- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.201
vay be sizi çok merak ediyordum nasıl oldu ya bravo size1 buçuk yıldır sevgilim oluyor kendisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay be sizi çok merak ediyordum nasıl oldu ya bravo size1 buçuk yıldır sevgilim oluyor kendisi :)
yooo birsağlık sorunum yok yarım rahimliyim o da bunla ilgili değil organları normal yönde olanlarda oluyor bu
niye geçilsin ki giyim başlığı illa vardır aç içinde niye kalsın
olmıcak ne var cnm adamın ünlülüğü mü kalmış 50 yaşın da zaten :) küçümsemek istemiyorum da şuan öle bi ünlülük olayı yok yani :)vay be sizi çok merak ediyordum nasıl oldu ya bravo size
yooo birsağlık sorunum yok yarım rahimliyim o da bunla ilgili değil organları normal yönde olanlarda oluyor bu
niye geçilsin ki giyim başlığı illa vardır aç içinde niye kalsın
Yeni kimliklerde yazıyormuş e nabız a not düştüm acil durum mesajı olarak . Ama dövmeyi duymadım nasıl bir dövme yapıyorlar.Geçtiğimiz günlerde konuşmuştuk bu konuyu. Allah korusun bir sağlık sıkıntısı yaşar kimse bilmeden hastaneye falan kaldırırsan doktorların anlaması için dövme falan yaptıranlar varmış. Bu tarz bir şey yaptırdın mı?
Hadi gözün aydın canım bir resim atarsın nasıl durcak sende merak ediyorumBULDUM Bİ YERDE PANTOLON İŞ ÇIKIŞI GİDİP BAKICAM 34 BEDEN HEM DE ÇOK MUTLUYUM ŞU AN :)))))))))))))))))))))))))) GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR YARIN ÖPTÜM
Maşallah ne hızlı yerleştiniz.manzaralı selamliyorum sizi kızlar arada bakıyorum size ha unuttum sanmayin
Ben taşındım...bi yatak odasi kaldi dağınık gerisi tamam gibi...
Yok ünlülüğü kalmamıştır ama nasıl tanıştınız ne dediniz :))olmıcak ne var cnm adamın ünlülüğü mü kalmış 50 yaşın da zaten :) küçümsemek istemiyorum da şuan öle bi ünlülük olayı yok yani :)
Yok ünlülüğü kalmamıştır ama nasıl tanıştınız ne dediniz :))
pazartesi atarım cnm resim çekmedim haftasonu bi yere gidersem giycem :) gerçi birileri biraz bozuldu ama :)))))))Hadi gözün aydın canım bir resim atarsın nasıl durcak sende merak ediyorum
Hayırlı olsun cnm İstanbulda değilsin demi manzara filan dediğine göre :)manzaralı selamliyorum sizi kızlar arada bakıyorum size ha unuttum sanmayin
Ben taşındım...bi yatak odasi kaldi dağınık gerisi tamam gibi...
pazartesi atarım cnm resim çekmedim haftasonu bi yere gidersem giycem :) gerçi birileri biraz bozuldu ama :)))))))
kıskansın bakalım :)
ok sana yakışık zayıfsın birde muhteşem durur
muhteşemliğini bilmem de çok hoşuma gitti herşeyle giyilebilir bişey rugan deri mont alsam mı acaba dedim dün al tabi bi de kırbaç al takım olsun dedi
Yok antalyadayim :) ya manzra dedigime bakma oyle sahim bisey değil :) ama önüm boş sayılır diger eve göre ...orda sadece mutfaktan az bir görüş alanım vardı geriye hep binaHayırlı olsun cnm İstanbulda değilsin demi manzara filan dediğine göre :)
Kalpten mı götürcen adamıpazartesi atarım cnm resim çekmedim haftasonu bi yere gidersem giycem :) gerçi birileri biraz bozuldu ama :)))))))
kırbaçta iyiymiş
Kalpten mı götürcen adamı