● Tibet Kızları ●

Nasil?! O bize anlattığın olay mı?
Evet o sürekli düşünmüyorum ama dün gece de gördüm rüyam da yazlık evi varmış ben de bornoz kafam da havlu dışarı çıkıyorum oda bana kızıyor öle dışarımı çıkılır diye kıçım açıkta kalmış yani o kesin :)

allah seni...
Gecici bir dönem emin ol sadece biraz rahatla

Öyle derler...ama ben suana kadar anlasabildigim bir ikizlere denk gelmedim
Hep cinslerine maruz kaldim

Bi ikizler sevgilim olmuştu tiyatro yönetmeniydi yurtdışında yaşıyor şimdi geçen sene geldi görüştük hala da eklidir ben de iyi anlaşırdık ama aşık değildim okudum ikizler yorumlarını neşeli konuşkan yazıyor benim eski sevgili baya ağır abiydi çok konuşmayı sevmezdi gülmezdi arada tebessüm ederdi yani ama iyi biri uzun zamandır sadece arkadaşım tabi benden sebep yürümedi zaten :)

eve çıkarmayı geçtim nerde muhafaza ediyorsun biz bunu göze alamadık eşim ile :)
zorlama ile olmuyor zaten ya isteyince yapmak gerek.
teşekkür ederim pazartesi gidicem nörolojiye bakalım ne dicek

1 tane depo odamız var, ıvır zıvır odası gibi. Orada saklıyoruz.
İsim koymak için de bir kahramanlık yapmalarını bekliyoruz.

Yalnız baya roman gibi seninkiler. Olaylar olaylar :)

Kızlar hislerinize güvenin ve ona göre davranın lütfen. Dün içim çok sıkıldı, olduğum ortamdan uzaklaşmak gitmek istedim ama yapmadım. Sonuç hiç ummadığım bir konudan tartışma çıktı ve tiyatrodan ayrıldım. Çıkıp gitseydim o tartışmanin içinde olmayacaktım. Dünden beri çok üzgünüm..

Hakkında hayırlısı olsun Kuliscim. Belki de daha güzel bir şeyin başlangıcı olması için böyle bir şey yaşanmıştır.

üzerinden zaman geçince anlıyoruz bizim için daha iyi olacak olanın yaşandığını. üzülme vardır bir hayır

Belim ağriyor ve 21 beni çok zorluyor bazı hareketlerde diye bugün 2. 4. ve 5. hareketlerin alternatiflerini yaptım. Hiç zorlanmadım. Çok mutluyummmmmm bu da zorlasaydi 15 e dönecektim çünkü

çok üzüldüm cnm ben de öle annemde kaldım haftasonu benmkiyle olsam kesin birbirimizi boğazlardık annem de salı günü memlekete gidiyor ev boş biraz kendi evimde yalnız takılıcam galiba

Sonunda Tibet'in Gençlik Pınarı kitabını okudum ama sanki kitapta biraz abartılmış gibi geldi. 100 küsür yaşında olup da 35 yaşında gibi duran kişilerden bahsediliyor. Okuyucuların yorumları da paylaşılmış. Onlar da çok aşırı geldi. Kitabı okuyup bu konuda yorumu olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…