- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.361
almayı düşünüyoruz ama nereye koycaz bisikleti onu kestiremedik apartman bodrumu var herkes birşey koyabiliyor ama biz güvenemiyoruz işte.Hayır, kabızlık sorunu yaşamadım. Midem çok kötü oldu, dayanılmaz derece ağrı ve kramp oldu. Ona dayanamadım. Başım falan ağrımıştı ama onu biliyordum zaten takmadım pek.
Aslında hiç yaşı yok bisikletin, öğrenebilirsin kısa sürede. Çok çok seviyorum bisikleti. Dışarıda dolanmak hiç zor gelmiyor ama gün içinde hiçbir şey yetişmemeye başladı. Erteleye erteleye binemiyorum doğru dürüst. Evde de eliptik var, ona da binemiyorum. Önceden ikisinden birisine kesin binerdim.
Hastalığı hiç bilmiyorum ama belirtileri çok fena ya. Hepsi zaman zaman yaşadığımız şeyler ama hepsi birden sinir bozucu oluyordur eminim. Umarım rahatlarsın.
regliden öyleydin demek ki bugün rahatlarsın biraz hepimiz öyle oluyoruz malesef özel günlerdeDün yine şehir dışındaydım bu aralar çok gidip gelicem anlaşılan regl oldum enerjim düşük sinirim geçti ama bezgin bekir gibiyim şimdi de
almayı düşünüyoruz ama nereye koycaz bisikleti onu kestiremedik apartman bodrumu var herkes birşey koyabiliyor ama biz güvenemiyoruz işte.
saf proteni hazmetmek zor oluyor bende de kabızlık olmuştu. kilo verebildin mi ? direk yağdan veriyorsun dukan da . evde alet varsa sabah erken kalkıpta binebilirsin benim evde olsa yapardım snırım. çocouğum olmazsa 1 sene içinde çocuk odasını spor odası ypcaz
hastalığın sıkıntısı çok ya kalbim sıkışıyor spazm geçirir gibi ağrılar tüm kemik ve kaslarda depresyone meyil panik atak durumulrı vs vs vs iye gidiyor
regliden öyleydin demek ki bugün rahatlarsın biraz hepimiz öyle oluyoruz malesef özel günlerde
baş ağrılarımı hep tibete yordum bugün göz için doktora gittim görmede alan kaybı yaşıyorum nörolojiye yönlendirdi umarım birşey çıkmaz migrene razıyım ama migrende görme de alan kaybı olmuyor diye biliyorum
Bugün 9 tekrara geçtim.
geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzbaş ağrılarımı hep tibete yordum bugün göz için doktora gittim görmede alan kaybı yaşıyorum nörolojiye yönlendirdi umarım birşey çıkmaz migrene razıyım ama migrende görme de alan kaybı olmuyor diye biliyorum
almayı düşünüyoruz ama nereye koycaz bisikleti onu kestiremedik apartman bodrumu var herkes birşey koyabiliyor ama biz güvenemiyoruz işte.
saf proteni hazmetmek zor oluyor bende de kabızlık olmuştu. kilo verebildin mi ? direk yağdan veriyorsun dukan da . evde alet varsa sabah erken kalkıpta binebilirsin benim evde olsa yapardım snırım. çocouğum olmazsa 1 sene içinde çocuk odasını spor odası ypcaz
hastalığın sıkıntısı çok ya kalbim sıkışıyor spazm geçirir gibi ağrılar tüm kemik ve kaslarda depresyone meyil panik atak durumulrı vs vs vs iye gidiyor
regliden öyleydin demek ki bugün rahatlarsın biraz hepimiz öyle oluyoruz malesef özel günlerde
eve çıkarmayı geçtim nerde muhafaza ediyorsun biz bunu göze alamadık eşim ile :)Biz baya baya bisikletlerimize kıyamayıp eve çıkarıyoruz :))
O sırada tartılmıyordum ama kesinlikle verdiğimi hissettim. Saf protein çok güzel sonuçlar veriyor. Eğer sıkıntı yaşamasam kesin devam ederdim ama tekrar başlamam.
Bazen bir şeyler içimden gelmeyince çok zorlamıyorum. Zorlamayla bir şeyler yapınca mutsuz oluyorum ama ufaktan özlemeye başladım. En kötü evdekine binerim.
Schonercim güzel düşünelim güzel olsun. Umarım çok önemsiz bir şeydir ama bizi de haberdar et lütfen.
teşekkür ederim :)geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
niye kuzuKendimi çok çirkin hissediyorum
her yerim sivilce doldu ya sırtım bacaklarım haftasonu yataktan çıkmayı düşünmüyorumniye kuzu
Ne oldu beKendimi çok çirkin hissediyorum
heryerimde sivilce çıktı o pantolon kıçımdan düşüyor rugan olan terzide daraltım kar pantolonu gibi duruyor üstümde anca kar yağınca giyilir içi yünlü gibi ona ada ayrı sinir oldum geçen evin içinde giydim ter sucuk oldum 5 dakka da boşuna para verdim o kadar herşey ters gidior evdekine de sinir oluyorum haftasonu sabah yüzüne baktım baktım yaşlı lan bu resmen dedim içimden sakallarını kesince o yüzü ablak ablak oluyor tokatlamak geliyor içimden hep anneme gitcem akşam yatcam orda 2 günNe oldu be
Hassas bir donemdesin anlasılanheryerimde sivilce çıktı o pantolon kıçımdan düşüyor rugan olan terzide daraltım kar pantolonu gibi duruyor üstümde anca kar yağınca giyilir içi yünlü gibi ona ada ayrı sinir oldum geçen evin içinde giydim ter sucuk oldum 5 dakka da boşuna para verdim o kadar herşey ters gidior evdekine de sinir oluyorum haftasonu sabah yüzüne baktım baktım yaşlı lan bu resmen dedim içimden sakallarını kesince o yüzü ablak ablak oluyor tokatlamak geliyor içimden hep anneme gitcem akşam yatcam orda 2 gün
Hassas bir donemdesin anlasılan
Pantolonu zaten 1 2 aya rahtlıkla giyersin dert etme..
Kiz venus geriliyor merkur de yolda bi bekle bak cok pisman olursun...Başka birinden hoşlanıyorum
Kiz venus geriliyor merkur de yolda bi bekle bak cok pisman olursun...
Atraksiyona girme hemen ..
Nolcak senin bu hallerinOlcak bişey değil zaten bişey yapmıyorum yapmam da çünkü olmaz zaten bişey
Nolcak senin bu hallerinbir platoniğin eksikti
Nasil?! O bize anlattığın olay mı?Her gece rüyam da görürsem olacağı buydu yane