- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.361
almayı düşünüyoruz ama nereye koycaz bisikleti onu kestiremedik apartman bodrumu var herkes birşey koyabiliyor ama biz güvenemiyoruz işte.Hayır, kabızlık sorunu yaşamadım. Midem çok kötü oldu, dayanılmaz derece ağrı ve kramp oldu. Ona dayanamadım. Başım falan ağrımıştı ama onu biliyordum zaten takmadım pek.
Aslında hiç yaşı yok bisikletin, öğrenebilirsin kısa sürede. Çok çok seviyorum bisikleti. Dışarıda dolanmak hiç zor gelmiyor ama gün içinde hiçbir şey yetişmemeye başladı. Erteleye erteleye binemiyorum doğru dürüst. Evde de eliptik var, ona da binemiyorum. Önceden ikisinden birisine kesin binerdim.
Hastalığı hiç bilmiyorum ama belirtileri çok fena ya. Hepsi zaman zaman yaşadığımız şeyler ama hepsi birden sinir bozucu oluyordur eminim. Umarım rahatlarsın.
saf proteni hazmetmek zor oluyor bende de kabızlık olmuştu. kilo verebildin mi ? direk yağdan veriyorsun dukan da . evde alet varsa sabah erken kalkıpta binebilirsin benim evde olsa yapardım snırım. çocouğum olmazsa 1 sene içinde çocuk odasını spor odası ypcaz
hastalığın sıkıntısı çok ya kalbim sıkışıyor spazm geçirir gibi ağrılar tüm kemik ve kaslarda depresyone meyil panik atak durumulrı vs vs vs iye gidiyor
regliden öyleydin demek ki bugün rahatlarsın biraz hepimiz öyle oluyoruz malesef özel günlerdeDün yine şehir dışındaydım bu aralar çok gidip gelicem anlaşılan regl oldum enerjim düşük sinirim geçti ama bezgin bekir gibiyim şimdi de