle annemde kaldım haftasonu benmkiyle olsam kesin birbirimizi boğazlardık annem de salı günü memlekete gidiyor ev boş biraz kendi evimde yalnız takılıcam galibaKızlar hislerinize güvenin ve ona göre davranın lütfen. Dün içim çok sıkıldı, olduğum ortamdan uzaklaşmak gitmek istedim ama yapmadım. Sonuç hiç ummadığım bir konudan tartışma çıktı ve tiyatrodan ayrıldım. Çıkıp gitseydim o tartışmanin içinde olmayacaktım. Dünden beri çok üzgünüm..